Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 9
nikolici spune:
angie multumim pt complimente si felicitari pt sarcina.
In ce cartier stai in MTL?Poate ne vedem la anul pe acolo!
gaia.nevia spune:
Hello!
Unde vad si eu poze cu Blanca?
Nikole, pup frumoasele, sunt adorabile!
Apropos de "asta ce e", a inceput Radu cu asta. Azi a venit cu o carte cu poze, s-a asezat langa mine, si zice "mami, cicim, cate!" (adica, mami, citim din carte)
De fapt nu are rabdare sa citesc ritmul lui e cam asa, dam o pagina, ii descriu repede ce se intampla, el zice "cheata? cheata? cheata? Da, Da...) si dupa ce ii raspunde ce e una, ce e alta, ii pun eu intrebari: arata-mi unde e bebe, care e scaunul, care e iarba, care e usa, care e fereastra, etc.
Imi mai arata el si numeste singur: "usa", "catea (carte)", "agan(leagan)", "bubuz (autobuz)", "vavai (tramvai)", "apa", "pat", "boaca (broasca)" samd. Apoi da singur pagina si iar "cheata, cheata, cheata (ce-i asta...).
Deci... citim, ati inteles.![]()
babytza spune:
Lumi cum mai sunteti ? 

Kllemi de facebook vorbesc mamico ![]()
niko mi-au dat lacrimile la filmulet 
Kendra e superba , iar Karina m-a terminat cum se foieste si da tarcoale patutului sa isi vada surioara mai de aproape 

Sunt absolut minunate femeie !!!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca , sa te bucuri o viata intreaga de ele si....il asteptam si pe fratica ![]()
Raport de zi : dupa 3 zile de pauza de wc, acum seara , inainte de baita, a cerut chiar el sa ne asezam sa ne facem nevoile
Am avut nevoi mari : si pisu si kk
Dar nici ca l-am mai intrebat eu ceva, l-am lasat sa ceara el. imi era ca l-am disperat dintr-o data cum il tot intrebam daca nu cumva are vreun drum pana la wc 
Azi-noapte m-a trezit plangand. Am crezut ca vrea suzi...i-am dat-o si nika....plangea si intindea manutele la mine. Nu am inteles imediat , dar apoi mi-am dat seama : vroia cu mine in pat
Pentru prima oara in viata lui, a adormit la mine in brate , se cuibarea la pieptul meu ca un pui mic 

m-a lesinat
a stat asa cam o ora, apoi a cerut "iaia" la el in patut ...iaia e nani pe limba lui bebelicesca
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
khristin spune:
Piolica, nu pot sa zic decat ca nora-mea e très très à la mode
. Jobu’ tau pare cool, asa ca-ti doresc sa pasesti cu dreptu’
. Eu déjà obosita franta, nu visez decat la vacanta de iarna, tare mi-arde buza de o iesire la caldura si ocean. 
Babytza, felicitari pt. acte. In cat timp poti invata bine suedeza ? Ce mamos e puiul. ![]()
Andy_p, ce mai faceti voi ? Ce mai fac comorile ? 
Nikolici, ambele surioare sint atat de dragute. Sa-ti traiasca ! 
Si noi avem mari probleme cu incaltatmintea, in special cizmele nu le suporta defel. I-am cumparat unele frumusele, imblanite si rezistente la minus 30 grade, ca pe aici numai asa se poate si nu voia sa le incalte deloc. Oh well, si la un moment dat, ca tot exersa ‘mnealui la oala
, isi pune brusc cizmele-n picioare si va jur ca gol pusca cum era, arata fix ca motanu-ncaltat
. L-am prins in poza, dar mi-e ca ma raporteaza asstia la abuzuri daca pun poza pe vreun site. ![]()
Va urez un wk fain mamicilor 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
ClaudiaH spune:
Piolica, Luciei ii plac pantofii (imi probeaza toti papucii) insa in ghetute/cizmulite, se simte cred prea incorsetata si tot ce a probat, mergea un pic cu ele si zicea "aua a papuci". E genul care vrea sa umble doar in opincute. I-am luat niste ghetute care nu-s foarte frumoase dar... deocamdata le poarta fara proteste. Si Stefan e cam la fel, foarte greu i-am gasit ghete pentru ca ori erau prea groase, ori erau prea inalte, ori prea tari... Poate-i o chestie de familie. ![]()
Xor spune:
Nikol - absolut SUPERBE
. Nu ai nici un motiv, absolut niciunul sa fii trista...nu a depins de tine, nu ai putut face mai mult de cat ai facut: i-ai dat sansa sa se nasca sanatoasa!!
Sa fii fericita 1000 de ani daca este posibil alaturi de minunile tale!!
Kendra este, asa cum ma asteptam, cel putin la fel de frumoasa precum Karina
babytza spune:
Papam
Spalam vasele
Apoi scoatem fetele la dans :))
Babytza si puii
Valentina
Davidwww.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
babytza spune:
Khristin se face un curs de 6 luni pentru suedeza de baza. Apoi daca vrei mai avansat se continua cursul pentru stadiul B . Exista si mai si, adica si stadiul C . Pentru cel de baza nu se da examen la sfarsitul cursului, e treaba ta cat ai invatat, insa pentru urmatoarele cred ca iti trebuie ceva la mana ca le-ai faut, le cer astia la anumite job-uri. 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
nikolici spune:
ABE surprinzator Karina nu a avut vreo reactie urata fata de Kendra, din contra o mangaie , ii spune mai mai si cand plange vine disperata sa mi zica: mami bebe.Dar na suntem la inceput avem o saptamana de abia , lucrurile se pot schimba.
Din pacate la noi pb este alta acum, Karina a facut temperatura 40, nu am dus-o la cresa si sunt singura cu ele acasa, sper sa nu ne imbolnavim cu totii, norocul meu este Kendra doarme in mare parte si asa am stat cu Karina la vrajeli si desene, chiar am facut si o supa si chiar spectaculos am si hranit-o, as putea sa mi dau un premiu pentru asta.
In rest si mie imi este ciuda ca nu pot sa mi petrec timpul mai mult cu Kendra si de multe ori o las in camera la somnel si o aud doar prin monitor, din cand in cand mai bag cate un cap sa vad ca respira si plec oftand ca nu stiu cum sa ma impart mai intai.
ClaudiaH spune:
Babytza, oau da' ce lingureste baiatul tau! Auzi da' am vazut filmele fara sunet asa ca nu ma lamuresti si pe mine ce mananca el acolo? Si inca un oau! spalati vasele cu mana? inteleg ca socrela ta inca e de moda veche, nu se lasa tentata de masinile de spalat vase. Oricum e bine sa-l inveti pe baiat de mic cu munca de jos. Bravo lui ca-i harnic! Si vad ca are si stofa de dansator... ce sa mai, numa' bun de ginerica.