Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Nikolici superbe sunt fetele
...sa te bucuri de ele 100 de ani,mamico!Multa fericire va doresc..muahh
Mimihoo spune:
Nikol, sunt absolut superbe amandoua! Mamica, fii fericita si sa ai lumea din casa sanatoasa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
nikolici spune:
Povestea nasterii, facuta asa cum am simtit-o eu azi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158305
piolica spune:
Abe, Nikol, sint superbe printesele voastre. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.
Fetelor, merci pt cuvintele frumoase la adresa Elsei.
ClaudiaH spune:
Piolica, are Elsa niste ochi!!!! Te da jos dintr-o privire. Mi-au placut foarte mult ghetutele ei. Noi ne-am chinuit o multime sa-i gasim Luciei ceva cu care sa stea in picioare mai mult de 30 de sec.
Nikolici, ai niste fetite grozave! Sa-ti fie sanatoase si sa te bucuri de ele! Ce plete are Karina! Si ce falcute are Kendra! Fii mandra de ele!
Noi suntem bine, n-avem nici o noutate. Ceea ce poate fi bine. Am vreo 4 zile liber asa ca o sa ne mai auzim zilele astea. Seara faina!
piolica spune:
Claudia, merci. Luciei nu-i plac pantofii sau nu-i gasiti ceva care sa-i vina bine? Elsa adora pantofii, asta i se trage din familie, asa ca are multe perechi. Ghetutele alea au fost o mare afacere, sint marca Little Mary, le-am luat cu 20 de euro ( ele costind vreo 80) de la un magazin de pantofi pt copii care se inchidea.
cum mai este Stefan?
angelynna82 spune:

am vazut numai fetite frumoase foc pe Karina si Kendra, pe Maria si Blanca, numai minuni care vor rupe inimi ![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
nikolici spune:
abe eu de abia acum am vazut pozele voastre, cat de frumoasa este Maria si pletoasa Blanca.
Mai zi ceva cum te descurci cu picele?
abe spune:
Niko ce frumoase sunt fetele tale!
De descurcat nici nu stiu daca se numeste ca ma descurc sau nu...ii dau copilului mic sa manance dar nu apuc sa-i fac masaj asa cum ii faceam mariei, copilul mare mananca doar daca reuseste sa o faca in timp record, copilul mic sta saracu' singur in patut fara prea multa atentie si copilul mare, cu toate ca e in continuare in centrul atentie, zgarie si ciupeste bebele ca pe cel mai mare dusman al sau. no, cam asa...tu?
iar asta cu zgariatul si ciupitul ma sperie cel mai tare, pt ca nu pot sa o tin pe blanca aproape de maria, nici macar in brate nu pot, pentru ca se repede ca un uliu si o zgarie, in special pe fata. sau o trage de par, de maini sau de picioare...si nu stiu ce sa fac...desi am pregatit-o din timp, ii zic mereu ca o iubesc, nu stiu ce altceva as putea sa fac...poate imi dati niste sfaturi...
Angie844 spune:
Buna seara fetele!
V-am tot citit si vazut copilasi frumosi si scumpi care spun poezii si picteaza. Doamne ce dulci sunt!
klemmi voiam sa spun ca si Bubulina mea transipra rau la ceafa, era uda toata cand o gaseam. Asa ca am coborat temperatura in casa pe la 22 grade noaptea. Stiu ca sunt si un tip de lenjerii care se pastreaza reco "cool sheets" sau ceva de genul. Poate functioneaza.
Nikolici dar ce fete deosebit de frumoase ai!
Felicitari! Faza cu papusica a fost f comica. A mea nu se joaca de fel cu papusi.
Intrebare stupida... ai vostri bebei au inceput cu intrebarile gen "da' asta ce e...?" puse cam de 50 ori pe minut? Bubulina e ca o moara stricata. Nu mai stiu ce sa-i raspund uneori...nu am atatea variante si explicatii...ne termina. Si vorbeste/canta non-stop, pana adoarme (si chiar si in somn)
Sper ca mai sunt si altii...
Va pup si w/e placut (la mine incepe de maine
) cand ma duc sa vad si samburelul nr 2.
Mamica de Sarah-Aimée &
8s