Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica o scumpa Elsa, imi plac ochisorii ei

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Piolica Elsa e frumoasa si eleganta ca intotdeauna!

Mimihoo tare simpatica si dulce mica artista!

Ada ma bucur pentru vestile bune de la doctor!

Babytza felicitari pt CNP!

Am trimis link cu cateva poze cu Blanca, nu prea apuc sa fac, cu Maria am facut sute, acum abia daca reusesc sa pun mana pe aparat o data la cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza unde adica va intalniti voi, fara mine ...unde pot sagasesc acest FB....aaaaa....felicitari ptr. CNP

NIKOOOOOOOO..... ce mai face-ti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Abe nu se pot vedea pozele, m-am logat dar degeaba...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

hello, fetele!

HIPO? primul detaliu: nu face banii, sau ii face dar mai putini .. totusi.

Este la reducere la kaufland, de la 70 la 50 ron. Marca Crayola. Este destul mic, eu credeam ca este cat cutia, dar nu, ei nu "e" prosti. Are partea de jos a corpului separata de cea de sus si poti sa-l bagi inauntru pe hipo mic. Sunt din ceramica nitel poroasa. Am incercat sa-i spal, sa-i pregatesc pentru o a doua transa si pe cel mic n-am reusit sa-l curat, doar pe cel mare. N-a iesit alb dar oricum se poate re-picta. Nu stiu daca va mai merge si a treia oara treaba. Eu o sa incerc. Copilul s-a spalat usor.

Uau, ce de vizite! Multumim frumos! mai poftiti!

O zi frumoasa si buna sa aveti!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

buna fetili am si eu o problemutza mica, Amaia cand adoarme transpira foarte rau,(in zona capului cu gat cu tot) chiar di-nainte sa adoarma...ash vrea sa stiu daca se mai confrunta cineva cu asemea problema si daca stiti cumva ca exista vre-un tratament ptr. transpiratie excesiva??? ......ideea este ca nu o tzine asa toata noaptea, am observat ca se intampla asta cand doarme foarte profund, adica are zile cand nu se misca si 2 ore din pozitia in carea a adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetele,

Nu am mai scris ca nu stiu cum sa-mi gerez timpul.Am si o stare proasta sper sa o depasesc si sa ne vedem de viata, dar am in fiecare zi momentele mele de tristete si de ganduri.Dar ma bucur si uit detsul de repede cand o vad pe Karina care e atat de zglobie si Kendra atat de gingasa si cumintica.
Azi am scapat si de firul de la operatie , deja ma pot arunca in valurile vietii.:)
Despre copii, Karina este foarte dragastoasa cu Kendra, ii face mai mai , ne mai luptam pe cosuletul in care doarme ca mai vrea ea sa-l care de colo colo.In rest Kendra 97% doarme , m-a ajutat DD macar in perioada asta de refacere ca nu as fi fost in stare sa ma plimb cu ea in brate prin casa.Sper sa o tina tot asa!

Din pacate atata sotul cat si Karina au racit :(.Sa vedem cum ne ferim unii de altii, spirtul e la loc de cinste in fiecare camera apx, macar gandul ca ne dezinfectam sa ne ajute cumva.:)

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna fetili am si eu o problemutza mica, Amaia cand adoarme transpira foarte rau,(in zona capului cu gat cu tot) chiar di-nainte sa adoarma...ash vrea sa stiu daca se mai confrunta cineva cu asemea problema si daca stiti cumva ca exista vre-un tratament ptr. transpiratie excesiva??? ......ideea este ca nu o tzine asa toata noaptea, am observat ca se intampla asta cand doarme foarte profund, adica are zile cand nu se misca si 2 ore din pozitia in carea a adormit

fericita de Amaia cea rasfatata!!

Si K1 transpira rau, dar am pus pe baza temepraturilor foarte ridicate din ultima vreme.

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Si pentru ca v-am promis ca o sa va arat intalnirea intre surioare o sa va pun filmuletul.La sfarsit o sa vedeti cum am traumatizat-o pe K1 cu cadoul de la K2, o papusa careia surprinzator ii cade parul iar Karinutza face un soc, nici nu se atinge de ea.

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

niko am plins cu un ochi de emotie....intalnirea dintre surioare, ma lasat si cu celalalt ochi am ras de cum facea K1, 13-14 pe linga patutul Kendrei si ptr. cadoul rams fara par ....Doooammne ce frumoase sunt amandoua.....chiar nu ai nici un motiv sa fi suparata

Mergi la inceput