Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 6
kllemi spune:
neatza
lumi oooffff...mai mami, pai si tu??...tu trebuia sa fi strong...imi pare sincer rau...si sper din suflet ca pina joi sa se duca febrba sa nu incepeti antibioticul 
kristin sa sti ca acum, mai mam linistit![]()
![]()
mimiho ararta-ne si noua hipopotamul
....mai ne dai idei 
lidia ce dulce e Izabella, se mai leagana si ea stanga, dreapata, ![]()
![]()
Mimihoo spune:
kllemi, baga un ochi pe link-ul cu poze Sofia si este ultimul album.
a, si Sofia sta cu gura deschisa pentru ca eu ii tot spuneam sa inchida gura, ca sa respire pe nas ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
Neata!
Luminita, multa sanatate!
Mimihoo, ce tare e sofia cum picteaza ea hipopotamul, este super serioasa. pup
Kristin, incep in dec, imediat dupa saptamina in care sint programata pt fiv. E un job in domeniul IT intr-o firma internationala, o sa lucrez cu 60 de tari unde au ei filiale, inclusiv Romania, iar jobul este in engleza, asa ca sint super, mega incintata. O sa vedem si cum va fi cind o sa lucrez efectiv.
Lidia, ce draguta e Izabella cum recita ea poezia.
Eu nu am reusit sa o inregistrez pe elsa cind cinta de zor, insa am pus niste poze recente aici;
http://picasaweb.google.com/Houlier/Octombrie_Noiembrie2010?authkey=Gv1sRgCJ_-9uSgja_MpQE&pli=1#
o zi buna va doresc
gaia.nevia spune:
Hello, ma scuzati, am lipsit ieri la apel ca am fost plecata la o sedinta offsite, si am plecat la 6 de acasa, m-am intors la 23.
Copiii dormeau... azi i-am dus la gradi prima data dupa otita, sa vedem ce si cum, erau ok de cateva zile (dupa controlul de vineri am avut si confirmarea doctoritei ca arata totul bine prin urechile noastre).
Multumim de intrebari.
Si cu intarziere, 

La multi ani, Ramona!

Sanatate si tot ce-ti doresti!
Mimihoo spune:
Gaia, slava Domnului pentru asa o confirmare! Pai asa sa ramana urechiusele lor, frumoase si curate pe toate partile
pio, da, i-a placut foarte mult si se vede ca face asta si la gradinita :)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
kllemi spune:
ada o ce veste minunata 
...felicitari, ca sunte-ti mai bine, sa nu va mai auzim cu dinastea...daaaa???

pio vazut, o mumusetze de fetitza ![]()
mimihoo aaaaa...nu stiu unde sa ma uit
scuze....
..sunt praf ![]()
luminita2008 spune:
wow, mimihoo, pozele sunt superbe, artist faceti din ea! super!
imi dai si mie detaliile despre hipo, pls? sorry daca ai mai zis, am citit pe diagonala azi.
kllemi, pozele cu pictoritza cea dragutza sunt la semnatura lui mimihoo, e primul album.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Ada ma bucur ca sunteti bine cu urechea !!!!
Tot asa mamico, cu sanatatea inainte !!!!!!!! 
Lumi voi sunteti la polul opus
Imi pare rau , sanatate multa mamicule 

La multi ani Irina !!! Sa fii iubita si fericita !!!!!! Sa ai o zi ecelenta alaturi de printesica dulce !!!! 
Azi ne-au venit si restul de aprobari , actele cu CNP-ul suedez !!!!!! Yupiiiii 
Fetelor , am deschis un grup privat pe FB , Clubul mamicilor se numeste. Pentru discutii rapide si pentru cele carora le este mai accesibila zona, va asteptam cu drag . Suntem multe de aici de la bobcei , dar si alte mamici.
Mimihoo super dragut este Hipo !!! Imi place mult, vreau detalii te rog. De unde , cat, fac si livrare etc
Pupici lui mazgalici 
pio tare dulce se face mandruta ta
imi place sa vad ca sta cu cizmulite de ploaie , noi in magazin am avut parte de urlete de parca ii taiam piciorul cand am vrut sa ii luam o pereche saptaman trecuta....
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
Mimiho tare dulce Sofia cum picteaza, vreau si eu detalii ![]()
Lumi sanatate mami 
Ada ma bucur mult de vestile bune 
Babytza felicitari pentru CNP, la fel si cu ajutorul 
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"