Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Kllemi intradevar a iesit ff buna, uite reteta: o ceapa, doi catei de usturoi, 1 cartof le sotezi in unt cam vreo 5 minute, adaugi spanacul si apa/supa de legume, lasi sa fiarba pana s-a fiert cartoful, apoi pui toaya supa in blender, le blenduiesti pana iese fin, rastorni in cratita si adaugi smantana, putin ulei de masline, piper si sare, le mai lasi intr-un clocot si gata.

o poti servi cu crutoane sau simplu cu paine direct

pofta mare

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

mmuuuuaaaahhhh sar'na..deja notat si bagat la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ahhhh Angy cum suna supa asta

Raport de zi : niciun pisu la wc Totul in pampers....

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Doamnelor multumim de aprecieri ! Si La Multi Ani cu intarziere tuturor celor ce poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela

Babytza, o pupa pe verisoara-sa care-i doar cu 5 zile mai mare ca ‘mneaui, ca-s colegi si de gradinita, asa ca dragostea sporeste ). Cat despre potty, si la noi e infrecvent, adica uneori merge, alteori nu.

Angelynna, e simpatica micuta ta….ha, ha isi alege singurica locurile unde sa faca . Al meu de cate ori st ape oala zice « Mommy, sticker » ca asta-i recompensa lor la gradi !

Lumi, sanantate multa si sa stii ca desi e dur de multe ori si mai ales cand nu ai alte solutii, eu una sint pt. colectivitate. Cu cat e mai devreme cu atat e mai bine pentru ei. Spun asta sa te incurajez, pt. ca am trecut cu fiimea prin aceeasi experienta, fiind la daycare micuta de la un an jumate. De la 4 ani nu a mai racit aproape deloc, fara exagerare, iar acum la aproape 8 ani a dobandit o imunitate fantastica, si aici se iese afara zilnic cam vreo 2 ore pana la friguri de minus -17 grade !!!! Stiu ca pare absurd aproape ceea ce scriu, insa e adevarat, si culmea copii care au stat acasa au facut infectii repetate la ureche, iar ea nu a avut deloc astfel de probleme. Chris tocmai si-a revenit dupa o repriza de febra indelungata dar dupa vreo 4 zile de Advil ni s-a prescris cu antibiotic. Acolo dupa cate zile se prescrie antibiotic ?

Baby_boy, wow ce tort …al nostru la petrecerea cu copiii a ales unul pe gustul lui fireste aka Tonka Truck.

Claudinna, felicitari pt. un baietel asa talentat, mai rar asa talent…e foarte scump cum recita el ! Al meu fredoneaza cu mare ardoare inainte de a se culca Twinkle twinkle little star, o stie de la gradi, ca eu dupa ce vin de la scoala mea cu nervii tocati, si teme cu cea mare, numai chef de asa ceva nu mai am.

Piolica, de cand incepi slujba ? In ce domeniu e jobul ? Eu una sint terminata de oboseala si cu serviciu full-time si cu amandoi pe cap dupa, doar cu ajutorul sotului. Ne gandim sa fugiiiiiim undeva la soaaaaare.

Mimihoo, vazut poze frumoase .

Kllemi, bafta in gasirea unui job. Cred ca nu te incalzeste prea tare, dar sa stii ca piata de munca e dificila peste tot.

Aseara inainte sa ne bagam in pat, fiimiu invartea niste paturele prefacandu-se ca-si sufla nasul in ele, ca tot a exersat treaba asta recent, si apoi imi zice, Mommy, yuck….dirty !!!!

V-am pupat ca vine fiimea de la un antrenament de 2 ore iar maine o iau de la capat

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va las calda pt cand va treziti!!

Ada, Lumi, ce mai fac copiii??

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza,

Khristin

Baby_boy mi-a adus aminte Khristin, foarte frumos tortul

CLau multam de

crina mea a dat trezirea la 06.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!

khristin, merci mult de incurajari. chiar ma simt mai bine, citind mesajul tau. probabil ca vom continua cu colectivitatea, alte solutii nu sunt, la mine e din ce in ce ma greu la job, simt sabia deasupra capului, asa ca... mergem mai departe si sper ca o sa fie bine.
medicul nostru recomanda antitermice la 4 ore timp de 4 zile si apoi anitibiotic, daca si numai daca febra tot revine in intervalul asta de 4 ore. daca insa si dupa 4 zile copilul mai are febra, dar la 6 sau 8 ore sau o data in 24h, atunci iar nu recomanda antibiotic, mai mergem pe antitermice inca 4 zile.

ange, kllemi, babytza, claudinna, nu suntem chiar f bine. Edi inca face febra, dupa 48 de ore de la antibiotic. l-a dus sotul din nou ieri la dr, e rosu in gat, nu are puroi, nu are nimic la plamani. insa mucutii nu mai sunt verzi, s-au facut aposi si albi. zice dr sa mai asteptam pana joi si daca tot face febra, mergem la analize de sange...

in plus, eu am facut o usoara conjuctivita, ieri abia mi-am putut tine ochii deschisi. si am capatat si o raceala, am gatul in pioneze si febra.

cam asta despre noi, va doresc o saptamana frumoasa!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Hop si eu la .

Lumi Sanatate multa hunisorilor si tie .

khristinV-am admirat si eu albumele..asa printre picaturi..si mi-au placut tare mult

M-am invrednicit sa pun si eu un filmuletz cu Izabella cintind IEPURAS COCONAS..este cintecelul ei favorit.
asta dupa ce l-am admirat pe Razvanel .. claudinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Va pup,fetelor!
Lumi, sanatate multa la toti!

notat poezia , notat reteta mniam-mniam!

eu ieri i-am cumparat Sofiei un cadou de la crayola, un hipopotam care se picteaza. e foarte haios. I-am facut si poze.

Pio

khristin, asemenea si la voi!

O zi buna si frumoasa sa aveti!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

am scris prostii, nu hipopotamul se picteaza ci copilul il picteaza :))

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

_Irina_

Lidia tare scumpa Iza

notat si eu poezia

Mergi la inceput