Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kllemi, mult succes! Stii cum e, speranta moare ultima, asa ca nu te lasa. Eu am trimis peste 100 de cv-uri, asa ca stiu despre ce vorbesti, Multe au fost in candidatura spontana, la firme mari, asa ca de multe ori cv-ul meu ajungea direct la gunoi. Dar nu m-am lasat si uite ca mi-am gasit un job excat cum imi doream. Iti tin pumnii strinsi sa iasa. Daca ai nevoie de ajutor sa-ti refaci cv-ul, sau macar sa ai un alt ochi care sa-l vada, te pot ajuta cu drag. Sa stii ca eu am trimis cv-ul meu la prieteni sa-si dea cu parerea si am invatat multe din comentariile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

La multi ani Ramona !!!!!! Sa fii fericita si iubita, sanatoasa si norocoasa !!!! Sa ai o zi frumoasa !!!!!!!!

Ieri cica nu am avut nimik de facut la wc......
Nu am iesit sa ii luam olita, mai avem zile
A adus socrela un tort, am cantat piciului LMA, i-a placut foarte tare Apoi s-a infipt in tort ca niciodata...pana acum nici nu ii dadea atentie

kllemi parca tu ma intrebai, Tina nu merge inca la scoala. Asteptam (azi sau maine vine plicul ) sa ne iasa si CNP-ul ca sa ne putem inscrie amandoua. Ea la copii, eu la cei e varsta mea pentru 6 luni de cursuri de limba

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ramona
sa ai parte numai de bucurii!!

Ange, eu la ora aia pot, ca e liniste la 7 plec din casa...

kllemi, pai daca nu stii poezia, e cam greu de inteles
statea si intr-o poziie aiurea
asa ca sa va scriu poezia, poate va intereseaza
Pisicuta mea e trista/ ca nu are o batista/ sa stearga cu ea mustata/ ca i-a murdarit-o rata.
Pisicuta, stai nitel,/ ca iau eu un prosopel./ dar pana m-ntorc cu el,/ ai grija de soricel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

pio multumesc muuult ...cred ca am refacut cv-ul asta de 1000 de ori(tot asa cum spui tu, prin prieteni)..pina am ajuns la un tip care se ocupa special cu asa ceva...si zic eu ca acum este destul de ok.....dar...nu se lipeste nimic

claudinna ce tare e poezia, adevarul eate ca nu o stiam ...si pune domne copilul sa stea drept cand spune o poezie

babytza spor la invatat

lumi,ada voi cum mai sunte-ti??

Dabea am reusit sa culc copilul ...am zis ca o bat ..ce nervi mi-a facut....eu ii spuneam ca trebuie sa facem nani, i-am promis eu marea cu sarea, ca o sa facem o gramada de prostii cand o sa ne trezim, si ea ce crede-ti??...statea 2-3 min. culcata se ridica si-mi spunea "gata nani, acum papuci"..adica gata, sa ne dam jos din pat sa ne punem papucii si sa facem ce am spus ca facem ...si uite asa mi-a facut cam o ora ...intr-un final sa infaptuit minunea

Mergi la inceput

claudinna, eu am reusit sa aud numai poezia spusa in laegan, ca la cea cu pisicuta imi intra muzica de la reclama unui joc si nu reusesc sub niciun chip saz o opresc. imi dau seama ca razvan e mortal. Elsa stie niste cintecele pe care le tot zumzaie prin casa, o sa o inregistrez si eu sa o vedeti.
klemmi, inca o data mult succes in gasirea unui job. cit despre somnul de prinz, elsa nu prea mai face sieste, asa ca seara este f devreme la patut. Eu nu mai insist sa doarma cind vad ca nu are niciun chef.

Mergi la inceput

babytza, spor la invatat (si skol la sfirsit de lectie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

kllemi, nici eu numai insist sa se culce la pranz...adica pranzul pranzului cand vin eu de la serv...ca oricum e prea tarziu
daca ii e somn spune si se duce la culcare, daca nu...asta e!

asa faceam si eu cu R...ii spuneam ce vom face cand ne trezim si nu se mai culca, ma intreba intr-una: ne-am tezit? ne-am tezit?...

piolica,abia astept sa-i aud glasciorul Elsei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi acum nu caut neaparat ceva dar daca se iveste oportunitatea asta e ok si spor la cautarea unui loc de munca

CLaudinna e mortal Razvan

Crina mea zice doar pu pu pu si la la la ...

Babytza spor la invatat

Piolica

Lumi, Ada cum mai sunt copilasii?

am facut azi o supa crema de spanac, moa ce buna a iesit, a mancat crina un castronel si jumatate plus niste chiftelute

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ange moooaaammmmaaa supa crema de spanac, nu am mancat niciodata, dar cred ca este buna, mie de altfel imi place spanacul

Noi, se pare ca incetu' cu incetu' ne revenim cu mancatul, azi a balotat un castron de ciorba de perisoare si 2 buc. cat palma de piept de pui pe gratar cu un castron de salata de rosii ...si acum pe seara 2 linguri de mancarica o jum. de ou Kinder si atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi intradevar a iesit ff buna, uite reteta: o ceapa, doi catei de usturoi, 1 cartof le sotezi in unt cam vreo 5 minute, adaugi spanacul si apa/supa de legume, lasi sa fiarba pana s-a fiert cartoful, apoi pui toaya supa in blender, le blenduiesti pana iese fin, rastorni in cratita si adaugi smantana, putin ulei de masline, piper si sare, le mai lasi intr-un clocot si gata.

o poti servi cu crutoane sau simplu cu paine direct

pofta mare

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput