Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Claudia sunt cartofi cu vita si ceapa taiate cubulete mici. Fierte putin apoi trase la tigaie cu o lingurita de unt sau ulei. Nu mai mult ca absorb tot uleiul si sunt prea grase. Condimente la alegere.
Nu are masina de spalat vase. Eu ce as mai fi facut toata ziua daca avea ?!? :)))))
Aici o danseaza pe Mimi , dar sa vezi cand se supara pe ea si o face putin karate
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Angie844 spune:
NikoliciIle des Soeurs (Verdun). Mi-ar face mare placere sa ne vedem
Mamica de Sarah-Aimée &
8s
angelynna82 spune:
hello,
Babytza e un dulce soricelul, felicitari pt kk si pipi
, si pt mamosenie ![]()
Kllemi si a mea transpira mult la cap, dc nu stiu...
nu prea mi-s in apele mele, daca pot spune asa...trebuie sa o monitorizez pe Crina...problema ar fi o posibila prezenta a virusului rotavirus...deocamdata nu are simptome dar stau totusi in alerta, luat cand s-a jucat cu un baietel pe strada internat de azi dimineata la matei bals cu febra si diaree...se anunta un wk picant
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
lala77 spune:
Sa va spun ca-am patit eu in frumoasa patrie:
Merg la Staer sa-mi cumpar un dressing ; il comand, o doamna f draguta face niste chestii pe un program 3D, scoate o schita, platesc si plec. Dupa cateva sapt ma suna ca e gata si mi-l livreaza. Vin doi baieti, se apuca de montat, eu imi vedeam de treaba prin casa. Cand ma cauta unul dintre ei ca cica avem o problema: dulapurile sunt prea inalte si deci nu incap.
Ne invartim, calculam...;in final iau totul inapoi sa modifice.
Dupa doua zile, respectiv ieri, vin cu modificarea facuta sa monteze. Reluarea fazei-iar ma cauta neneea ca avem o problema: nu intra dulapurile. Pai nu le-ati modificat? Ba da, dar pe inaltime; acum se pare ca latimea e baiul.
God help me!Ma rog, imi infrang nervii si raman zen;
oricum plec in concediu; sa-l ia inapoi sa-l modifice.Ceea ce au si facut. Azi ma suna o tanti de la ei. Ca cine plateste figurile astea? Eu intreb care figuri?
Ma rog, modificarile.Pai cine le face, logic. Voi.Nu se poate; comanda a fost gresita. -Doamna, cat ai peretele pe comanda? -1.90 m-Ok, peretele meu e de 1.90 m-Si dulapul are 1.90-Daca ar avea ar intra. Insa are cam 4 cm in plus.Nu se poate, ea a verificat programul.-Dar dulapul l-ati verificat?
In final tot calmul meu se duse pe apa sambetei si mi-am dat drumul la spume. I-am explicat ca eu nu platesc nimic, n-am nici timp de stat la tel cu ea; plec in concediu si cand ma intorc daca ma pun sa platesc dulapul, eu merg la OPC ca si asa am avocat la firma care nu prea mai are obiectul muncii.
Nu va mai spun ca pe unul dintre corpuri cica nu-mi pot pune pfl-ul pe spate ca n-au cum sa mai iasa de dupa dulap apoi. Si nu va ganditi ca e vreo debara mica: e vorba de un perete format din 2 segmente de 1.90m fiecare si alti doi pereti de 2.40 fiecare. Cu 2.7 m inaltime. Deci e cam 4m/2.4 m si ei cica e locul stramt.
Alice azi la gradi a facut febra. Nu muci, nu nimic. Cum era sa plecam in concediu sanatosi?Tocmai ma laudasem...
Pe drum o tinea langa ca ea vomita.
I-am dat o punga sa presteze ca voiam acasa mai repede. Si ca sa-i distrag atentia ii explicam ce frumos o sa fie in vacanta,ca luni facem bagaje, etc. Si numa' ce-o aud:"bagaje? pai atunci nu mai vomit si folosesc punga sa-mi pun in ea ce trebuie sa am pe drum" ![]()
![]()
![]()
Ange, sa nu fie nimic iti tin pumnii.
Nu musai face si ea.
Fug la nani ca mor de somn.Revin maine. Vazui poze, filme, tot. Doar ca acum mi se inchid si ochii si urechile de somn.Scuzoaiele mele!Pup! Noapte buna!
lala77 spune:
Neata!
Eu inchid ,eu deschid.
Piolica, f frumoasa Elsa.

Felicitari pt job!
Niko, ma bucur ca e cumintica cea mica.
Inseamna mult pt capul tau. O sa fie bine odata ce va formati o rutina.
Ah, da ,si noua ne plac pantofii! Lui Alice, evident ca Anna f greu accepta altii.In schimb sora-sa se schimba de 10 ori pana plecam de acasa.
Abe, asa a fost la noi. Si cand o tineam in brate trebuia sa fiu f atenta ca Alice ii tragea cate una. Si dupa un timp, fiindca devenisem asa de buna la "fripta", venea s-o pupe si cu gura o pupa, iar cu mana o ciupea, ii sucea mana.
A fost asa cam 2 luni la inceput.Apoi s-a facut pace pt cateva luni. Au mai avut niste lupte libere cand Anna a inceput sa mearga de-a busilea si a incalcat armistitiul.
Acum se iubesc nevoie mare. La gradi Anna nu vrea la baie fara Alice. Si acasa Anna vine dupa mine sa o strang in brate-asa ii place ei; doar o pup un pic si pleaca. Si mereu merge si la Alice. Si daca ea nu-i atenta, o striga "Gaga, ubile"; asa ii spunea eea lui Alice : Gaga.Si asta o ia in brate si o pupa putin apoi Anna isi vede de ale ei.![]()
Sunt sigura ca o sa treaca si la voi dar e mai greu la inceput.
Angie, asta cu "de ce" si "cine ata?" e valabila si la noi. Trece pe la 4 ani. Lui Alice abia acum incepe sa-i treaca.

Gaia, cam asa e si la noi.
Ah, era sa uit. S-a livrat "marfa" si Michael vine azi. Deci luni o pun la curier.
Babytza, saracul soricel! A vrut si el cu mami. Ce frumos!
Bravo pt wc!
Era un sondaj la care n-am apucat sa rasppund:
-si noi bem din bibe-dimineata si seara; mai mult din comoditatea mea. Ca bem in pat si nu vreau sa risc cu canuta. Chiar si Alice bea cu biberonul spre disperarea neamurilor care fac niste fete cand aud...
-suzeta ne place mult; am vrut s-o scot dar abia am dus-o la gradi, appoi ma gandeam ca o intarc si ar fi fost prea mult deodata; pe asta am si eu boala mai mult ptr ca o scapa pe jos si ma toaca pe mine sa i-o dau-in masina si noaptea in somn;
-olita: ea sta fara pampers si spune ca vrea la baie; insa la gradi ne mai fenteaza si ii pun pampers; in schimb nu anunta cand vrea kk-ii da drumul pur si simplu;
Sunt plina de spume ca trebuia sa plec de acum 15 min si inca n-a venit bona.
Daca nu vine in 15 min cred ca iau fetele cu mine.
![]()
Ma duc sa iau consortul de la avioane.Pup!
claudinna spune:
neata!!
cu lapte am in dimineata asta, ca m-am reorientat![]()
nikolici, ce fac minunile? ma bucur ca, K1 e incantata de K2 si ca ai un bebelus cuminte
taticul ce zice??
lala, sanatate si distractie placutaaaaaaaa!!! asteptam pozele![]()
Xor spune:
LALA - sa ai un concediu placut si drum bun! spor la facut bagaje!
Ange - cum e piticuta azi? poate nu a luat si ea virusul.....
claudinna, babytza - 
eu sunt la scarbici - am si voi avea cateva zile tumultoase...pe mine ma paste o raceala....ma ustura ochii, imi curge nasul, am o stare naspa....Mark e putin ragusit, fara alte manifestari deocamdata....soacra-mea a fost internata de urgenta ieri in spital cu o hemoragie interna (e in investigatii si perfuzii deocamdata pt stabilirea cauzei), bunica (cea care locuieste cu noi
s-a taiat destul de urat aseara in talpa....cum se spune, un necaz nu vine niciodata singur, NUU??
pupici tuturor!!
PS:300 cred ca ai uitat de tot adresa forumului![]()

babytza spune:
Lala ,Claudina multam de cafea
Fugim in parc , e soare si frumos :) Nu ca la voi , dar e vreme de parc !
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
Neatza,
multam de cafea, e buna:D
Lala stiu ca nu este obligatoriu dar sansele sunt mari tinand cont de faptul ca nu are rotarixul facut...asa ca gratie lui Lida
ii voi da preventiv niste homeopate
Xor ce mai pot zice cu atatea necazuri...putere si rabdare, multa sanatate si numai bine 
Lala sanatate multa si concediu placut
am fetele frumoase
noi ne prezentam bine azi, nu are niciun simptom (sa dea DD sa nu aibe nimic), am sa ii fac ceva mancarica de regim (aici e tare nasol ca nu ii place deloc) si ne spalam pe maini des as zice :D
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
Monyca.C spune:
Neata vazut si eu fetite super dragalase...sa va traisca si va aduca numai bucurii !!!! multa, multa rabdare Niko, Abe
Ange multa sanatate..am eu o presimtire ca nu e vb de rotavirus..ai sa vezi...![]()
Lala traim in ROMANIA !!!
Babytza ce scump e soricelul ! felicitari ptr wc !
fetelor am si eu o intrebare daca va mai aduceti aminte...am cumparat cereale ptr baiat care nu contin lapte...sunt simple..pot sa le fac cu apa ? nu as vrea sa le fac cu formula si de muls nici nu vreau sa ma gandesc..nu am pompa si sincer nu cred ca se merita sa-mi iau una doar ptr ai face cerealele...am stat eu si m-am gandit avand in vedere ca se trezeste din ora in ora noaptea ptr supt sa-i fac cereale seara, piureut si sa-i dau, poate-i tin mai mult de foame..medicul pediatru mi-a zis ca la varsta lui aproape 7 luni nu ar mai trebui sa suga noaptea deloc, poate hai max un singur supt..
dar ce sa-i fac dc se trezeste si vrea papa ? cum sa nu-i dau..cred ca trezeste tot blocul..el cica sa-l linistesc, sa-i vb si sa-l readorm fara sa-i dau sa manance...

sunt varza la capitolul somn si acum...