Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 11
Monyca.C spune:
am uitat sa va spun ca papa ff bine..la 11 piureut de fructe..ce-i dau nu face nazuri...face nani, se trezeste papa piureut de legume...toate mixurile..am adaugat si galbenus, urmeaza carnita acum :) apoi restul zilei mai suge o data de doua ori...apoi noaptea e teroare..numai la titi ar sta...laptic am destul si acum port tampoane la sani
..se poate pune problema sa nu fie consistent laptele meu ? 
angelynna82 spune:
MonycaC eu ii faceam cerealele si cu apa, singura diferenta e ca laptele le schimba putin gustul, cat despre supt noaptea nu ar trebui sa te alarmezi, inca mai sunt bobocei care sug sau bea lapte noaptea 
din pacate mi s-a confirmat teama, tatal baietelului a confirmat ca are rotavirus, asa ca am dezinfectat tot, ma duc la sterilizat bibe
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
kllemi spune:
ange multa sanantate mami, sper sa nu se fi luat si la voi..ma rog mult 
monica si Amaia se trezea des in perioada asta de la 7 luni pina pe la un an ma tot tinut in alarma de nush cate ori se trezea pe noapte,
poate este vb. si de dinti, pe ea o calma cand o puneam la san....poate este si la voi acelasi lucru, ma gandesc 

babytza superbe filmuletzele...dar eu stau si ma intreb, cum de va lasa socrela sa va destrabalati asa si cu apa, si cu mancarea??? nu face crize??.......aaa ..si merci ca mai luminat si pe mine ce inseamna FB

lala vacanta placuta , nu te stresa cu aia cu dulapurile acum, unde plecati??? si cat stati??
...vreau raportul ![]()

xor oooffff...mai mami, stiu ca un necaz nu vine niciodata singur, dar la tine parac prea asa una dupa alta, de la zi la zi.....ia ceva de raceala repede, sanatate multa 

kllemi spune:
Ca si ange stau si eu cu morcovul, bagat undeva
...din cauza ca al meu sot imi spune ieri, ca unde lucreaza, el are de a face si cu un copil marisor de vre-o 6 ani, care il duce si-l aduce de la gradi....iar joi, a trebuit sa faca si un pic pe bona cu el si anume sa ii dea sa manance....copilului fiindu-i rau toata ziu la scoala,...pe la a sasea lingura de mancare...a vomat tot inclusiv pe al meu sot......ieri i se fac niste analize,care, deocamadat nu sau definitivat dar dupa simptome...ar putea fi vb. de scarlatina 

....cand mi-a zis sa mor si nu alta.....nu mai stiam cu ce a fost imbracat, nu mai stiam cu ce sa incaltat....i-am interzis sa se mai apropie de acel copil....doamne ajuta sa nu fi adus si acasa ca innebunesc 

ClaudiaH spune:
Mai, eu din cate stiu scarlatina n-o fac decat copiii asa ca un adult n-o ia de la un copil s-o duca la altul.
khristin spune:
MonycaC, salutari si sa-ti traiasca juniorul, nu stiu daca am apucat sa te felicit pana acum
. Voiam sa-ti spun ca sint cereale destule pe care sa le faci cu apa, daca preferi asa. Cred ca voi va incadrati deja la stage 2. Uite un link aici, si daca scroll down o sa vezi produsele respective: http://www.nestle-baby.ca/en/products/cereal/index.htm Nu ma indoiesc ca le gasesti si acolo.
300, Happy Belated Birthday! 
Babytza, wow ce mananca soricelul 
La noi a inceput sezonul birthdays-urilor, avem una azi, una saptamana cealalta, prin decembrie e ziua fiemii. Nu-mi vine sa cred ca face deja 8 ani. Semn clar ca intineresc
Un wk placut sa aveti 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Mai, eu din cate stiu scarlatina n-o fac decat copiii asa ca un adult n-o ia de la un copil s-o duca la altul. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
mai, sper din suflet sa ai dreptate, numai ca eu nu am citit nicaieri ca nu ar face-o si adultii

Joy21 spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari.
Suntem bine, acasa. Leon Victor e o minune de copil iar Sofia il iubeste si e tare grijulie cu el. E greu sa fii mamica de doi pui mici insa e si frumos.
gaia.nevia spune:
Lala,
multumesc mult de tot! Ce fericire! 
Fetelor, am un pitic mic, da' negru de tot.
Teo a inceput sa faca la WC. Dintr-o data, in astea trei saptamani cat a stat acasa, a inceput sa faca doar la WC si sa ceara singur, se tine, n-a avut niciun accident.
De miercuri a inceput gradinita. El vine acasa inaintea mea, pe la 5, si il primeste ori mama ori socrul meu. Miercuri mama, si joi socrul meu mi-au spus amandoi ca tremura cand a venit acasa si a alergat direct la baie, eu tras ei concluzia ca se tine si nu face deloc la gradinita... ceea ce m-a ingrijorat rau de tot.
Am sunat-o pe directoare si am vorbit cu ea de problema asta, a vorbit cu ingrijitoarea si m-a sunat inapoi sa ma linisteasca, ingrijitoarea spune ca a facut de mai multe ori pipi la gradinita si ca a baut si apa destula.
In fine... as fi zis ca m-am linistit, dar azi...
am plecat la mare la 9 si jumatate dimineata, si Teo a fost la WC chiar inainte sa iesim pe usa.
Ne-am intors la 7 seara. Va rog frumos sa ma credeti ca nu a facut nici macar odata pipi!!!!
A spus de vreo 3-4 ori ca vrea sa faca, am oprit masina si am mers prin tufisuri, o data am oprit si la benzinarie... nu a putut sa faca si mi-a zis "lasa mami, ca fac la WC acasa!"
Incredibil, si ingrijorator, cat de grav poate fi sa stea el asa fara sa faca pipi atatea ore, si probabil zilnic, ca incep sa ma indoiesc ca face la gradinita. Incep sa ma gandesc la tot felul de probleme de rinichi si alte minuni... efectiv mi-e frica.
Cred ca nu mi-ar strica o opinie medicala... cat si din experienta voastra daca ati trecut prin asa ceva cu cei mari.
angelynna82 spune:
Kllemi nu sunt informata deci nu pot spune nimic, dar speram sa nu fie nimic 
Joy ma bucur mult ca sunteti bine si mai ales ca decurge bine acomodarea
, poate reusesti sa pui poze cu puiul mic 
Ada, eu iti spun din experienta mea...am zile cand ma tin toata ziua si e nasol dar pur si simplu asa m-am obisnuit, dar sunt zile cand zic ca am "incontinenta". Cand e vorba de copil totusi ...e cam cu dus si intors pt ca nu e bine, poate reusesti sa il "tragi de limba" si iti spune ce face la gradi 
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"