Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Pentru cine e interesat, am trimis pe emailul comun de yahoo poze cu Thea.

pup

Mergi la inceput

scarlatina: eu am facut la 23 de ani, a fost groaznic

Mergi la inceput

abe, blanca e adorabila iar maria frumoasa ca intotdeauna.
Ati venit inapoi in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

klemmi, cumnatul meu a luat scarlatina si a dat-o dupa fetitei lui, asa ca e posibil. Sper sa nu fie cazul la voi.

Mergi la inceput

wow, babytza, ce simpatic e soricelul!
Joy, bine ai revenit acasa. inca o data feicitari. Ai poze cu Leon?

Mergi la inceput

Anamona, Thea este o frumusete de fetita.
(iar tortul de la petrecere seamana putin cu ce am avut noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gaia, crred ca ar trebui sa-l intrebi pe el de ce nu face?Poate i-o fi spus cineva ca facem pipi numai in wc la noi sa ceva de i s-a blocat omului neuronul. Si cred ca i-as face si o analiza de urina; daca are ceva si-l ustura poate de aceea se abtine.Oricum, cheia e la el.
Si cred ca eu i-as da mai multe lichide ca daca se umple vezica trebuie sa mearga.Si atunci vezi ce-ti spune.

La noi in final febra fu tot de la kkre. Care a aparut ieri. Tot zicea ca o doare burta dar noi treceam peste. Si ieri a facut pee eea de doua ori cat am fost eu plecata. Si cand am venit ii spuneam ca-mi pare rau, bla. Si ea cica "trebuie sa fac kk pe mine ca ma crezi ca sunt bolnava".
Pe drum dinspre Bucuresti de unde l-am luat pe tati sun acasa si vorbesc cu Alice. Si ea intreaba daca a venit tati. Ii spun ca e cu mine si il aduc acasa cat pot de repede. Si ea "haide, grabeste-te ca am chef sa ma plimb putin cu camila" Si evident ca de cum l-au prins i-au rupt spinarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
iar am cu lapte! vreti???

Ada, poate fi o intamplare sau poate nu. roaga personalul de la gradi sa urmareasca, precizandu-le cat esti de ingrijorata, apoi vei vedea ce e de facut.
daca nu vrea sa faca altundeva decat la wc-ul de acasa, poti, de cate ori ai ocazia, sa-i spui ca tu faci si in alta parte...sa-i povestesti ca erai la serviciu si te trecea si ai fugit la baie....bla bla. va duceti in vizita: ma duc sa fac un pipi...ca el sa vada ca oamenii pot face pipi la orice wc.
la drum, daca crezi ca exista problema, poti lua o sticla in masina pt asa ceva. si cand il trece, il pui sa faca in sticla si el stie ca e sticla lui, speiala pt asa ceva. poti sa scrii pe ea numele lui...

kllemi, sanatate!! sper sa scapati!

Mergi la inceput

Kllemi, poate scapati neatinsi. Tin pumnii.Stiu un baietel care a avut recent. Doar el din toata gradinita.
Parca tu intrebai unde mergem! In Andaluzia, in sudul Spaniei.Si in Tunisia cu un vaporas , prin Gibraltar.O sa fie frumos. Mie nu prea-mi pasa unde ma duc atat timp cat suntem toti si nu ne suna telefoanele.Ori asta putem face doar o data pe an.Din pacate.

Joy, e frumos sa ai doi pui.E drept, cam greu; dar daca ar fi sa aleg din nou, la fel as face.

Sa va spun ce hal de mama sunt:
In dormitor la mine aveam si patutul Annei langa patul nostru, cu o laterala scoasa. Ea oricum nu mai dormea in el dar n-aveam unde sa-l pun si macar nu cadea din pat cand mai veneau la mine.Acum doua zile am ds patutul la casa cea noua ca se face pat normal. In prima noapte fara el le-am culcat cu mine pe amandoua ca avea Alice febra si n-aveam chef sa fac naveta la ele in camera. Si au cazut din pat cand una cand cealalta, cred ca de vreo 2 ori fiecare.Pe la 3 dimineata m-am gandit eu s-o bag pe Anna la mijloc; ma felicit in gand pt asa idee si execut. Dupa un timp iar urlete Cazusera amandoua iar.Le-am pescuit de jos, si am strigat ceva de genul: "care mai cade din pat pleaca afara la Max si doarme cu el"Nici acum nu inteleg ce-o fi fost in capul meu cand am zis asta. Eram chioara de somn. De cazut, n-a mai cazut nimeni.Dimineata cand s-au trezit Alice chiar a spus:"vezi mami ca n-a mai cazut nimeni?"

Fug la bucatareli. Azi facem chateaubriand si avem mult de mesterit.

Mergi la inceput

Ia uitati ce pateste tati cand il prind:

CAMILA

Mergi la inceput