Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 13
abe spune:
lala
multumesc de raspuns...imi dai sperante :)
esti mortala, ca de obicei! fetele sunt simpatice foc, ma apuca rasul de fiecare data le ce replici au, abia astept sa vina si la noi distractia asta! cred ca tati al vostru e tare fericit cu cele doua mandre!!
ada nu cred ca este o probema ca nu face atatea ore, daca intr-adevar nu face pentru ca vrea doar la un anumit wc. si daca atunci cand face, face destul. daca insa nu lipsa wc-ului e motivul pt care nu face, atunci poate ar fi bine sa consculti un medic sa nu fie ceva la rinichi...
anamona
noi suntem in deplasare iar tati e cu bona acasa
. ne intoarcem insa curand, sper.
ce dulce e Thea! ce smotoceste catelusii...asa face si maria cu pisica, numai ca eu trebuie tot timpul sa fiu pe faza si sa o spal pe maini din cauza de degetel supt fara pauza 
babytza spune:
Multam de cafea , am servit-o la 11 cand ne-am trezit
de cand nu mai bea lapte noaptea , de vreo 2 saptamani , doarme foarte bine si mai mult dimineata deacat inainte cand la 6-7 aveam trezirea
Acum mai devreme de 8:30 nu exista trezire !!!!!
Insa mau nou cere noaptea langa mine , ne mangaiem putin si ne pupam iar apou la loc in patut...
Lala nice camila aveti :)))) Am ras cu lacrimi de noaptea voastra :))
Kllemi daca vrei sa intri si tu acolo ( si e valabil pentru toata lumea ) iti faci cont , e gata in 2 minute , apoi ma cauti dupa nume si te bagan in grup.
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
alexa si mami spune:
saluti fetele!!!
am vazut bobocei minunati
Roxi e tare indemanatic soricelul, e mortal cum danseaza!!!
Anamona e superba printesa! ce mai face sora ta?
am vazut si printese frumoase de Abe
Joy bine ai revenit!
anamona spune:
multumesc tuturor
Alina, Sabina e bine, asteptam a treia perfuzie miercuri, intre timp se plimba, se duce la concerte si se bucura din plin de viena.
a scris pe blog recent despre exepreinta de la opera :)
anamona spune:
aseara m-am delectat cu filmulete de bobocei inteligenti:)
ne-am uitat la Iza si Razvanel cat de frumos canta, atat de frumos ca Thea a vrut si ea sa se dea in leaganul de sub scara in timp ce pe televizor rulau in continuu cele 2 filmulete.
apoi ne-am delectat cu pisicuta lui razvanel:)si ne-am uitat cat de frumoase s-au facut elsa si sofia :)
lala77 spune:
Mie imi vine sa mor ca iar m-au trezit pe la 4.
Aseara am stat mult afara ca am fost si cu alti copii la tara (de parca noi stam in oras
) si ne-am intors la 8.Si erau asa de rapuse ca stateau ca placintele pe jos. Le-am facut un fel de zoiala ca baie nu pot s-o numesc.Strigau amandoua ca
"ce baie e asta? capul a cui e? o sa-mi stea parul ca o matura" ![]()
In final le-am culcat pe la 8.30 si evident, acum s-au trezit mai devreme.
Anna ieri m-a rupt cu mancatul. Numai la cina a ras un macrou intreg, cu o bucata zdravana de mamaliga, doua bucati de placinta cu bostan,un colacel mic din aluat de paine.
Si a si baut lapte acasa. Eu o pun la regim pe asta ca nu mai tine. Are deja 2 randuri de burti. Dupa ce a mancat ca o scroafa cam 3 sferturi din ce-am enumerat mai sus, statea si miorlaia "buta mami, doae buta de macaie". Dar asta n-a oprit-o sa manance si restul.
Sa se ia de mana cu nasa lui Alice care cat am stat la o barfa mica a ras singura o prajutura de-aia congelata de la Ikea.Numai ca Anna are gena mea ca se ingrasa cu ce mananca; nasa-sa nu.
Fetele mele stau cocotate pe cate un scaun in sufragerie si canta ceva cu primavara.La 6 dimineata.Sa ma impuste cineva.
lala77 spune:
Stateam eu cu Michael la o cafea. Si era asa liniste...Si apare Alice si spune "mami, noi ne jucam cuminti cat beti voi o cafeluta"; ce imagine frumoasa! Si o intreb cum se joaca ele frumos? "Pai am luat toate hartiile de pe chestiile alea de pus pe chiloti". Cand merg sa vad ce anume vrea sa spuna poetul, desi aveam o banuiala, in dormitorul nostru erau pe jos numai absorbante. Erau lipite peste tot, pe mobila, pe parchet, in pat. Anna se chinuia sa-si scoata unul din chiloti si nu putea ca se lipise.![]()
![]()
![]()
angelynna82 spune:
Neatza,
haideti la
proaspata
Lala ma termina fetele tale 
Anamona o scumpa Thea 
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
luminita2008 spune:
neatza!
noi suntem ceva mai bine (sau cel putin asa sper), toti trei, si eu si hunii pe antibiotic, altfel nu ceda febra nicicum. la mine e chiar injectabil, dupa 4 zile de augmentin pastile + distrus stomac fara niciun alt efect. ma rog, azi i-am dus la cresa, ca nu mai fac febra si nu mai au muci de 4 zile, sper sa fie bine. eu sunt in continuare pe baricade la job, desi da, stiu, nu-mi ridica nimeni statuie. dar afara e soare, nu?![]()
am vazut poze si filmuletele: Blanca, Thea, K1 si K2 si soricel, sunt cu totii minunati!
mi-au inseninat dimineata!
ange, kllemi, sper sa fie totul bine si sa va fie puiutii sanatosi!
Joy

ada, da' Teo ce spune? face sau nu la gradi?
sper sa reusesti sa-l convingi si sa fie totul ok.
de nocom mai stie cineva ceva?
o saptamana frumoasa sa aveti!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
buna dimi.
lala am ras cu lacrimi, pe cuvantul meu....
sunte-ti mortale...i-am povestit si sotului faza cu patutul si cazaturile...a ras si el de sa prapadit ![]()
....vacantza placuta si musai trebuie sa va intoarce-ti cu poze mmuuulte si cu faze hazli asa cum ne-ati obisnuit ![]()
![]()

lumi ooooffff.....ma bucur ca sunte-ti mai bine...doamne ajuta..

babytza cum am putin timp liber, cum ma bag sa va caut pe acolo

Mai, voi m-ati cam speriat, cu scarlatina, deocamdata nici un simptom, sper ca nici de acum in colo sa nu fie