Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 3
abe spune:
La multi ani sarbatoritilor!!
Ange sa-ti fie de bine noul look! poate apuci sa ne pui si o poza...sa ma inspir si io :)
Ada, Babytza felicitari pentru reusite! noi stagnam, de 6 luni facem kk la olita dar pipi nu...
Lumi imi pare rau sa-s bolnaviori hunii, poate cumva se va gasi o solutie sa-i mai tii departe de gradi ceva vreme, si eu sunt sigura ca de acolo vin toate...
claudinna spune:
Neata!
va las
calda
Celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!
ieri nu a fost chip sa intru
Ada, felicitari lui Radu!!
baby_boy, ati terminat tortul?![]()
babytza, felicitari soricelului!!!
ce mai astept si eu momentul in care va cere![]()
Dya, am pus cateva poze la de munte pe FB
va arat 2 filmulete cu noile cantecele si poezii invatate
poezia cu pisicuta i-a zis-o mama intr-o seara si statea cu gura cascata la ea. cum termina ii zicea: mai zice o data, mamule! si tot asa de cateva ori...l-a distrat ca sta pisica sa aiba grija de soricel si a invatat poezia ![]()
http://family.webshots.com/video/3036387400101592511BJmQrz
http://family.webshots.com/video/3083869960101592511TVBwLz
o zi buna sa aveti!!
Xor spune:
LA MULTI ANI, 300!!!!si intra mai des pe la noi ca ne e dor de postarile tale!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata ta familie!!

luminita2008 spune:

Ramona! 

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Neatza,
Clau da' te-ai trezit devreme
, multam de cafea
Ramona
, sanatate, fericire si numai bine
multumesc pt urarile adresate schimbarii mele, sper sa reusesc sa pun si poze![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Tocmai m-a sunat mama sa-mi spuna ca Radu a cerut sa mearga la baie. Si a folosit cu succes oala cu winnie. ![]() ![]() ![]() Fiind deja a doua oara, se zice ca e trend... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
oala cu winnie??? cum e? una cu mitzi (mickey) oare s-o gasi?
felicitari pentru cerere!!!!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
kllemi spune:
neatza![]()
claudinna vai cat e de dulce 
...nu am inteles nimic din poezia cu pisicutza
(am ascultat-o de cateva ori ca sa inteleg)....dar cum a zis el acoloooo....![]()
...e mortal

ange mai cauti de munca??? ai gasit ceva??? eu deja am intrat intr-o pasa super proasta, cand vad ca nu reusesc nici cum sa gasesc ceva 

kllemi spune:

RAMONA, SA FI SANATOASA, FERICIRE MULTA SI TOT CE-TI DORESTI TU, SA TI SE IMPLINEASCA 
si mai da-ne si noua un semn de viata ![]()

piolica spune:
La multi ani Ramona.
Klemmi, mult succes in gasirea unui loc de munca. Ange si tie la fel. In ce domeniu va cautati?
o zi buna tuturor!
kllemi spune:
pio eu caut, acum, in orice domeniu...nu ca as fi disperata, dar cand vad ca trimit o groaza de cv-uri si nu ma suna nimeni...innebunesc
...vb. unei prietene "imi vine sa ma duc la astea la paine sa le intreb daca angajeaza"...nu-mi vine sa cred cat de greu este acum sa gasesti ceva de munca