Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

stiti de unde pot cumpara un costum de Mos Craciun? ca pentru tataie de huni asa, adica de adult.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele

pio, ange va multumesc ptr. gandurile bune

lumi costum de mos am vazut la Bamboo...magazinul acela cu toate minunatiile in el....sti la care ma refer..nuuuu??

Gata, sa confirmat...nu in totalitate, dar....dupa o noapte alba si umblat pe la dr. facut analize + un exudat sa dat verdictul "o forma usoara de scarlatina" .....nu pot sa va spun, ca au fost primele ei analize...cat a putut sa urle si ce spasme avea cand plingea ..bineinteles ca mi-au dat si mie lacrimile.....in fine cica nu se stie concret,ptr. ca nu a iesit analiza la exudat.....dar asa din sange, cam asta ar fi ....iar antibiotic ...si diseara vine si dr. sa ne mai vada odata acasa

Mergi la inceput

Nu pot sa va spun ca am ajuns acasa, si l-am trimis pe tataie sa ne ia cate una alta...iar ea nu mai stia cum sa-i spuna: "tataie, ute (ii arata manutza de unde ia luat sange), tanti doto, buba, si Amaia pinge", in traducere libera ia facut tanti dr. buba si Amaia a plins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Mul#355;umesc pentru cuvintele frumoase la adresa camerei copiilor! E doar mobil#259; Ikea, nimic deosebit. Sunt îns#259; mandra de rela#355;ia dintre cei doi micuti. Nu se întâmpl#259; de mult dar actualmente se în#355;eleg extraordinar, se joac#259; minunat împreun#259;, tot ce fac fac amândoi. Dac#259; Lucia se loveste pup#259; Stefan, dac#259; are nevoie de ceva ceea fratele ei e acolo, Stefan desi are ra#355;ie de dulciuri, nu ezit#259; s#259; împart#259; cu ea (fara sa i se ceara/ sugereze).

Mergi la inceput

Aaaaaa....da sta-ti asa ca n-am terminat, dimineatza ne-am trezit si cu muci...asta asa ca sa fie tacamul complet ...are nasul infundat si nu poate sa respire......NU MAI VREEEEEAAAAAUUUUUU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

N-am mai scris pentru ca nu gasesc timp...

Klemmi multa sanatate printesei. Imi pare tare rau ca s-a confirmat ca ar fi scarlatina. Sa scapati repede !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, sanatate multa, sa va refaceti repede. intreaba dr si de regim, daca e cazul. eu cand am avut scarlatina imi aduc aminte ca nu aveam voie sa mananc sarat.
si stat in casa 2 sapt... uff.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Klemi, multa sanatate micutei! Ooof, saracuta cum a fost ea intepata! Refacere rapida va doresc!
Luminita, la magazinul din colt de la noi au oferta de costume de mos Craciuni. As vrea la schimb un tataie care sa se costumeze. Ne gandim sa dam anunt in ziar sa cautam Mos la copii.
[b]Ada, [/] eu zic ca bea destul. Stefan nu depaseste 500ml apa/suc (el nu bea lapte) iar Lucia bea cca 300ml lapte plus 250ml apa. Pediatrul mi-a zis insa ca sunt ok cantitatile. Raportat la sezon caci vara e clar ca trebuie sa bea mai mult. Felicitari pentru trecerea la chilotei! Este o reusita intr-adevar, indiferent de varsta. Intr-adevar e o reusita cand copilul devine constient si controleaza singur totul. Varsta n-are importanta.

Legat de cadouri pentru copii nu stiu ce sa va zic... Stefan vrea Lego si Playmobil, castele etc. Probabil o sa fie o serie completa de la lego. Lucia daca o intrebi ce vrea zice ca vrea un cal. Ce fel de cal nu stie sa spuna insa nu-i doar o toana de-a ei pentru ca am intrebat-o de mai multe ori si in zile diferite iar raspunsul ramane neschimbat. Asa ca vom cauta un cal interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Intrebare. Ce lego ar fii potrivit pentru primul lego?
Eu asta as vrea sa-i iau lui Radu de mos Nicolae.
Si poate niste Quercetti..care aveti..si de care?

Nu mai iau masinute si carti ca avem casa plina . vreau ceva de construit..sa-l tina ocupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Salutari din casa surprizelor :)))
Inca mai respir, suntem relativ ok si am fi si mai ok daca s ar face odata K1 bine, ca am dat-o in laringita, tuseste ca cel mai mare magarush si mucii sunt la loc de cinste, din nas pana in gura pe ambele parti.:).In rest multumesc lui Dzeu de mii de ori ca e K2 copil cuminte si ma lasa sa fac fata oarecum la situatia in care ne aflam de tratamente si in special acomodare in 4.

Mergi la inceput