Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 19
nikolici spune:
kllemi eu zic totusi ca nu e scarlatina, dar sa vedem toate rezultatele.Sanatate multa Amaiei!
lumi sanatate multa si voua va doresc.Cu munca ce mai e nou?S au mai asezat lucrurile?
babytza spune:
Vazut Leon , Blanca si Thea 

M-am topit dupa bebei si am mai vazut cat de mari si frumoase s-au facut printesele !!!!
Kllemi va tin pumnii poate poate nu e scarlatina 
Pupici multi Lumi si tie si voinicilor 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
babytza spune:
Azi ne-a venit si raspunsul de la social , ne-au aprobat si trimis banii !!!!!! 

De fericire, sotul s-a grabit sa ajunga acasa, drept pentru care l-a oprit politia si i-au dat amenda de viteza...., mergea cu 67 km/ora
300 euro mai putin pentru noi 

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Iar soacra ma uraste de moarte...declarat ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
ClaudiaH spune:
Babytza, ce femeie inteleapta e soacra ta dac#259; ii uraste pe cei ce-i pot fi alinare in vremuri grele.
luminita2008 spune:
neatza,
Claudia
, merci, am gasit pana la urma cateva oferte din care sa tot aleg. pe tataie nu ti-l dau, ca unul avem si noi care sa poata face pe Mosu'
.
baby_boy, eu le-am luat hunilor un lego mare (cu piese mai mari, nu din cele mici, normale). nu mai stiu cum se cheama, am aruncat si cutia, oricum e f ieftin, cam 40 ron si f de succes. am suplimentat cu inca unul, sa aiba mai multe piese, cand am vazut cat de mult le place. daca gasesc modelul pe net, il postez si aici. eu l-am luat din Auchan.
niko, sanatate multa Karinei! ma bucur ca acomodarea nu e asa grea.
cu munca... hm, m-am mai asezat eu
, lucrurile se complica oarecum pe zi ce trece (am 8 conturi noi de care trebuie sa ma ocup, fata de 2-3 in mod normal), dar nu pot face prea mult sa le schimb acum, asa ca incerc invers: sa am eu o alta perceptie, sa nu las job-ul sa-mi afecteze relatia cu hunii si sa visez frumos pentru cand voi avea mai mult timp liber pentru ei. am decis ca 1 an de zile sa raman asa, full-time, pana in sept 2011, apoi fie incerc un part-time aici, fie imi dau demisia si ma recalific
.
babytza, intoarcem pupicii!

imi pare rau pentru relatia cu soacra ta, cu atat mai mult cu cat sunteti nevoiti sa locuiti impreuna inca ceva vreme... tin pumnii sa treaca repede aceasta perioada.
joy, ma topesc dupa Leon
!! nu mai zic ca si numele imi place extrem de mult. f frumos... cum e surioara fata de fratior?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
piolica spune:
Neata,
Joy, Leon este un bebelus adorabil si-ti seamana fff tare, e bucatica rupta din tine. Iar Sofia e o adevarata domnisoara, poza cu voi 3 este de-a dreptul superba.
Babytza, ufffff, ce soacra, bine ca aveti banutii si puteti sa va ginditi la mutare. Wow ce scump este sa depasesti viteza in Suedia, de fapt nu stiu cit e o amenda aici, in 2 ani nu m-au oprit niciodata, cu toate ca stau cam mult cu piciorul pe acceleratie.
Nikol, Lumi, multa sanatate!
Azi e sfinta Elsa, asa ca va invitam la prajituri mai pe seara. Cred ca o sa-i iau ceva cu hello kitty, sau poate cu Dora, ca ea e nebuna dupa Dora, m-a zapacit (de fapt sint singurele desene animate pe care le are, primite cadou, bineinteles)... iar mie nu-mi place aceste personaj de nicio culoare. Imi cere tot timpul - unu, unu a vizor. adica sa-i mai pun un episod cu Dora la televizor.
Va intrebam mai demult cum va descurcati voi cu desenele animate? cit timp le puneti pe zi? Eu am fost fff stricta in privinta asta, pina la 2 ani nu a stiut ce-i ala desen animat, in afara de vazut de vreo 2-3 ori borbolentina pe calculator, insa de vreo 2 luni e jale, vrea pe Dora in bucla la televizor.
O zi buna
piolica spune:
Cristina, Elsa are acest hello kitty, bine, e pt fetite, insa poti gasi echivalent pt baietei. ESTE SUPER! Elsa se joaca in fiecare zi si face tot felul de constructii singura. Nu stie sa faca acel shop ice cream, cred ca dupa 3 ani va intelege sa puna piesele exact ca in imagine
http://www.amazon.co.uk/Mookie-Hello-Kitty-Piece-Parlour/dp/B002OHD2Q6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1289981836&sr=1-2
In Romania nu exista playmobil? Si astea sint super.
uite site-il lego care it arata pe virste ce au ei http://shop.lego.com/ByAge/Default.aspx
Lumi, pupici mamico, esti o curajoasa. eu cred ca sint inconstienta, incep pe 6 dec serviciul, iar cu o saptamina inainte ma duc la FIV. Daca e sa iasa, nu stiu cum o sa fac, si gravida, si cu Elsa, si cu dusul la serviciu la peste 70 de km de casa.
Mimihoo spune:
Buna fetelor,
kllemi, imi pare rau de confirmarea de scarlatina, speram sa fi scapat. Mucii trec repede daca dai cu apa de mare (au am luat fiole humex ~30 ron cutia) si ii aspiri.
La multi ani, Elsa! Sa ramai la fel de frumoasa si multa sanatate sa ai!
Lumi, sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei