Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 17
piolica spune:
Ada, hahaha ce tare e Teo cu 'hirtiuta de la chilotii lui mami'! Felicitari si pentru 'fara pampers', cit despre fara pisu atitea ore, nu prea stiu ce sa zic. Mai bine vorbeste cu pediatrul. pup
am pus niste poze cu ninsoarea:)
http://picasaweb.google.com/Houlier/15NOVNINGE?authkey=Gv1sRgCN3PiKmWns7KGg&pli=1&gsessionid=5xt5kIVIw2xzqdQTKGgAIA#
anamona spune:
piolica e ireal cu ninsoarea de la voi.
Apropo nu te=ai razgandit cu facebookul? avem un grup privat (si secret
- asa se numeste setarea ) unde discutam subiecte de interes pe topicuri foarte bine structurate si usor de urmarit.
Discutiile din ultimele zile sunt desosebit de interesante si mi-ar face placere sa te vad si pe tine acolo.
LE ; invitatia e valabila pentru toata lumea, sa nu se interpreteze, stiu ca babytza a mai facut invitatia aici
kllemi spune:
pio, anamona, ada
nu are febra, sper sa nu fie scarlatina
...ea a mai facut o chestie de genul asta prin primavara daca mai tin bine minte.....tot asa mi sa spus ca ar fi (aici nu mai tin bine minte) ori o intoxicatie alimentara, ori o alergie......dar sigur maine o rezolv si va tin la curent 
Am fugit la nani..noapte buna tuturor 
angelynna82 spune:
Neatza,
haideti la 
Pio tare faine poze 
Kllemi uoffff, multa sanatate si asteptam vesti bune 
eu am gatul in pioneze...vb lui Luminita, apropo cum mai sunteti?
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
piolica spune:
Anamona, merci pt invitatie, eu si facebook inca nu ne-am imprietenit. :) Dar nu se stie niciodata, asa ca daca vreodata o sa-mi fac cont o sa va caut.
o zi buna la toata lumea
piolica spune:
klemmi, cum mai e Amalia?
angelynna, multa sanatate!
ce liniste e pe aici, sinteti toate pe facebook? hihihi. pupici
abe spune:
babytza ti-am dat request pt fb
m-ati facut curioasa...
cadouri: as vrea sa-i iau o bucatarioara si un floor puzzle, i-am luat deja asta http:// www. ookee .ro /jucarii-lemn-melissa-a-doug/6283-melissaadoug-puzzle-de-podea-circular-vehicule.html si ii pace tare mult.
luminita2008 spune:
ziua buna si de la noi!
claudia, ff faina e camera copiiilor! mi-a placut mult, ceva in genul asta ma gandesc si eu pentru huni. insa nu paturi supra-etajate, ca vreau sa o fac in cateva luni si-s inca prea mici ptr asta. zic si eu...
ange
, multumim de intrebare, suntem mai bine. hunii par ok, putin ragusiti, dar inca sunt pe tratament. eu la fel, azi termin injectiile, ma mai doare f putin in gat. ce m-a scapat pe mine de data asta (ma rog, pe langa antibitiotic
), a fost gargara cu albastru de metil. nici mama Tantumului Verde nu a facut cat a facut asta. si mi-am adus aminte ca asa ma punea mama sa fac si cand eram copil si aveam probleme cu amigdalele.
despre mos(i), eu cam stiu ce vreau sa le iau:
- de Niculaita puzzle (ma gandeam la cele din lemn, sunt fani, insa arata f bine si cel de care spunea abe) si ceva carticele - aici inca nu m-am hotarat. si apreskiuri, dar cred ca astea din urma le voi lua cam pe 10 dec, deci mai tarziu.
- de Craciunel am in vedere 2 trenulete pe sine (dar din cele simple, ca ptr ei). unul cu o locomotiva care se invarte-n cerc sau unul cu etaj, Thomas, muult mai fain. ma gandesc sa cumpar tot cate o bucata, s-o imparta, a mers treaba asta cu orga de ziua lor f bine.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"