Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Pilica tare interesant jocul , cumva e din carton sau plastic?

sincer eu as vrea frig...asa s-ar mai duce din virusi si alte cele, iar crina nu conteneste a zice "pada"

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Asa zice si Matei la zapada...

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 30+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alina, e in Pitesti? sa-mi zici si mie pls!!
am mai vazut la leonardo, in Real...la Craiova, tot pe la 70-90 ron, dar acum vreo luna, cand i-am luat lui R niste ghete

Mergi la inceput

Din Deichmann recomand incaltarile de la Dei-Tex si de la Elefanten. Eu i-am luat lui Matei si anul trecut si anul asta si sunt excelente, insa, in Decembrie nu mai aveau, asa ca va recomand, daca vreti varietate sa m,ergeti de acum...cu toate ca vremea asta...nu prea inspira la cumparaturi de iarna si s-ar putea sa aiba stocuri mai mult timp.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 30+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Nu am gasit pe site ghetutele de copii dei-tex, insa au sigur...la magazinul din Militari.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 31+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Alina, am luat eu de la PJ, livreaza si prin posta. costa 90 RON si sunt super ok. Sunt imblanite si ca marime vin numar pe numar, nu trebuie luat numar mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudia foarte draguta camera copiiilor !!! si la noi e exact la fel camera, cred ca tot asa aranjam si noi. Tot la pat supraetajat ma gandeam si eu
Filmul nu mi se deschide :(

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ne-au aparut niste bubitze pe corp ...e plina...seamana cu o alergie, ieri in parc i-am dat niste gogosele din acelea mici, cu toping de nu mai stiu ce ....si nu stiu de ce dar am impresia ca de la alea, au aparut astea nu mi-a raspuns nici un dr. sa ma pot duce cu ea in seara asta...maine la prima ora sunt la dr. ...si colac peste pupaza..mergem in parc acum pe seara si cade intr-un mod destul de bizar, ca ea se tine foarte bine (de obicei)...pur si simplu si-a dat drumul la maini si a venit direct in "bot" si-a spart buza de sus...iar acum e umflata...zici ca a vut meci in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

claudia super camera copiilor....super copii ...ce frumos se distreaza ei...asa fac de obicei???

Am cautat si eu ceva cizmulitze/apreski-uri...am gasit ceva in mag. Cocor..la ultimul etaj, sunt numai mag. de copii iar unul dintre ele este exclusiv incaltamintei ptr. copii acolo am vazut niste apreski-uri...destul de scumpicele 150 ron...dar merg super si ca cizme normale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello!

Lala, esti mortala. Pup protagonistele!

Azi mi-a povestit si mie mama una de-a lui Teo. Cica gaseste in camera o foita din aceea de la "protejslip" (ce ma enerveaza cuvantul asta... de reclama...) si intreaba "buni, ce e asta?"
Maica-mea se gandeste si-i zice "o hartiuta, draga".

"A, da, asa e, e o hartiuta de la chilotii lui mami!"

Kllemi, stati putin pe regim, daca crezi ca e o alergie. Pe de alta parte, urmareste-o sa nu faca febra, sa nu fie altceva... vreo boala a copilariei sau cine mai stie. Sanatate multa!

Va pup cu drag pe toate si ma duc la nani ca sunt varza de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.

Claudia, parerea mea este ca Teo nu bea destula apa. Totusi cred ca bea peste 500ml pe zi, ca 200ml dimineata si inca 200 la 6 e doar laptele... Mai bea macar un suc 150-200ml si ceva apa din cana lui, intre 150 si 300ml, plus apa minerala de cate ori ma prinde pe mine ca imi pun un pahar.
La gradi spune ca face... dar am impresia ca e foarte empatic si spune multe lucruri doar ca sa ma vada pe mine linistita.
Acasa face cand vine de la gradi, si inca de doua, maxim trei ori.
In weekend face acasa de 4-5 ori cu totul. Oricum sambata sa se tina de la 9.30 la 7.30 mi s-a parut SF - pe de alta parte am descoperit ca bause doar 200ml de apa si vreo 100ml suc de fructe, cu apa ne fentase, se facuse doar ca bea dar abia de lipsea din cana.

Azi a fost prima zi in chiloti, fara niciun pampers. Sunt foarte mandra. Stiu ca alti copii la varsta asta sunt de mult fara pampers, dar la el macar sunt sigura ca e vorba de controlul constient al sfincterelor si nu de grija celor din jur de a-l puna la timp pe oala.
Cum s-ar zice, e doar meritul lui!

Pio, wow.. a nins! Eu azi am constatat ca nu am pantofi cu care m-as putea duce la serviciu. Doar cizme, si adidasi. Si tocuri nu suport, deci va fi cam dificil sa-mi gasesc ceva.
Am umblat in camasa toata ziua... s-a zapacit de tot vremea asta. Ma intreb daca sa iau cauciucuri all season la masina, in loc de caucicuri de iarna... oricum nu cred ca m-a mai prins vreodata pana acum 15 noiembrie cu cauciucurile de vara.

Mergi la inceput