Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor ati comandat careva apreskiuri? vad ca pe site e aceeasi oferta, dar Nerantula spunea ca la sf lui oct apar altele. vad ca sediul il au in berceni, Nikol, Ada parca voi stati in berceni?
Pio, wow zapada. azi arata termometrul la masina in trafic 30 de grade ici frumoasei Elsa.
si mie mi'i dor de Feli, de Oana...
Claudia e f frumoasa si practica mobila copiilor. pat d'ala avem si noi dar e folosit de Alexa si tati deocamdata
cine se baga sa modifice listuta, sa o treaca burtica pe Alexa, sa-l treaca pe Leon de Joy, data de nastere a Blancai de Abe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CLaudiaH imi place mult cum ati facut camera si discoteca e super, parca am veni si noi

Xor si eu sper, oricum eu o mai tin preventiv pe homeopate si biotics... baietelul din pacate nu e bine, buni a lui zice ca nu ii trece diaria si este a 4 a zi....
Voi cum mai sunteti?

Pio tare fain concursul cu vacutele

Sondaj: ce le cumparam copiilor nostri pentru mosii care vor veni??? idei ceva mai ieftinache???
eu parca as merge pe aqua doodle, http:// famouskidstoys.shopmania. biz/cumpara/aqua-doodle-si-centru-de-activitate-5-in-1-in-2-culori-482989 plus niste carticele cu animale sau mai stiu eu ce...mos nicolae aduce dulciuri, cizmulite noi si om ma vedea ce...

Nocommmmmm si celelalte mamici mai dati un semn de viata

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

30 de grade in ro? wow!!!!! vreti niste frig, ca va trimitem noi cu drag. Aici am stat in tricou simbata, iar azi a venit ninsoarea (bine, noi sintem si in zona de munte....)

Claudia, este foarte frumoasa camera, iar copiii tai sint adorabili. Ce frumos danseaza impreuna.

Ange, eu i-as cumpara Elsei o bucatarie de copii, insa nu e prea ieftina... Elsei ii place sa se joace domino, exista si in romania jocul asta? Este ieftin si e super. uite un model aici: http://www.achetezfacile.com/jeux-de-societe/jeux-de-societe-dominos-enfants-comparer-les-prix-155895.html
Elsa are unul simplu, cu animale, si se joaca cu tatal ei de ceva timp, deja stie cum sa aseze animalele.

Mergi la inceput

Pilica tare interesant jocul , cumva e din carton sau plastic?

sincer eu as vrea frig...asa s-ar mai duce din virusi si alte cele, iar crina nu conteneste a zice "pada"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
[Sondaj: ce le cumparam copiilor nostri pentru mosii care vor veni??? idei ceva mai ieftinache???
eu parca as merge pe aqua doodle, http:// famouskidstoys.shopmania. biz/cumpara/aqua-doodle-si-centru-de-activitate-5-in-1-in-2-culori-482989 plus niste carticele cu animale sau mai stiu eu ce...mos nicolae aduce dulciuri, cizmulite noi si om ma vedea ce...

buna intrebare sa nu spuneti ceva de jucarii ca fac alergie ma terorizeaza ai mei, la fiecare iesire masini, figurine, scule, unelte, carti... astia oricate ar avea tot sunt nemultumiti
io ma gandeam la un proiector disney cu povesti de craciun, ca de nicolae o scaldam cu ceva dulciuri, sosete, manusi, fulare, caciuli. mi-a mai venit o idee, am vazut ca la decathlon erau saniute tip bob la vreo 50 de roni. le iau 2 si-am scapat, ca nu se sufera impreuna pe sanie

Mergi la inceput

Xor nu am comandat apreskiuri, le avem primit mostenire de la cumnata... am sa ii iau insa o pereche de cizme, anul trecut am avut stil bocanci, tare faine, daca si anul acesta aduce ii mai iau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
[Sondaj: ce le cumparam copiilor nostri pentru mosii care vor veni??? idei ceva mai ieftinache???

buna intrebare sa nu spuneti ceva de jucarii ca fac alergie ma terorizeaza ai mei, la fiecare iesire masini, figurine, scule, unelte, carti... astia oricate ar avea tot sunt nemultumiti
io ma gandeam la un proiector disney cu povesti de craciun, ca de nicolae o scaldam cu ceva dulciuri, sosete, manusi, fulare, caciuli. mi-a mai venit o idee, am vazut ca la decathlon erau saniute tip bob la vreo 50 de roni. le iau 2 si-am scapat, ca nu se sufera impreuna pe sanie

Alina si eu i-as lua proiector...insa a mea nu are rabdare, ar umbla la el si l-ar strica :(, asa ca ma orientez spre ceva educativ si sa o tina ocupata...ma gandeam si la acuarele, dar asta acum :D

sanie un vecin zicea ca ne-o da si anul acesta...daca nu cumparam, oricum, la ce vreme e afara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Cludia, e f frumoasa mobila! imi place camera copiilor tai!
fiecare cu coltisorul lui

Alina, intra si tu pe FB. au pagina cei de la PJ shoes
au scos un nou model anul asta, e 90 ron...nu stiu nici eu ce sa fac
mi-a dat cineva link cu acestea: http://www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=37&category=0123157100000577&product=1019100
i-a luat fina la baiat
cica sunt groase...acuma, pana nu le vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ange, sint din carton gros, insa alea mai scumpe sint din lemn

Mergi la inceput

Clau sar'mana pt pont, o sa merg si la deichmann sa vaza ochiu'

Mergi la inceput