Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 39
mikaeela spune:
Buna dimineata,fetelor.
Ma alatur si eu grupului vostru,ca-s o cafegie inraita ,beau cate 3-4 pe zi ,am vrut sa ma las de ea dar nu pot.
Va pup pe toate si va doresc un week-end cat mai placut si mai linistit
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Jasmin012 spune:
Miflore, multumim, trebuie sa iasa frumos, sper sa merite efortul financiar. L-as fi lasat doar pe el, ca sa nu platesc un bilet intreg, dar fiind prea mic trebuie sa-l insotesc. Asa, primesc si eu distractie. Dar n-am mai fost la circ cred ca de pe la 16-17 ani.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
danyalo spune:
Buna dimineata
Mihaela 770 scuza-ma ca nu am dat nici un semn de viata.Am de achitat o rochita dar saptamana asta ca un facut nu am reusit.Ba intr-o zi am trecut pe langa banca dar am uitat biletul acasa cu datele contului.Sapt. viit .promit ca achit .
In alta ordine de idei... donez 2 combinezoane de iarna .Fac poze imediat. Problema e alta.Nu stiu sa pun poze aici pe DC si oricum eu le fac mari si trebuie convertite -iarasi nu stiu.Ni-ar fi mai usor cum am facut si alta data dar la bazarul vechi dadeam pozele unei fete si cand se inchidea licitatia eu puneam pachetul castigatoarei!Se poate acum asta?Daca da cine se ofera sa ia pozele de la mine sa le aseze la bazar?
Multumesc!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Buna dimineata Mihaela 770 scuza-ma ca nu am dat nici un semn de viata.Am de achitat o rochita dar saptamana asta ca un facut nu am reusit.Ba intr-o zi am trecut pe langa banca dar am uitat biletul acasa cu datele contului.Sapt. viit .promit ca achit . In alta ordine de idei... donez 2 combinezoane de iarna .Fac poze imediat. Problema e alta.Nu stiu sa pun poze aici pe DC si oricum eu le fac mari si trebuie convertite -iarasi nu stiu.Ni-ar fi mai usor cum am facut si alta data dar la bazarul vechi dadeam pozele unei fete si cand se inchidea licitatia eu puneam pachetul castigatoarei!Se poate acum asta?Daca da cine se ofera sa ia pozele de la mine sa le aseze la bazar? Multumesc! |
draga mea,nu-i nici o problema!ai la dispozitie o luna sa achiti!
achiti cand poti!
edit:daca vrei poti sa-mi trimiti mie pozele!ti-am trimis si pm!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
pooh spune:
Salutare,fetelor!Si io,si iola cafeaRhyanna,scuze,cred ca ti-am trimis facturile de mai multe ori,pfff,cat m-am chinuit si m-am prostit,se vede ca nu ma-a ajuns inca cofeina in sangePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
szivarvany spune:
Vin si eu la cafeluta cu voi, sunt rupta de oboseala, daca din august p[ana acum am tusit, acum am sinuzita si asa am stat multe ore treaza si azi noapte, dar macar cu spor
Acum sunt la servici dar sper sa chiulesc ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui danyalo Mihaela Ti-am trimis mail. Sper sa fie ok si descrierea si tot! Multumesc! |
noi multumim!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
kokiy spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei [6.Kokiy - 1 set negru/gri - a ajuns cu bine, asteptam pareri http://good-times.webshots.com/photo/2987177890059491989ZUsrkj |
Mama lu' Giulika ,asa cum ti-am spus si pe mess ficamea a fost super incantata,vroia sa o poarte cand erau 20 si ceva de grade afara ...asa ca inca o data
Promo 50%
pooh spune:
Fiica mea a decis sa-si doneze broasca testoasa LULU la bazar....bonus va ofera si un LULU michttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9243Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)