Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 38
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miflore Dicirstea, imi trimiti si mie mesajul, te rog? Multumesc! |
Scuze, trebuia sa spun ca nu mai am adresele de mail ca am sters mesajele din inbox, ca erau prea multe si nu mai puteam primi nimik.
Daca imi mai trimiteti adrese de mail faceti-o direct pe mailul meu.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
kid spune:
Acum merge si la mine bazarul. Incercam sa fac confirmari la chitantele trimise pe mail si nu mi se deschidea nici o pagina de la bazar.
boticelina Nancy nu se mai joaca cu rollerul? Al meu, la 3 ani jumate inca mai da la el serios. Zice ca e tren
matilda33 spune:
sabina.p a ajuns coletul, bonusul e de milioane, MULTUMESC!!!
Monnvas si treingul baiatului a ajuns de vreo cateva zile, deja bluzita o vrea la cresa. Pantalonii sunt usor lunguti, dar creste el ... ( nu ma asteptam sa fie chiar nou!!!)
Laura , Nushulica , imi pare rau tare, nu am apucat sa fac plata, ramane pe luni.
Greu gasesc timpul necesar sa ajung peste tot in masura in care termin programul la 17:30 si nu mai sunt multe banci deschise, in plus azi vinerea e zi scurta la cresa si a trebuit sa alerg si la ei mai devreme ...
Inca odata !!!
boticelina spune:
buna dimineata fetele iubitele, eu, la cafea, aseara copilul m-a rugat sa mergem la circ... de unde iau eu circ in miezul iernii?
Asa ca am salvat oarecum situatia si i-am promis ca mergem sa vedem foca, asa cum o vede Mickey pe Salty... Deci avem program sexy azi
Kid[ noi am primit jucaria impricinata si copilul o ignora cu desavarsire, a plimbat de 3 ori bilele, a facut traseele si gata
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
RHYANNA spune:
buna dimineata fetelor va ofer 2 si o bomboana SOLANO (CU CAFEA)E SUUUUUUUUUUUPER
CRED CA CA SI elllax SUNT Dependenta de voi
cum m-am trezit in loc sa deretic prin casa am deschis calculatorul,bazarul,nu care cumva sa pierd ceva
sotiorul la sedinta de weekend la firma,fetele dorm si eu cu voi
VA MULTUMESC PENTRU CLIPELE MINUNATE PE CARE MI LE OFERITI SIMT CA SUNTETI CA O FAMILIE PENTRU MINE
madyrizi spune:
accept eu bomboana solano ca inca n-am baut cafea. mai aman nitelus.
dicirstea, mai am de pus la bazar multe hainute pentru ca am decis sa scap de toate hainutele pastrate de la alex, ori le arunc ori le pun la bazar (in functie de starea lor - dar 95 % sunt foarte bune pentru ca restul deja le-am aruncat). problema este ca stau foarte prost cu bugetul din cauza de zile de nastere colegi de scoala. m-au uscat luna asta si am ramas in urma cu multe plati (scuze nushule). am avut 5 zile de nastere si cadourile nu sunt ieftine deloc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
diannaalex spune:
Buna dimineata fetele! Vreau si eu o cafea mai are cineva? Cum au zis si fetele nu pot sa ma trezesc pana nu deschid bazarul sa vad ce mai faceti voi. O zi cat mai buna va doresc.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina buna dimineata fetele iubitele, eu, la cafea, aseara copilul m-a rugat sa mergem la circ... de unde iau eu circ in miezul iernii? Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Boti, noi pe 18 dimineata mergem la circ cu grupa de la gradi. Biletele pt adult si copil costa impreuna 53 lei, parca. Oricum pe-acolo. Iesim mai ieftin asa, cu gradi, ca e vorba de grup organizat. As putea-o intreba pe educatoare daca pot veni mamici cu copii din afara, sa se alature grupului. Asta daca intereseaza.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
Acum: neata fetele, ma alatur si eu grupului cafegiu... ma duc sa prepar o cafea.
Binenteles si eu tot cu voi ma trezesc, mai ales ca Lucas doarme pana rziu cand nu merge la gradi, asa ca primul lucru e sa deschid forumul la bazar, sa vad ce-ati mai facut.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
miflore spune:
Buna dimineatza!
Ce de cafea se bea aici! Eu, nu, multumesc, am tensiune, asta e. Dar o bomboana de la Rhianna nu pot refuza.
Rhianna, daca tot mi-ai dat bomboana acum hai sa ne razboim pe cd-uri!
Jasmin, distractie placuta la circ, sa ne spui si noua cum a fost spectacolul.