Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 40
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Am pus colet pentru: -lenabum-cu plata ramburs asa a cerut -miflore -twinwings-bluzita ce n-am vazut-o si trebuia sa o pun data trecuta -adablackcat -kokiy -Lumi_Nag -ana Multumim |
Multumim Gabi,am primit
Promo 50%
kokiy spune:
pooh , ai trimis si la mine colet? nu de alta,dar vad ca Flowers a primit ...mi-e sa nu ti se intoarca coletul ,ca eu aviz nu am ...
Miha,ai lasat coletul la alex_andra ? ...m-am virusat si nu prea pot sa intru pe net
Promo 50%
mistral spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mistral
cei 19 lei au fost pentru: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8519 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8285 |
Fetele,confirmati va rog primul link? pe al doilea l-a marcat ca platit dianaalex
Mami de Bia si Andreea
pooh spune:
Kokyi,n-am reusit sa-ti trimit coletulPliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz,nu te supara....e pregatit,dar pur si simplu n-am reusit sa ajung cu el la postaVroiam sa-ti trimit si tie atunci cand i-am trimis si lui Flower,dar inca n-am avut adresa completa de la tine......Luni sunt la posta cu el,e ok asa?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
mistral spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Buna seara Am platit si eu azi 55 lei in contul Alexiei,Sabina cand poti te rog sa confirmi Multumesc. |
Sabina,te rog sa confirmi si aici suma,sa-mi poata fi confirmat si produsul care nu e de la tine
Mami de Bia si Andreea
kid spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mistral
Fetele,confirmati va rog primul link? pe al doilea l-a marcat ca platit dianaalex Mami de Bia si Andreea |
Am confirmat.
Ma mai uit si in urma sa vad daca mai e ceva.
kokiy spune:
Pooh ,stai linistita ,nu-i bai ,numai sa ma anunti cand pui, sa pot urmari la posta...la mine nu prea ajung avizele si ma prezint eu la posta si intreb daca am ceva ...
oana_n ,am primit bratara,multumim ...
Promo 50%
cris_82 spune:
pooh 5 zile la broscuta??acum vazui..cred ca o sa-mi cresca barba pana la genunchi pana la finele saptamanii viitoare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR