Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
Bai nene, eu nu sunt sanatoasa , am uitat ca azi am eco
Doamne, ce bine ca ati adus vorba. La ora 7 am programare
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
cris, pun acum.
la nume...hmmm...tot acolo suntem... adica niciunde dar poate ramane tot eduard. asta e.
mami x2 , de fetita cu codite si s 25
bb_yasmi spune:
mada sa vi cu vesti bune de la eco!! sunt curioasa ce greutate are dolofana mica!!
roxy_s spune:
madutza te asteptam cu vestile bune.
bb_yasmi eu merg vinerea viitoare chiar...in 2 saptamani intram in luna a 7-a
S-a intamplat minunea mult asteptata24+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca77 Eu merg saptamana asta vineri la eco pentru prima oara in 18 saptamani de sarcina, nu va spun ce emotii am.... |
ILinca bafta la eco, inseamna ca o sa aflii acum si culoarea caruciorului nu?
mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex
bb_yasmi spune:
eu am zis ca nu mai merg mai des de o luna la eco...si...uite ca iarasi merg... acum dupa 1 sapt jumate dar ce sa fac????
scrish spune:
yasmi intr adevar sexy mama ai aratat super!!!!!!si imi plac mult si pantofii rosii, sunt ft chic felicitari, ai fost foaaaaaarte frumoasa, iar burtica ce sa zic, e minunata
si eu merg sapt viitoare la eco, marti...macar stiu sigur ca intr-adevar o sa ma sece de bani dar primesc si poze si masuratori complete
madutza succes azi, te asteptam cu multe vesti bune!
s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat
strumphitza spune:
Buna fetili cucuietili`
Am zis ca-mi dau demisia si iaca am revenit, da nu in 5 minute ca io nu-s Basescu
Multumesc tuturor celor care mi-au dat PM uri, emailuri sau mi-au scris pe mess si care au intrebat de mine si m-au incurajat sa revin aici la odisee
Eu m-am trezit tarziu azi ca ploua si bate vantu si e urat tare de nici o matza sa nu dai afara dar ale mele amandoua-s afara
La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor !! Eu stiu vreo 2 , Madutza si Deea , va pup fetelor si sa aveti o zi frumoasa Eu astept palinca sa ma incalzesc ca tare frig si urat mai e si-ar merje` una mica Glumesc
Vad ca internetu` meu merge dupa cum bate vantu sper sa reusesc sa trimit mesajul si sa ma duc se restartez routerul ca de ma enervez il arunc afara pe fereastra in ploaie
Miercuri ma duc la eco morfo de 20 sapt Abia astept sa imi vad bubulina ca de 4 sapt azi de cand am simtit primii fluturasi nu a mai dat nici un semn , presupun ca e lazy and sleepy like her daddy Ca i-am si spus lu` tacsu asta si a spus ca se prea poate, dar sa nu ma ingrijorez ca o sa ma satur de cate suturi o sa imi dea mai tarziu pe la ficat si stomac si o sa ma rog sa se opreasca Are si el dreptatea lui , nu ?
BB on board!!! 19+
bb_yasmi spune:
cris, sar'mana... mie nu imi place cum am iesit in pozele astea ...
alina.n spune:
mada te asteptam cu vesti de la eco
yasmi super graviduta si sexy pe deasupra
mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex