Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
alina nah ca mi-ai prins pozele..... inainte sa le pui si tu!! sper ca pui o pozica azi, da??
strumphita bine ai revenit!
mami x2 , de fetita cu codite si s 25
scrish spune:
ooooooo shtrumph, bine ai revenit printre noi!!!!!!!!!!!! hai k mi-ai facut ziua frumoasa te asteptam sa ne povestesti ce s a mai intamplat cat ai lipsit!!!!!!!!!!!!
yasmi, nu vb prostii, ai iesit super ma uitam la manutele si picioarele tale, deci arati suuuuuper bine!!!! nu orice graviduta poate sa poarte o rochie asa sexy pe mine m-ai cucerit, daca eram barbat iti ceream numarul de telefon
s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat
alina.n spune:
strumfule bine ai revenit , ce ai mai facut?
deci peste 2 zile il revezi si tu pe bb mic, cu miscarile da cu siguranta spre final o sa ai o bumbaceala pe cinste prin zone in care te astepti mai putin
mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex
alina.n spune:
yasmi ha ha ce credeai ca scapi , da de unde ai scos-o pe asta ca nu arati bine in poza??? esti asa sexi cu burtica in special, am vazut ca a crescut destul de frumos si la tine.
mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex
roxy_s spune:
strumphitz ma bucur tare mult ca te-ai hotarat sa vii sa ne mai scrii. pai asa si trebuia. ca ne era dor de tine abia asteptam sa vii cu vesti bune de la eco, cred ca esti nerabdatoare s-o vezi
S-a intamplat minunea mult asteptata24+
roxy_s spune:
strumphitza ce-ai mai facut? a mai crescut burtica? ce-ti fac matzele?le mai ai?
S-a intamplat minunea mult asteptata24+
bb_yasmi spune:
cris, alina va multumesc. cred ca din cauza rujului sau ca au fost facute pozele din sus cumva. eu nu folosesc ruj de nici un fel, desi sunt innebunita dupa ruj rosu (care pe mine nu ma prea prinde ) asa ca m-am dAT CU ruj rosu indiferent . imi aspreste trasaturile fetei, vad ca am imbatraneste. oricum m-am simtit tare mandra la nunta imbracata asa...
alina, eu am impresia ca in poza din lateral a iesit mai mare decat e in realitate. a ta e mai mare??
Monas spune:
Buna fetelor dragi,
pana la urma o sa va rog sa-mi dati si mie calea si parola sa va vad si eu in poze..ca tare mi-ati facut pofta:).
Eu ma cam umflu pe zi ce trece, si m-a cam luat asa prin surpsindere si nu prea mai am lucruri care s ama incapa..decat pentru o saptamana maxim doua. Nu vreau sa ma gandesc ca abia zilele astea implinim 4 luni acelea de sarcina, si mai tarziu o sa arat cum? Ca un luptator de sumo. Inca pandesc miscari ale bebelusilor insa nu-mi dau seama deloc. Obosesc f repede, si nu mai vb de cate ori ma duc la pishu noaptea...
Strumphita, nici nu stii ce ma bucur ca ai intrat din nou aici. La 20 saptamani faci eco morfofetala? ca eu la 22 ..parca asa mi-a spus intre 22 si 24, dar ma uit acasa in hartoage, si maine ma programez.
Va pup
17+
bb_yasmi spune:
de vreo 3 zile nu stiu ce se intampla la mine in burta, face micul fostbalist niste intoarceri, acrobatii de ma lasa fara respiratie.... e asa deranjant parca s ar juca cu matele mele...s a speriat si al meu sot cand s a uitat la burta cum se face...imi tot spunea, saracul, sa schimb pozitia ca de aia face bb asa ca nu ii place cum stau
strumphitza spune:
Eu cred ca asta bubulina mica a mea m-a auzit ca ma plang si la voi nu numai lu` daddy si la toata "famelea" mea ca nu misca si e o mica puturoasa si cred ca a dat cu piciorusu de cateva ori in partea dreapta Mama ei de hotzomana, sa vezi ca mai tarziu de o fi sa vrea si tac-su sa vada cum misca nu mai spune nika... dar n-o prind eu ?
Multumesc fetele de reprimire Si mie mi-a fost dor de voi toate dar nu am mai scris ca mi-am gasit si niste indeletniciri mai noi , citit carti, dar nu de alea depasite , niste carti englezesti super comice , plimbari multe si dese ca fac bine la ten , gatit si inventta retete noi de papa , dar mai am de lucrat la capitolul asta , impletit o paturica lu` bebe plus certat cu 2 bucati matze dar de una scap in weekend ca o ducem pe matza aia batrana la soacra-mea Deci eu sambata ma duc la socrii , pana duminica, ca ne intoarcem repede , nu avem cum sa stam
BB on board!!! 19+