Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
mada, , imi era putin frica sa nu arat ridicola sau dezgustatoare asa cu burtosul , mulata.... dar sotul m a incurajat si eu am incredere in gusturile lui
mami x2 , de fetita cu codite si s 25
madutza_bra spune:
roxy, multumesc.
viss, te asteptam mai des, felicitari pentru terminarea examenelor
DanaMi, felicitari pnetru baiatel. Te trec acusi in lista. Te-ai gandit ce nume vrei sa-i pui?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
ce mai faceti voi de papa??? eu ma gandeam sa fac azi gratar de piept de pui cu garnitura de orez,,,,alta idee nu mai am
mami x2 , de fetita cu codite si s 25
lalely07 spune:
BB_Yasmi...diseara cand ajung acasa o sa te rog sa mai pui poza odata..sa vad si eu mamica provocatoare..
Roxy_S..esti foarte activa pe forum...
Ama..ce mai faci?
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
lalely mai sunt si eu plecata dar cand vin...recuperez, ai vazut
S-a intamplat minunea mult asteptata24+
lalely07 spune:
Da Roxy...am vazut ca recuperezi...
Asa este bine,mereu ne scrii cate ceva...
este foarte frumos din partea ta.
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
scrish spune:
neatza fetelor
yasmi, da, eram la somn dorm ca lemnul in ultima vreme, nu stiu ce e cu mine!! aseara m am culcat cu niste crampe destul de puternice si vad ca m am trezit cu ele, mi se pare ca s-a mai marit si burtica un pic, poate de la asta sa simt crampele...sau de la sarmalele pe care le-am mancat in weekend apropo, eu n am prins pozele tale te barai mult la cap daca te rog sa le mai pui odata sa te vad si eu? sunt aici pe receptie
la multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi, multa fericire si implinire!!!
fug sa imi schimb semnatura...azi intru in luna 5
s 18, in asteptarea baietelului nostru minunat
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss pisuc- ca veni vorba de superstitii. eu nu prea cred in ele. dar , mi-e teama de reactia mea, dc se intampla ceva cu bebele si am toate lucrurile in preajma..mai ales hainute.pe de alta parte ma gandesc ca, reactia psihologica cu sau fara hainute, oricum va fi naspa de tot, asa ca cel mult , le pun intr-o punga si le dau cuiva sa le tina ptr cand va fi momentul.. acum eu nu am vrut sa cumpar nimic, dar cum am renovat 2 camere de la soacramea ca sa ne mutam din martie, azi a treb sa cumpar lustre, si am ales una in ton cu culoarea peretelui, este sic, nu specifica de bebei cu desene animate sau animalute desenate, dc vin bebicii, arata foarte bine, dc nu, treb sa aiba si camera o lustra, nu? dar am avut azi un gand trecator, ca, uite cumpar un lucru ptr bebici, mai impersonal, dar un lucru.. apoi o prietena ne-a facut rost de la o prietena de-a ei, de un patut, pe care l-a tot tinut in balconul ei. acum 1 sapt a zis sa venim sa-l luam, ca nu mai are mult loc in balcon, asa ca..s-a dus sotul si l-a luat, na, ce sa facem...era normal, nu?bine ca l-a dus la curte, ca mi se parea strange la garsoniera, dar pana la urma m-as fi obisnuit, nu? e dezasamblat, nu arata chiar ca patutul ala frumos, cu salteluta si lejerie, dar tot patutul bebicilor este , nu? asa ca, am incalcat superstitiile , nu? acum, cu Dzeu inainte..haine inca nu cumpar..di ianuarie insa, e risc de nastere prematura la gemeni, asa ca, treb sa ma apuc de cumparat o crema, un body,sa am si eu sacosica de spital, nu?macar sa trec cu bine astea 2 luni 19 SA+ |
Viss, eu zic sa fii optimista, ca daca ai reusit sa ramai insarcinata, bunul Dumnezeu te va ajuta sa ajungi cu bine la termen si sa-ti cunosti puii scumpi din burtik.
Nu te mai gandi ca daca...
Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
alina.n spune:
Neata la pranz!!
Am terminat de facut papa pt bb si acum mai stau putintel pana se trezeste. Azi a facut somnicul de pranz mai devreme pt ca ne-a dat desteptarea la 6 .
Am inceput sa am niste dureri jos daca stau putintel in picioare
Azi am intrat in ultima sapt din trim 2
Pozica tre sa o fac mai intai, va anunt eu cand e gata
mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex
alina.n spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica !!!
mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex