Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

scrish felicitari pt luna 5

roxy ce ai facut azi?ai fost la plimbarica?

happy ce faci? cum iti serbezi ziua?

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Neata si tuturor burticilor!!!!

Sa va povestesc ce-am patit mai devreme. Am facut ochi pe la 7, dar am mai atarnat un pic ca saptamana asta lucrez de dupamiaza si-mi permit sa ma trezesc mai tarziu. cum stateam eu asa dusa pe ganduri, la un moment dat simt ca mi se infunda nasul si nu mai pot sa respir, iau un servetel din pachetul care statea pe noptierea de langa pat si dau sa-mi suflu nasul ca sa pot respira. Nici nu apuc sa suflu prea tare ca ma busestste un val de sange cu presiune, imi presez nasul intre degete si fug la baie si oricat m-am chinuit eu sa nu las dare tot mi-am patat pijamaua si parchetul langa pat. ajunsa la baie cu mana dreapta facand in continuare preziune pe ambele nari pentru ca aveam impresia ca amandoua sangereaza m-am privit in oglinda si m-a pufnit rasul, nu va spun cum aratam. dupa jumatate de ora de lupte cu nasul sangeros am reusit sa opresc suvoiul. Nu m-am panicat ca din cate stiu epistaxisul in sarcina e destul de frecvent desi n-am vazut pe nici una dintre voi sa povesteasca despre vreun astfel de episod iar eu nu sunt la primul am mai avut parte de scene asemanatoare acum 2 saptamani dar atunci sangerarea s-a oprit mult mai repede. Sincer, nici nu stiu ce sa fac, nu stiu daca am motive sa ma alarmez. voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

hello

se pare ca anul viitor baieteii vor fi la putere am intrat sa ne laudam si noi cu una bucata

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 21

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Felicitari si sarcina usoara inc ontinuare!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n da, deja am iesit la o plimbarica. dar una scurta, am fost doar sa ma intalnesc cu mamitu meu ca mi-a adus lapte, a gasit ea la oferta cica si mi-a luat si mie. la 6 v-ati trezit??
oooo...imediat intri in trim III.

happiness ce faci?

scrish luna a 5-a ce trece timpul. multe inainte pana la 9

ilinca si eu am auzit ca este normal pentru ca fluxul de sange este mai mare si de aia. totusi nu strica sa pui o intrebare doctorului.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ilinca eu nu sunt doctor dar imi permit sa imi spun parerea pt k si eu am patit ceva asemanator dar nu atat de "grav". si mie mi-a sangerat de 2 ori nasul dupa ce am suflat tare dar s-a oprit imediat. am vb cu doctorita de asta si mi-a zis ca nu sunt motive de ingrijorare.

nu cred sa fie ceva care sa te alarmeze dar pentru orice eventualitate, prima oara cand te duci la medic sa ii spui si sa ii ceri parerea

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

roxy merci bebe ma rasplateste din plin azi cu miscari zdravene...i-am pus muzica si a inceput sa se simta bine :))))

Mergi la inceput

haideti sa va dau motiv de ras ca mi am mai gasit subiect de ingrijorare....problema mea acum nu e greutatea lui bebe..ci lungimea!!!! citeam aseara ca la sf sapt 19 bebe tb sa aiba 20 cm, dar eu ma uit la burta mea si parca nu mi vine sa cred ca acolo exista ceva de 20 de cm!!! daca bebele meu nu ia in lungime?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
[brhappy cum ati petrecut in wk??? ce bunatati ai pregatit sotului??

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Am petrecut linistit, cu prietenii,
Am facut dulciuri , placinta cu br dulce, inimioare cu cascaval si tort + mancare, nu mai zic si de asta sa nu fac pofte. Traditionale salate, gustari, etc.
Acum degresarea.

Mergi la inceput

Madutza, la multi ani, cu tot ce iti doresti si multa sanatate!

La multi ani sarbatoritelor noastre de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

am schimbat semnatura yupiiiiiii 20 saptamani

_
20 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput