18300-de-biserici-si-doar-425-de-spitale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Natasa

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Am lipsit cateva ore...Multumesc mQQm, exact acelasi lucru vroiam sa-l mentionez si eu despre bisericile canadiene. Numarul bisericilor devine o problema atunci cand acestea sunt finantate, chiar si partial, din bugetul statului. Adica din impozitele tuturor. Cu atat mai mult cu cat salariile si pensiile in Romania sunt cu mult sub ceea ce ar fi necesar omului spre a duce o viata decenta. Si cu atat mai mult cat nu sunt bani pentru spitale si scoli.
Sa se construiasca si 10 biserici pe metru patrat din partea mea, dar nu din banii publici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Nu e corect ca ateul si agnosticul sa platesca taxe,ar trebui sa platesca taxe cine foloseste serviciile bisericii,moscheii,templului strict!

de curiozitate, stii multi atei/agnostici care sa nu foloseasca serviciile bisericii la nunta si/sau la inmormantare?

Mergi la inceput

Da, eu stiu destui. Dar nu pot, desigur, sa-i consider reprezentativi. Nu sunt de ordinul sutelor, pentru ca e vorba doar de cercurile mele de cunostinte din diverse locuri pe unde am umblat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Nu e corect ca ateul si agnosticul sa platesca taxe,ar trebui sa platesca taxe cine foloseste serviciile bisericii,moscheii,templului strict!

de curiozitate, stii multi atei/agnostici care sa nu foloseasca serviciile bisericii la nunta si/sau la inmormantare?

Dar poate stie vre-un adventist sau reformat. What's your point?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

mianna,ateii/agnosticii,nu au ce sa caute sa se cunune la biserica!Si nici sa-i inmormanteze cu slujba preotul.Nu crezi,ai murit,frumos in cosciug te duc neamurile si prietenii la groapa,spun cateva cuvinte despre tine si pa si la revedere.vede el dincolo daca a avut dreptate sa nu creada!
Nu ti se pare corect asa?
EDIT: si cununia la fel,daca nu crezi in Dumnezeu si in religie/biserica,ce cauti sa te cununi?Te duci la primarie frumos,spui Da,pa ura si la vara soare!Sunt atatea persoane necasatorite religios,e strict problema lor.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Tot eu: si daca acei atei/agnostici vor sa aduca un popa ca sa le fie mutlumite rudele sau sa scape de presiunea societatii , pai nu se plateste o taxa pe loc?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Sau te incinereaza, dupa dorinta...lol...

Edit: reactia mea era la mesajul anterior, nu la al tau, mQQm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele de prin alte zari,cum se inmormanteaza ateii la voi?
Ps ce intrebari pun eu la 12 noaptea

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Mai simplu sau mai cu pompa, dupa buget...Da' de ce intrebi, crezi ca ateul din Romania e inmormantat altfel?

Mergi la inceput