*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 5
monicabo spune:
La multi ani miki, pentru Andrei!
Sa cresteti mari!
Olivia, cum e, ce fac baietii?
Iti urez si tie inca o data La multi ai pentru David
(ca in ziua respectiva nu am intrat, am urat retroactiv)
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
manumanu spune:
Fetele care ati folosit Eozina la puiuti... l-am dat azi pe Radu ca a facut o iritatie destul de urata... dar... cu ce ies peteleeee??? Ale mele de pe mana nu s-au dus
.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
carmendu spune:
stai linistita. petele ies in timp.
ai gatit la slow cooker?
edit am 4 pdf cu retete pentru slow cooker.
manumanu spune:
CARMEN, inca n-am gatit la slow cooker, inca mai caut retete... te rog trimite-mi si mie ce ai gasit, iti dau adresa pe PM
. Maine vreau sa il incerc, sa va dcat e de slow
... Merci
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu stai linistita. petele ies in timp. ai gatit la slow cooker? edit am 4 pdf cu retete pentru slow cooker. carmen lui Victor 15 noiembrie 2008Povestea nasterii lui Victor |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicus spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi. 

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi alaturi de famiile voastre.
Multumesc de poze... am admirat o printesa f cocheta si foarte fotogenica. Ce mandra este cand se plimba cu tati ei de manutza. ce frumos... o frumusete de cozonacica.. imi plac ochisorii ei... expresivi... Pupici dulci.

| citat din mesajul lui criss703 ps.Monicus :) http://family.webshots.com/photo/2471826040104281140EVVmvF |
Da... anca_27 inca mai alaptez... si asa imi este de drag. Pana voi schimba si noi prefixul vom mai avea timp sa ne hotaram cand punem si noi punct. ... mult nu mai este... asa ca mai profita printesa... acum vom vedea pe parcurs ce va fi.
| citat din mesajul lui anca_27 Monicus, ai ramas singura cu alaptatul sau mi-a scapat? Wow, felicitari! |
criss703 spune:
La multi ani Andrei de Miki ! 

Sa ai o petrecere frumoasa!
Pentru maine uram La multi ani lui Dimitrie
si Ioanei
doi copilasi draguti si cuminti ! 

Sa cresteti sanatosi si frumosi !
si pentru mamici
Mai punem si linkul cu poze cine nu a votat deja :c70-1 si c70-2 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=7 
Monicus multumim de aprecieri , astep si eu poze cu nazdravana-Ana ![]()
Anca ..da am scapat !
Somn usor cozonacei si mamici 

ginye55 spune:
DIMITRIE 
IOANA
RARES
Eli Bertha Futuremother sa va traiasca piticii! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
futuremother spune:
buna dimineata! astazi dau eu cafeaua si prajiturica, mai tarziu si felia de tort cu paharul de sampanie aferent 
ginye multumim pentru urari, sa fiti sanatosi si voi si sa cresteti mari sa aveti grija de un fratior/o surioara cand va aparea
eli, bertha va pup, va felicit si va doresc tot binele din lume sa puteti creste si sa va bucurati de comorile voastre Dimitrie si Ioana.
Iar acum urarile pentru sarbatoriti: LA MULTI MULTI ANI DIMITRIE SI IOANA!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, FRUMOSI SI VOIOSI (sa dea DD) POATE SI LA PUNGA GROSI
monicabo spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Ioana (bertha), Dimitrie (Eli), Rares (futuremother) 
Bertha,ai inceput munca? S-a acomodat Ioana cu mama ta si viceversa?
Eli, cum te mai simti?
Gynie, noi nu avem randul 2 de masele inca. Andreei i-au iesit aceste masele dupa 2 ani, undeva pe la 2 ani si 3-4 luni, dar nu s-a facut simtit acest lucru prin stari de agitatie etc..
Cu olita noi suntem intr-o faza intermediara, adica uneori spune, alteori spune dupa ce se scapa, pisu il cam spaca, la kk depinde...
Sora ei tot de pe la 2 ani a inceput sa scape de pampers... speram ca va fi la fel si cu Ana Maria...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

lui Victor 15 noiembrie 2008