*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 24
manumanu spune:
BERTHA, multumim pentru cuvintele frumoase! Aseara ne-au uimit ce cuminti au fost, sociabili, nu au plans deloc la musafiri, au spus si din poeziile lor, s-au bucurat de jucarii... ce mai, au fost in centrul atentiei. Nu am avut copii la petrecere, trebuiau sa vina nasii dar nasa s-a imbolnavit, la fel si fetita lor, asa ca am amanat intalnirea cu ei, ca sa nu ne "dea" si noua... Au alergat pana la 8 si ceva, n-au stat locului o clipa, tot asa le-au mers si guritele
... dupa care au cerut la "Be'onica" si la 9 au cazut lati![]()
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:

Profit si eu de o pauza sa urez tot ce e mai bun pe lume cozonaceilor Anastasia si Radu! Manumanu, sa-ti traiasca puisorii, sa fie sanatosi si sa te bucuri din plin de ei! 
La multi ani, Andrei, Octavian si Ioana!
Bertha, si la noi a fost cam la fel cand am plecat la serviciu, a durat cam o luna, apoi s-au mai rarit accesele. Dar tot mai apar, mai ales in momentele de gelozie fata de Bogdan. Aseara a facut chiar urat pentru ca Bogdan, bolnav fiind, a necesitat un tratament special. In rest, cum mai sunteti? Nu ne-ai spus parametrii la 2 ani. 
Ramo, daca as fi mai aproape ti-as face o vizita sa te bat sau sa te trag de mot. Prea faci din tantar, armasar. Lasa fata in pace, ca e sanatoasa, frumoasa, cuminte, ce mai vrei? Dantura incompleta am avut si eu, si vorba Ancai, desteapta sunt, maritata sunt, doi copii frumosi am ... cra, cra.
. De racit e normal, mie mereu imi zice pediatrul ca pana la varsta scolara sunt normale si 10 episoade virale pe an. Si nu 3 stranuturi si un pic de muci, ci din alea cu 40 de grade si manifestarile aferente. Asa ca, relax. Pune mana si organizeaza petrecerea si nu te mai gandi la prostii. 
Daca imi trimite cineva parola, fac eu capitol nou ca mai ceva timp la dispozitie.
vrabiuta spune:
mamici dragi, va astept astazi incepand cu ora 16.00, cu 2-3 tinute pentru cozonacei, cu accesorii haioase (palariute, ochelari de soare, margele, agrafe, vestute, etc). nu uitati acasa jucariile preferate.
pentru alte detalii va stau la dispozitie la telefonul de pe site.
o zi frumoasa tuturor!
anca_27 spune:
Ntz, ntz, ntz, deci mergeti azi la tras in chip. Cat dezmat! Vrabiuta, putem vedea si noi pozele dupa?
Manumanu, ce fain! Eu inca ma tot gandesc cu ziua lui z, ar fi o gramada de lume de invitat, nu prea am spatiu, la spatii de joaca e prea scump, ma tot gandesc si razgandesc, oricum va fi casa plina, ceva gen Cristina_ph - frumoase poze, si ce casa frumoasa aveti
, pupam burtica (prin aer) si ochiosul dulce!
Ma duc sa-mi caut neuronul... Am intrat cu gandul sa va zic nustiuce, si-am uitat pe parcurs...
Atat mi-aduc aminte ca vroiam sa fac o strigare. Cheriiiiiiiiiiiie!
Ramo2007 spune:
Azi (adica ieri), a luat soata laptopul la un curs si il va lua si azi.
Va scriu pe scurt AM SCAPAT DE SUZETA DE IERI SEARA (al meu a zis ca sunt nebuna de vreau asa brusc)...i-am zis ca le-a luat buni sa i le- dea unui bb mic care nu are...a a dormit la 24.30 dupa 2 ore jumate de negocieri, pus in patut, la noi in pat, cu jucarii, cu o papsusa...intr-un final a adormit si am pus-o in patut.A dormit f bine noaptea.Mi-a fost frica de ce va fi la pranz...dar cu o carte si papusa in patut a a dormit, dar la trezirea primul cuvant a fost ZUZICI ...din nou povestea cu buni...In seara asta a dormit la 23.30, dar tot cu negocieri si tot in patul nostru.Am urmarit-o in patut si st acu gurita f putin deschisa, eu o inchid si peste putin timp o deschide iar.Sper sa se ezolve treptat, nemaiavand suzeta.
Aaa...si tot de ieri seara ne spalm si pe dinti...ii place mult...am spalat-o si dimineata si la pranz inainte de culcare...poate se indreapta dintisorii si odata cu spalatul/masatul.
Va pup...mai intru pe seara, cand vine soata acasa!
anca_27 spune:
Cred c-ar trebui sa invat sa schimb si eu capitol... imi trimiteti parola pe PM?
Ramona, si z doarme cu gurita deschisa uneori, dar cred ca toti fac la fel, nu e neaparat vorba de dentitie. Bv cu suzeta
, prima seara a fost mai grea, de-acum tot mai usor.
Noi am demarat de ieri operatiunea `fara scutec ziua`, sa ma vedeti ce frec la parchet si covoare, imi fac si curatenia de Craciun incet.![]()
monicus spune:
Multumim frumos vrabiuta pentru fotografii draga mamica.
Asteptam pozele... o zi usoara in continuare
anca_27 spune:
Covorul din camera mica adaposteste ceva demn de adus... noroc. Z ma striga si-mi spune `mamiiii, sala fucut cachi maleeee`.
eliza_cri spune:
neata fetele
a nascut fluturasha
[blo]
ete aici dovada citat din mesajul ei de la odisee
"Revin si eu dupa o saptamana cu noutati. Am stat 3 zile in spital in weekend cu contractii si luni dimineata am facut cezariana de urgenta la 37s. Bebelusa Delia a avut 45,5 cm si 2400 gr. O sa citesc din urma si revin. Va pup fara exceptie."
Felicitari fluturasha!!!!

sa iti traiasca bebelusha Delia si tu sa te recuperezi cat mai usor 

anca pai e de bine sunteti pe drumul cel bun dimi mai facea pish pe covorashe...da e clar sunteti pe drumul cel bun..trebuie sa fi cu ochii pe ea de acum incolo o sa o cunosti cand vrea sa faca kk 
37+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Darling_ spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Covorul din camera mica adaposteste ceva demn de adus... noroc. Z ma striga si-mi spune `mamiiii, sala fucut cachi maleeee`. ![]() |
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)