*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 25
Darling_ spune:
Bine ai venit pe lume bb Delia, sa fii sanatoasa si cuminte, sa papi mult sa te faci mare. Fluturasha felicitari si recuperare rapida.Frumos nume ati ales
Ramo felicitari, de acum va fi mai usor. Asa am scapat si noi de suzi, brusc. La un an cand Edu si-a ciobit dintisorii din fata. Ne-a luat fix o zi sa-l dezvatam, nu ne asteptam sa fie atat de usor.
noi suntem cu mic cu mare cobza. Eduard ia Amoxi, eu Clarithromycin am febra si de abia inghit. Alex de abia respira, tuseste si el, mititelul, mi se rupe inima cand il aud cum se chinuie. De abia suge, apoi vomita
. Toata noptea s-a agitat. Am sanii cat nucile de cocos daca bb nu prea reuseste sa suga. Sunt tare suparata![]()
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
aleinad.g spune:
Fluturasha, sa va traiasca micuta Delia si sa va bucurati de ea si surioara ei mereu! Refacere usoara si rapida! 
Ramo, felicitari pentru suzeta. 
Anca, macar a constientizat ca a facut. E un pas inainte. Asteptam sa ne spui ca te-a anuntat inainte. 
Daca stiam parola faceam eu capitolul, dar asa ... asteptam. ![]()
Adriana, sanatate multa, si puilor, si tie. 
fluturasha23 spune:
Multumim pentru urari! Vad ca v-a anuntat Eli. Suntem bine, sanatoase si Delia e mancacioasa si fff cuminte.
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Covorul din camera mica adaposteste ceva demn de adus... noroc. Z ma striga si-mi spune `mamiiii, sala fucut cachi maleeee`. ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
FLUTURASHA FELICITARI! SA VA TRAIASCA MICUTA DELIA! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
nov-dec2008 spune:
*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Felicitari Fluturasa, sa fie sanatoasa si norocoasa Delia!
manumanu spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Covorul din camera mica adaposteste ceva demn de adus... noroc. Z ma striga si-mi spune `mamiiii, sala fucut cachi maleeee`. ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008