*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Anastasia si Radu de manumanu!
La multi ani, Andrei de cristina_ph!
La multi ani, Octavian de Estyanda!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani Anastasia si Radu, Andrei Alexandru si Octavian Teodor

sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti tot ce va doriti!

Ramo eu zic sa nu te mai stresezi si sa nu mai pui la suflet orice. Sara nu are decat 2 ani, lucrurile se schimba nu e nimic definitiv. Si Eduard scoate limba intre dinti cand vorbeste, e sasait dar e atat de simpatic, mor cand zice pisssica. Mama mi-a zis ca am avut si eu aceeasi chestie pe care o are Sara. Nu adormeam fara bobo (aka suzi). Aveam cred 2, 3 ani. Dupa ce nu mi l-a mai dat pe bobo dantura si-a revenit total fara nici o interventie si nu am nici o problema de vorbire . Fratele meu, de asemenea, a avut strungareata mult timp, pana la dentitia definitiva, si era putin sasait, tare haios de altfel. Acum nu mai are nici strungareata si nici sasait nu mai e.

Bertha e greu acum la inceput dar se va obisnui incet incet. Ce atasata e de tine, probabil si pt ca ai alaptat-o mult timp, mititica de ea Incearca cumva sa te pedepseasca la fel cum facea si David de Malinas

noi suntem raciti cobza , adica eu, Gabi si Eduard ca piticu e numai un zambet toata ziua. Suge rade, doarme rade, kk rade, baie rade. E o continua fericire sa fii in preajma lui. Eduard in schimb e bolnav rau. Am fost azi la dr si i-a dat Amoxicilina. Tuseste oribil, se ineaca in muci si secretii, a avut febra, baleste iar tone, se trezeste noaptea din cauza de tusit pana la epuizare. Cam la fel suntem si noi astia adultii doar ca nu am facut febra. Asa tuse nu am avut de cand ma stiu, pur si simplu nu te poti opri, nu mai ai aer. Of sper sa treaca mai repede

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna seara!
Am intrat sa va multumesc pentru urarile si gandurile bune pe care le-am citit pe forum,pentru noi!Va dorim si noi multa sanatate si noroc in viata!
La multi ani pentru cozonaceii sarbatoriti in aceeasi zi cu noi

Anastasia,Radu si Octavian Teodor!!!

Noi am sarbatorit in avans,adica sambata seara,a fost o petrecere frumoasa,unde copii s-au distrat de minune,dar din pacate aseara am avut un incident oribil,Andrei a cazut cu capul intr-un colt de mobila si si-a spart capul foarte urat....am zburat la urgente,unde s-a constatat ca e nevoie de cusatura(asa ca am primit cadou 2 fire).....au fost cele mai oribile momente din viata mea,nu pot sa-mi scot din minte capsorul lui micut plin de sange,mainile mele pline de sange,incercand sa opresc sangerarea cu un prosop(pe care l-am umplut de sange pana la spital).....Acum suntem bine,comportamentul lui nu este schimbat deloc,mergem la pansat maine,am facut si o radiografie pentru linistea noastra care arata ca osul nu a fost afectat.
Imi cer scuze ca am detaliat,am simtit sa o fac cu voi,am citit si eu multe intamplari aici si m-am descarcat putin.

Va pun un link cu pozele de la petrecerea noastra de sambata,sper sa va placa.

http://picasaweb.google.com/cristina.792001/AndreiPetrecere2Ani#

Va imbratisam cu drag!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am vb la telefon cu un ortodont...a zis ca neaparat sa scapam de suzeta, e posibil ca dintii sa-si revina singuri dupa scoaterea ei.Vorbitul cu limba printre dinti de datoreaza acestei ocluzii...O sa mergem la consult in ianuarie sa o vada, a zis ca se rezolva dupa varsta de 2 ani cand va incepe sa inteleaga mai bine.Spunea ca exista jucarii care inlocuiesc suzeta, dar care permit dintilor sa creasca ok...A zis ca e bine sa o vada si un ORL-ist sa vada ce vegetatii exista...eu demult ziceam s-o duc, credeam ca sta cu gura deschisa din acuza polipilor...Din cauza ocluziei se poate modifica si fizionomia fetei, din cauza oaselor maxilarului...dar luat din pripa se rezolva.Sunt constienta ca se va rezolva, dar ma sperie drumurile astea la medici..e posibil sa trebuiasa sa mergem si la logoped...dar asta tot dupa 2 ani jumatate.
Al meu zice ca am inebunit, dar pe mine ma doare capul...imi crapa...
Trebuie sa ma calmez ca altfel o iau razna...m-au trecut toate transpiratiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

cristina_ph te rog spune-mi unde ai comandat tortul.. imi place foarte mult...
Am vazut poze ff frumoase... sunteti o familie fericita.. Si cozonacelul se vede ca s-a simiti f bine la petrecere... si imi pare rau ca ati trecut prin asa incident. Doamne ajuta! ca s-a terminat cu bine si acum v-ati mai linistit.
Tie sarcina la termen si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Monicus,tortul l-am facut la cofetaria Delice din Ploiesti(asa ca nu cred ca iti este de ajutor).
Multumim pentru aprecieri si gandurile bune.

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Monicus, la cofetaria Alice fac ceva asemanator.Acolo facem si noi tortul Sarei...de vreo 6 ani numai la ei facem torturile...sunt fff bune si arata superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei :gemenasii nostri dragi Raducu si Anastasia ,Andrei si Tudor !Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii !

Eu inca incerc sa ma acomodez cu reluarea serviciului iar Sofi ca si Ioana Berthei e destul de agitata si vorbeste in somn - pun aceasta agitatie pe seama sarbatoririi zilei de nastere in mai multe zile cat si cu plecarea mea la servici care au cam debusolat-o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

poftiti la pana deschid capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Edit: Bertha sunt, am uitat sa ma loghez cu userul meu. Nu mai am timp sa sterg.

Nu reusesc sa deschid un nou capitol, am numai mesaje de eroare. Nu stiu de ce, ca vad ca mesaje obiesnuite pot posta.

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Sa cresteti mari si sanatosi!

Monica, am citit PM, nmu pot raspunde de la serv, incerc de acasa cand am putin timp.

Vrabiuta, multumesc din suflet pt PM, sper sa ne vedem deseara, mi-ar placea f mult sa te cunosc.

Ocean, si Ioana vorbeste mult si prost, adica noi nu intelegem mare lucru. Spune din ce in ce mai multe cuvinte cu sens clar pt noi, dar sunt si o gramada de chinezarii, turuie continuu si noi ne uitam la ea cu gura cascata, fara sa pricepem ce vrea. De obicei reprizele astea se sfarsesc cu crize de plans, e f suparata ca nu intelegem. Am senzatia ca ne povesteste diverse, uneori ne dam seama din gesturi sau modulatiile vocii ce vrea. Ce sa mai zic de propozitii...de curand leaga cuvinet, de genul "Nana (Ioana) papi", nici vorba de prepozitii sau verbe.

Manumanu, de cand tot vreau sa-ti spun ca sunt criminali pustii tai, mor de drag cand povestesti ce vorbesc. Asa a fost nepotul meu, a vorbit ff repede si aproape corect, la 2 ani turuia ca unul de 3. Darius a vorbit ca un copil normal (adica dezvoltat mediu dpdv al limajului) si eu mult timp am crezut ca are o pb, pt ca il comapram cu nepotul, era singurul reper.

Am fugit la treaba.

Mergi la inceput