*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 22
Otiliav spune:
Anastasia,
Radu, Andrei Alexandru,
Octavian Teodor!
Bun venit bb de Hera! Recuperare usoara, laptic din plin si acomodare lina!
Se pare ca Elisa mea e o rasfatata caci sta in famile pana spre 3 ani, ba eu, ba taicasu cateva luni, bunicile, acum tot eu.
Oricum sunt in plina perioada de facut scheme cum ne vom descurca din vara incolo cu cele mici. Am in plan sa o las in Ro 3 saptamani la bunici. Mie nu mi se pare un capat de tara, trebuie sa se mai maturizeze si ea ca tot a stat la pieptul meu. Si acum dorm cu ea si sigur voi mai dormi pana o trimit la bunica/bunicile.
Monicus, ma faci sa rosesc ![]()
Vrabiuta
Cred ca vei reusi o intalnire frumoasa intre cozoacei si mamicile lor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bertha spune:
Scriu de la serv si nu am optiunea de mesaj privat. Are cineva nr Vrabiutei? Sau poate sa-mi spuna cineva unde e laboratorul ei? Nici site-ul ei nu-l pot deschide, ni s-a restrictionat accesul rat de tot.
As vrea si eu sa ajung la pozici, dar nu stiu daca ma incadrez, depinde mult de zona unde.
Vrabiuta, jos palaria pt gestul tau!
Eu sunt la serv, treaba f multa, am lucrat si sambata. Saptamana trecuta a fost ingrozitoare acasa. Ioana e exemplara cu mama si, cand ajung eu, incepe circul, plange din orice 90% din timp o tin numai in brate, a vrut chiar sa si suga.
(dupa 2 luni de pauza, credeam ca a si uitat). De 2 zile nu mai plange inainte de culcare, ca plangea 30-40 de min necontrolat. Dar se culca f tarziu, dupa 11 si doarme zbuciumat.
Ramo, chiar daca ii va lipsi un dinte, nu va avea gaura acolo, ceilalti se vor apropia, se vor alinia si vor umple golul. Nu se va observa...decat poate un ochi experimentat sau prea curios va vedea...ca doar nu stam, sa numaram dintii colegilor.![]()
Intru mai tarziu sa vad daca aveti informatii despre adresa Vrabiutei.
IuliaCospy spune:
Buna ziua doamnelor!
Intru in graba de la serviciu sa urez La multi ani sarbatoritilor!
Multi ani fericiti si sa aveti parte de tot ce e frumos in viata, Minunile noastre!
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume bebicilor! Mult laptic si somnic!
Eli, sarcina la termen si nastere usoara, acolo unde e cel mai bine pentru tine si bebica!
Ramo, nu te panica in legatura cu dintisorii! Multe lucruri se rezolv#259; la dentitia definitiva. Daca nu are probleme de masticatie, esteticul se poate aranja. Si Sara mea are ceva ciudat, in sensul ca i-au iesit un canin si un incisiv lateral lipiti, insa abia daca se baga de seama. Noi ne spalam pe dinti de ceva vreme, insa fara pasta. De cateva zile e foarte indragostita de un tub de pasta cu un purcelus pe ea care rade si ar manca intruna pasta.
Noi suntem bine in general, am tras urat de tot in ultima vreme cu racelile de la gradi. Am avut otita, apoi pneumonie interstitiala, dar acum, multumesc lui Dumnezeu, suntem bine. A mai facut sporadic febra si suntem in cautare de vinovati, dar toate analizele au iesit bune, la cat antibiotic a luat mititica.
Zilele astea ne pregatim de petrecere. Vreau sa ii cumpar o rochita de Alba ca Zapada si sa vedem cum organizam petrecerea la gradi. Iar joi eu si sotul sarbatorim 10 ani de cand suntem impreuna, asa ca dau de baut de pe acum, ca nu stiu cand reusesc sa mai intru!
Vrabiuta, multumim pentru cadou!
tuturor!
Iulia
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
monicus spune:
Noi am inceput de o luna jumate gradinita... suntem la aceeasi gradinita cu Luca cozonacel de Amalia... v-am mai spus.. ca ei vor fi colegi de gradinita... ce bine se inteleg si ce frumos este... ..II place f mult...
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Na, dupa cum vezi, suntem foarte hotarati. Voi? |
manumanu spune:
Va invitam la o felie de tort
(la alegere, cu fructe sau de ciocolata) si la un pahar de suc! Multumim pentru urari! Noi ne pregatim de o mini-petrecere dupa-amiaza, cand sper sa facem multe poze pe care sa vi le aratam!
LA MULTI ANI si co-sarbatoritilor, ANDREI ALEXANDRU si OCTAVIAN TEODOR, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata minunata!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, SA FIE SANATOSI, VOIOSI SI SA-I BUCURE PE PARINTI!
La noi tuna intr-o veselie...si dimineata a tunat rau si a turnat cu galeata, ma gandeam ca se sperie Sara, dar n-au fost probleme.
monicus spune:
Anastasia si Radu de manumanu,
Andrei Alexandru de cristina_ph,
Octavian Teodor de Estyanda
Sa fiti sanatosi dragi cozonacei si sa aveti mult noroc in viata.
monicus spune:
vraviutada=ne mai multe detalii... vreau adresa de e-mail.. sau ai PM.. multumim ca ai putu prelungi durata sedintelor..
Pupici
oceanborn spune:

La multi ani, Anastasia si Radu!!!
Manu, sa-ti traiasca comorile
!!! multumim de tratatie!
Hera, felicitari ! multa sanatate pentru amandoi

Ramo, si eu cunosc un caz asemanator . in plus, eu am avut un dinte dublu
, adica un canin ciudat, o radacina din care au crescut 2 jumatati de dintisor, dupa ce mi-a cazut cel de lapte, caninul definitiv a fost foarte normal.
Ramo2007 spune:
Am citit acum ce inseamna si ocluzia deschisa si cauzele...dintii de sus nu se intalnesc cu cei de jos cand e gura inchisa...de fapt gura nici nu se inchide de tot si apare de la suptut degetului, roaderea de obiecte tari si impingerea limbii in fata...Sara are suzi la somn...roade tot ce prinde si baga limba intre dinti.Din aceasta acuza apar si problemele de vorbire...imi vine sa moorrr
Cred ca de asta vorbeste sara cu limba intre dinti...si pana cand dau dintii definitivi nu cred ca se poate rezolva decat la logoped...o sa ma interesez...si i-am scris si unui medic ortodont sa vedem ce spune.

Voi?