*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetele sunteti niste dulci...ma bucur ca a mai auzit cineva de chestia asta si ca nu e un capat de lume...eu ma panichez fff repede.
Sara nu a vrut sa pape ciorbita, decat vreo 4-5 lingurite, doar zeama si a pescuit ea niste morcovi si ardei, cateva bucatele.
Pe mine ma deranjeaza din nou gatul si tare mi-e frica ca la ea sa nu fie la fel...habar n-am.. data trecuta a fost exact la fel...eu durere de gat..ea rosu in gat...i-am zis lui tati sa ia Tantum Verde spray, sa-l folosim amandoua...nu as vrea sa-i mai dau medicamente...nici Panadol nu i-am mai dat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Eu ti-as recomanda... sa te duci la doamna pediatra Marcu de la medlife.. este f buna.. poti citi sa vezi cate recomandari are.. si te vei convinge.. si cozile la medlife sunt mai mari la ea.. pentru ca mamicile cu copii se duc la ea.. ca este o profesionista. Da diagnostice f bune.. si te va rezolva cu printesa ta. Isi va da seama ce are si de ce nu ii trece mucisorii si poate ca febra este de la ceva..
Eu la ea ma duc cand avem ceva urgent.. si de cate ori merg la ea.. ne facem sigur bine.. garantez... Eu sunt incanatat de ea.. si as recomanda-o cu caldura...
Acum tu faci ce vrei.. dar cand este sanatatea copilului la mijloc.. Poti intreba ce doresti si iti va raspunde cu caldura... si nu te sfii sa o intreb tot ce doresti..Sanatate multa
Eu ti-am spus opinia mea.. tu faci in continuare cum iti dicteaza inima.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetele sunteti niste dulci...ma bucur ca a mai auzit cineva de chestia asta si ca nu e un capat de lume...eu ma panichez fff repede.
Sara nu a vrut sa pape ciorbita, decat vreo 4-5 lingurite, doar zeama si a pescuit ea niste morcovi si ardei, cateva bucatele.
Pe mine ma deranjeaza din nou gatul si tare mi-e frica ca la ea sa nu fie la fel...habar n-am.. data trecuta a fost exact la fel...eu durere de gat..ea rosu in gat...i-am zis lui tati sa ia Tantum Verde spray, sa-l folosim amandoua...nu as vrea sa-i mai dau medicamente...nici Panadol nu i-am mai dat azi.

Mergi la inceput

O ce veste frumoasa... inca o mamica a nascut. Ce frumos... sa fie intr-un ceas bun.. Sa fie papcios, necolicios si sa ai laptic din plin si in primul rand sa fie sanatos. Doamne ajuta sa ai numai satisfactii de pe urma piticilor.

Mergi la inceput

anca_27v-ati hotarat cu cine o lasati pe z?
Ce mai face printesica?

Mergi la inceput

Tiberiu Andrei de Ana.6602

Multumim frumos pentru invitatie.. frumos gest draga mamica...Din cauza programului nu putem veni.. ca mi-ar fi placut.. dar in intervalul acela noi facem nanic.. Ar fi fost frumos.. dar sincer nu prea putem.
Frumoase poze am vazut pe site.. esti meseriasa... si iti place mult sa pozezi.. frumos.. toata stima..Pupici calde draga mamica.

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

buna mamici

la multi ani tuturor puiutilor!

cadoul meu pentru cozonaceii aniversati in noiembrie si decembrie: o sedinta foto gratuita in studio. oferta este valabila exclusiv pentru mamicile de cozonacei, dar sunteti invitate desigur si cu fratii/surorile mai mari. sedinta foto pentru toti cozonaceii va avea loc miercuri, 24 noiembrie, in intervalul 14.00-17.00. pentru mamicile care vor sa aiba fotografii speciale cu piticii la 2 ani, astept mesajul vostru pe PM. daca vreti sa vedeti ce portrete exceptionale se pot face in studio, va invit pe site-ul meu: www.mhstudio.ro
o duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mai am o intrebare...nu dati cu pietre daca sunt paranoica...Sara spune fff multe cuvinte cu limba intre dinti...am uitat s-o intreb pe dr stomatolog daca e din cauza dintilor....
Noi ne distram cand o auzim, dar nu stiu daca e chiar de distractie,ma gandesc sa nu aibe proble in vorbire mai tarziu...

Mergi la inceput

Otiliavesti o eroina.. sa poti face fata frigului si distantei.. si plus cu doua printese cu tine...
Meriti medalie.. pe cuvant.. eu sincer nu m-as incumeta.. dar sincer cred ca nevoia de invata sa treci peste toate greutatile si sa faci fata oricarei situatii ca nu ai incotro. Toata stima.. draga mamica... bravo.. si felicitari pentru tot... pentru chiar absolut tot... . pentru ca, constientizez ca nu este absolut deloc usor.. si sa fiti doar voi parintii fara nici o bunica... Si sa fi "alaturi" de noi sa ne tii la curent cu ce mai faceti... esti o mamica eroina pentru mine.. Ai toata stima.. pupici multeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara,

mamici dragi, din mesajele voastre vad ca sunt mai multi pitici care dorm in intervalul propus, asa ca am modificat programul pentru ei. va astept miercuri de la 16.00 la 19.00.
va rog sa imi scrieti pe PM pentru detalii.

o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

anca_27v-ati hotarat cu cine o lasati pe z?
Ce mai face printesica?

Monicus, multumesc ca esti cu gandul la noi. Crede-ma ca habar nu avem. La camin ar lua-o din ianuarie dar inclin eu, tot mai tare, sa n-o dau. Am vb cu medicul de familie, cumva, as mai putea-o lungi un pic, maxim o luna, cu concediu medical. Ar mai fi bunicile, dar nu prea sunt incantate de ideea de a veni incoace sa stea cu ea, eu n-o vreau asa departe, la 100 de km. Ar mai fi ideea comasarii/indesarii orarului, al lui I. si al meu, si am scoate vreo 3 zile libere pe saptamana - una eu, doua el - ar mai ramanea de acoperit doua. Si-n cele doua sa platim o tanti, la 8 ore, sau la cate e nevoie. Nu stiti cam cum merg 8 ore/zi de stat cu copilul? Am mai intrebat pe ici-colo, 30-50 Ron, aici, in zona. Voi ce stiti?
Na, dupa cum vezi, suntem foarte hotarati. Voi?

Cris, sa nu uit, am masurat-o pe z, are cam 83-84, ca se fataia... Deci, numai la temperaturi ne asemanam. Daca e cum spui tu, 84x2=168, cam pe-acolo sunt si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani cu Iubire si Implinire si Netarmuire,
minunilor de Manumanu,
Anastasia si Raducu!

Edit numai ca sa fiu la zi, ca eram cu 30 de secunde inainte...

Mergi la inceput