*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitaaaaari, Hera!!!! Sa va traiasca iar tie, refacere rapida si laptic din belsug!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

FELICITARI, HERA!!!! RECUPERARE RAPIDA!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 25+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Felicitari, Heraaaaaa! Minunea sa va traiasca, sa va implineasca!

Vrabiuta, ce frumos din partea ta , mamici de cozonaci din Buc, mergeti! Eu asa as merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Vrabiuta multumim frumos! Arata minunat portretele! Imi pare rau ca nu-mi permite timpul sa vin. Ce-ti mai fac scumpele? Tu esti bine?

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bine ai venit pe lume pui mic de Hera. Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata. Hera refacere rapida si mult laptic !

Nebunica ce duuuulce Victor cum spune poezii. Sunt impresionata de cozonaceii care spun poezii, mi se pare asa o chestie nemaipomenita . De abia astept sa inceapa si al meu, deocamdata doar eu recit pe langa el si el ma ignora, nu pare deloc incantat. Cand ii zic Cutu Cutu el imi aduce un catel de plus si gata.

Manu ai gatit ceva la slow cooker?

Vrabiuta foarte frumos gestul vostru

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

HERA felicitari!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am venit cu Sara de la stomatolog...e posibil sa-i lipseasca un dinte...avem 4 sus si 3 jos si dr zicea ca e posibil sa-i dea direct caninii A zis ca nu-i problema, dar mie imi vine sa plang...se pare ca e posibil ca cel defintiv sa-l aibe, dar e prea mica pt radiografie si mugurii definitivi nici nu s-ar vedea...abia la 2 ani juamte se poate vedea ceva.La fel de posibil e sa nu-l aibe nici pe cel defintiv si asta zice ea se rezolva cu aparat dentar pe la 8-9 ani, ca sa se regleze distanta dintre dinti ca sa nu fie deranjanta lipsa unuia.O alta problema e ca din cauza suzetei are cei 2 dinti de sus un pic de tot de iepuras si atunci cand inchide gurita nu calca bine unii peste altii...e un termen...imi scapa...si din cauza asta sta si cu gura deschisa mai mereu...trebuie urgent sa scapam de ele, cu toate ca dr a zis ca s-o las pana-i dau toti dintii...dar nu gata, eu m-am hotarat.
Nici nu stiu sa va explic starea mea, cum sa nu aibe printesa mea un dintisor?Cum o sa pape?O sa rada copilasii de ea, nici nu vreau sa ma gandesc.
Legat de mucisori...nu sunt de la dinti...kk moale se poate...Acum e fff infundata, am aspirat-o, are mucisori albi.
Am sunat-o si pe stomatoloaga mea si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca mai nou asa se nasc copiii,fara dintele asta care-i lipseste Sarei uneori chiar si fara cei de minte...asta e semn de evolutie
Concluzia este sa asteptam pana in primavara si sa facem radiografie atunci daca nu mai apar altii....nu exista ceva care sa accelereze eruptia.Trebuie s-o spal pe dinti, pana acum nu a stat, copilul cica trebuie spalat de parinti pana la 7-8 ani, abia apoi singur si sa iau pasta de dinti cu fluor pt varsta 2-6 ani.
O sun pe dr pediatra sa-i spun de muci si-mi zice, pai daca ai fost la stomatolog dc nu s-a uitat sa vada daca are rosu in gat , nesimtita rau...cica sa-i dau Aerius seara si sa-i pun Biorinil si aspirata des.La cabinet nu ma duc ca sunt numai copii bolnavi...nu-i mai dau Panadol sa vad daca face febra...sub Panadol, sambata a facut 37 cu 7.Stomatoloaga a zis ca pana in 38 poate fi de la dinti, peste e sigur altceva.Sa vad cum papa azi si cum face kk...sunt f bulversata, ar fi trebuit sa ma ocup de petrecerea ei, sa facem cumparaturi...dar nu mai am niciun chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ramo, relax!
Fratele meu e stomatolog, si si el spune ca din cauza, sau hai sa folosim `datorita` evolutiei, nu ne mai nastem cu toti dintii si e mai bine. Ca nu mai e nevoie ca neanderthalii sa roadem carne cruda sau altele, avem totul de-a gata, nu mai folosim atat masticatia. Si de asta.
Fratele celalalt, pentru ca avea mandibula prea mica, a trebuit sa-si scoata maselele de minte de sub gingie, sa-si poata pune aparat, sa si-i regleze, ca se catarasera caninii in pod, pe gingie, de-i tineau gura deschisa.
Am o fosta eleva cu un dinte lipsa, fata inteligenta, la facultate acum, draguta, nu o impiedica la absolut nimic ca nu are dentitia ca numar, exacta.
Cate exemple mai vrei?
A, si si mie nu mi-au mai incaput pe maxilar si-a trebuit sa scot din ei, din capat. Si uite ce frumoasa-s.
E asa cum trebuie sa fie, relax!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DARLING, am facut orezul cu lapte. A iesit delicios, dar copiii nu l-au mancat. Dupa aia n-am mai avut timp de el, sa vad acu dupa ziua lor sa aleg o reteta mai rezonabila.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

RAMO, si eu zic sa te relaxezi, trebuie sa fie in regula, natura stie ea ce face. Mai ales daca si dr a zis ca e OK.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput