*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

hera, unde nasti? la ce spital?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 25+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hera va naste la Elias.

Sara nu prea a papat azi,,,laptic dimineata 200 ml, la prnaz 2-3 lingurite de ciorbita, cand s-a trezit un iaurt Activia mic dejun, cel cu cereale si acum am vrut sa-i dau banana cu biscuiti pt ca a facut kk de 2 ori, prima oara un pic cam moale si a 2 oara ca apa...cred ca e din cauza siropurilor...ia vitamine sirop, propolis c cu echinaceea si panadol si nurofen...A luat 2 guri din banana si a papat si un biscuite.
I-am bagat termometrul in fundulet ca mi se parea cam calduta..are 37,7.Nasucul tot e infundat si uneori curge, am aspirat-o si dim si inainte de culcare la pranz si sunt mucisori albi.
Voi ce credeti e posibil sa apara dintisorii si din cauza asta sa fie mucisorii si starea subfebrila?Citeam ca in timpul eruptiei dentare se inflameaza mucoasa nazala si apar mucisorii...
Nu ma lasa sa ma uit in gurita sa vad daca e ceva nou...oricum luni dimineata la 9 jumate avem programare la stomatolog...sunt tare curioasa cum o va face sa stea cu gura deschisa sa o examineze

Mergi la inceput

Aaa....si am uitat de buza sparta, tati a reusit si s-a uitat aseara la taietura si a zis ca s-a facut ca o afta...din cauza asta n-o manca?Dar imi scria cineva zilele trecute ca atunci cand se vindeca se face alb...
Habar n-am cu ce as putea sa-i dau pt afta pana luni cand o vede stomatologul...sigur va stii sa-mi spuna daca e sau nu afta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nastere usoara, Hera!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nastere usoara, Hera!!!

poze august 2010

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii din ultimele zile: Victor de Nebunica-zapacica, Victor de Carmendu, Sofia de Nature, Alexis (Dodo) de Alexa.1983, Arianna de Bravegirl, Sofia de Criss, Mara de Mnarcisa, Andreea de Madutza, Tudor de VonHelen, Yasmine de Delia, Cata_Myky si Zaden!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna mamici

la multi ani tuturor puiutilor!

cadoul meu pentru cozonaceii aniversati in noiembrie si decembrie: o sedinta foto gratuita in studio. oferta este valabila exclusiv pentru mamicile de cozonacei, dar sunteti invitate desigur si cu fratii/surorile mai mari. sedinta foto pentru toti cozonaceii va avea loc miercuri, 24 noiembrie, in intervalul 14.00-17.00. pentru mamicile care vor sa aiba fotografii speciale cu piticii la 2 ani, astept mesajul vostru pe PM. daca vreti sa vedeti ce portrete exceptionale se pot face in studio, va invit pe site-ul meu: www.mhstudio.ro

o duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Veste buna!
Am primit mesaj pe mess de la sotul Herei...cred ca el era, ca eu nu eram la calculator cand mi-a scris..
a nascut....3050g si 51 cm

Felicitari mamico!!! Muuulta sanatate, refacere cat mai rapida si mult laptic!

poze august 2010

Mergi la inceput

Daaa, a nascut Hera si eu am primit mesajul pe mess de la sotul ei.
Refacere rapida mamico si un bb sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bravo, HERA, felicitari!!! Refacere rapida si bebe papacios!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput