*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Eli dar sotul tau nu a facut varicela in copilarie? Ca vad ca mereu te stresezi cu bubele acestea de tot felul. Stii ca si mie mama mi-a zis ca nu am facut nici o boala a copilariei in afara de oreion care-l si tin minte. La Ana n-am avut bani de analize in detaliu dar cand eram gravida cu Elisa am plecat la Berlin intr-un we si tocmai atunci Ana a dormit cu o fetita careiai-au aparut bubele de varicela fix cand am luat-o pe Ana de la ea. Asa ca mi-au facut analizele aici si a reiesit ca am anticorpi. Probabil am facut o forma usoara doar febra ca eu sub 5 ani am fost mai mult pe antibiotice si sigur a contat antibioticul cand am intrat in contact cu virusul.
Tin pumii sa fie totul bine.
Manumanu, dar ai intrat bine in paine la munca. Deja delegatie. Bine ca ai avut cu cine sa ii lasi adica sotul banuiesc.
Ancule, am rezolvat cu pasaportul electronic al Iuliei. A pozat-o pe Iulia la ambasada 2 ore si tot nu iesea poza de pasaport asa cum trebuie dupa noile "norme". Dadea o eroare de genul "distanta intre ochi nu este egala"
Pana la urma a sunat doamna consul, au vazut cei de la pasapoarte pozele si au ales una mai reusita care nu avea toate bifele verzi dar au acceptat asa. Sper sa nu avem surprize sa ma cheme iar.
Noroc ca fetele mele au fost de nota 10 plus, amandoua cuminti si pe drum si la ambasada. Mai ales bb, a suportat cu stoicism sedinta foto cu mainile pe langa ea ridicata in dreptul aparatului. Se uita la aparat cand o striga. Ana nu mai zic, a stat singura intr-o camera cat l-au chinuit pe bb si dupa aceea la poza ei a fost foarte usor. A mea din prima
Noroc ca nu era nebunie la consulat. Doar pe noi ne programasera in ziua respectiva, stiau ei de ce aloca 3 ore
pentru trei pasapoarte.
Malinas, Elisa a stat cu tati acasa. L-a speriat grozav ca la trezirea de dimineata la 7 nu gasea copilul 
desi la 5 dimineata era langa el. Se cuibarise sub patura de pe patul Anei. Cred ca de mult vroia sa-l testeze si ea si a prins momentul asa ca nu a ratat.
Criss, ce parametrii buni aveti. M-ai pus la munca. Musai sa o masor si eu la 2 ani sa calculez inaltimea. Desi la Elisa nu am teama ca va fi pitica. Pana acum Iulia e cea mai scunda de la nastere incepand.
Ce bine m-ai nimerit cu conditiile vitrege. Chiar vremea a fost problema caci am facut frigul. Nu credeam sa fie un vant atat de rece si uscat in Oslo si cum totul a mers brici am ajuns mai devreme in fata ambasadei unde am facut turturi in asteptarea deschiderii. Plus ca la 7 dimineata am schimbat trenul intr-o gara plina de zapada, brrr, Ana era cam adormita. Si pe locul doi alaptatul pe unde am fost (in afara de tren) nicaieri n-am gasit un loc comfortabil.
Sa va zic ce spune Elisa perfect mai nou "da-te Ana, da-te mami" . Are o personalitate, nu cumva sa-i stea careva in cale.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
Haide Hera!
Acum am citit ca e programata azi la cezariana si am stat sa scotocesc sa inteleg ca e totul bine doar ca bb e pelvin.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
Dar Hera nu era programata pe 2 dec la ceza? 

?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
OTI, eu am inceput serviciul de anul trecut... am mai fost plecata/plecati chiar amandoi impreuna. Copiii au stat cu bunicile (pe rand) si cu bona.
HERA, nastere usoara!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
eliza_cri spune:
oti nu, nu am facut niciunul am facut analiza amandoi la dimitrie si ne-a iesit ca nu avem niciunul anticorpi 

...da stiu nitica optimism, un sist imunitar bun si poate scapam apoi Dumnezeu cu mila....

HAI HERA!!!!

de ieri am dureri pe fun in sus unele mai micute altele mai rele, aseara ama vut si niste contractii cred ca ne apropiem si noi de marele eveniment sau organismul se tot pregateste pt nastere...tata ione disperat...da nu nasti acuma, nu.....apoi il ia cum sa nasti, nu mai e....
...i-am zis sa stea calm ca nu se naste asa usor
36+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
aleinad.g spune:
Malinas, vezi ca pe transformatorul pe care-l bagi in priza e un potentiometru (galben e la noi) care se poate roti cu ajutorul unei surubelnite (sau cutit, in lipsa). Are mai multe voltaje posibile, parca din 1,5 in 1,5 de la 0 la 12. Ei zic ca se foloseste normal intre 6 si 9 volti. Eu il tin pe 3 ca altfel nu pot sa dorm. Vreau sa spun ca eu am aparatul de vreo 5 ani si pana in toamna asta nu l-am folosit din cauza zgomotului. Nici eu nu observasem ca poate fi reglat. Dar chiar si asa, eu zic ca-si face treaba. S-ar putea sa-i cedeze motorasul mai repede, dar deocamdata nu vad alta alternativa. Sanatate multa pentru David! 
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri oti nu, nu am facut niciunul am facut analiza amandoi la dimitrie si ne-a iesit ca nu avem niciunul anticorpi ![]() ![]() ...da stiu nitica optimism, un sist imunitar bun si poate scapam apoi Dumnezeu cu mila....![]() |
Eli, nu e musai sa faci boala, chiar daca nu ai anticorpi. Bogdan a avut in clasa I epidemie in clasa si el n-a facut-o atunci, ci mult mai tarziu peste cativa ani. Incearca sa te calmezi si nu te mai gandi la atatea probleme medicale.

Hera25 spune:
Buna fetele si multumesc pt galerie, insa eu nu am facut azi cezariana pt ca nu mai erau locuri la copii. Doct mi-a spus sa-l sun maine sa vedem dc imi face cezariana. Asa ca mai am de asteptat.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
39+
Ramo2007 spune:
Abia astept sa cumparam si noi aparatul salin...sper saptamana viitoare.
De ziua Sarei merg si eu sa-mi schimb un pic look-ul, sa-mi dea o forma la par si parca m-as si vopsi, nu am fost niciodata vopsita...
Hera, iti urez si aici nastere usoara!