*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 17
Ramo2007 spune:
Otilia, ms de urari, dar ziua mea e pe 17 ianuarie!
Da, din pacate n-aveam incotro cu soba, in dormitor 3 pereti afara, in sufragerie unul singur, soba dubla din sufr in dormitor cu arzatorul in sufragerie...normal ca in dormitpr se incalzea mai greu si se racea mai repede spre dimineata, era chiar frig.
sara a dormit fff prost...se infunda cu toata ceapa si picaturile puse sub patut si se auzea cum inghitea mucisorii si uneori se ineca.Acum dimineatai-am dat cu apap de mare, am aspirat si am scos doar apa de mare...nici urma de mucisori dar se aud, fornaie urat de tot...
aleinad.g spune:
La multi ani, Sofia si Arianna! Sa cresteti mari, cuminti, sanatoase si voioase! Criss, Brave sa va traiasca printesele, sa va bucurati din plin de ele!
La multi ani, scumpilor cozonacei ce au implinit 2 anisori saptamana aceasta! Sa aveti parte de tot de e mai bun in viata!
Ramo, si noi avem aparatul salin 2, il folosim in fiecare noapte de vreo 2 luni. Nu stiu daca e nevoie de cel mare, nu o sa-l folosesti continuu, ei zic ca sunt suficiente 8h din 24. Are un dezavantaj care pe mine ma afecteaza, e destul de zgomotos, eu nu pot sa dorm cu el pe viteza normala, de aceea il folosim la viteza foarte mica, practic sub cea pe care o recomanda ei ca minimala. Temperatura pare mare, la noi variaza intre 17 si 25 ca depindem de termoficare, ori e prea frig, ori prea cald. Speram si noi sa ne mobilizam la anul pentru centrala.
Eliza, eu zic sa nu te mai stresezi atata cu tensiunea ca valorile pe care le zici tu nu sunt chiar de speriat. Eu am avut in ultima luna valori pana la 15, iar pulsul nu mi-a scazut sub 100. 
Nebunica, felicitari pentru poezii! 
criss703 spune:
Nebunica_zapacica ce fain recita Victor poezii ..si le tine minte ,Sofi in afara de "hinta palinta ,mosu cu placinta "
nu stie altceva dar nici nu am incercat sa o invat ma gandeam ca nu retin inca .
Temperatura la noi e intre 20-21,5 depinde cine e "la butoane"
, adica sotul pune termostatul la 20 eu la 21,5 ..in general cam pe 21 sta sa fie calea de mijloc
...desi sincer eu as prefera pe 23 ![]()
Ieri am masurat-o si cantarit-o pe Sofi : greutate aproape 12 kg (o fi vreo 11,800) iar inaltime 88,5 cm ...asa si cum citisem ca la varsta de 2 ani copilul are jumatate din inaltimea de adult 2x88,5=1,77 cm
...adica suna frumos dar "ii va manca seminte in cap la mami
"
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 [Ieri am masurat-o si cantarit-o pe Sofi : greutate aproape 12 kg (o fi vreo 11,800) iar inaltime 88,5 cm ...asa si cum citisem ca la varsta de 2 ani copilul are jumatate din inaltimea de adult 2x88,5=1,77 cm ...adica suna frumos dar "ii va manca seminte in cap la mami |
Felicitari pentru parametri!
Suna tare bine! Manechin ...
Ce faceti, ai inceput serviciul, ce varianta ai ales pentru puiuta? Va dorim acomodare usoara!

anca_27 spune:
Brave,
, cu asta te stresezi tu acum? Lasa-i in pace, cred ca nici nu-si dau seama ca nu i-au zis Arrianei LMA, cand s-a nascut z, ai mei au uitat sa-mi mai zica si mie LMA, mai tarziu, in aceeasi luna. Pana si soatza a uitat.
Z era cea mai importanta atunci. Azi m-a sunat tata sa-mi zica in avans cu o luna, ca sa aiba atunci o scuza, in caz ca uita.
Oti, aoleu, numai tu cu ele cu trenul. Tu chiar esti wonder woman. Ai reusit ce ti-ai propus chiar si-asa?
Criss, na, m-ai facut curioasa, azi o masor pe z.![]()
Ramo, noi stam la 20-21 ziua, si noaptea termostatul e in camera in care dormim, dar il setez la 21.5, la 22 deja z se foieste.
La Multi Ani
, cozonaceilor dragi sarbatoriti zilele acestea! Mie tot nu imi vine sa cred c-au trecut deja 2 ani, si am cu cine ma intelege...
criss703 spune:
Multumim inca o data pentru urarile de La multi ani ! 

Daaa nici nu stiu cum au trecut 2 ani , dar nu numai eu ma mir dar si colegii de serv. sau prietenii "cummm au trecut deja 2 aaaniii!? " ..na si cum tot ma gandeam ca au trecut anii si incep serviciul si voi fi total pe langa
la cate s-au schimbat si ca salarul v-a fi mai mic ca indemnizatia si munca si raspunderea mai mare ..bineinteles ca am facut ieri o criza de fiere de am fost zombi toata ziua si noaptea dar tot am facut pregatiri pt. ziua "micului" ca doar am avut party cu bunicii (Bravegirl noi i-am chemat cu 1 sapt. inainte sa nu avem surprize ca uita
) , iar sambata vom avea party cu tineretul si picii
.Poate pun si cateva poze daca am timp http://family.webshots.com/photo/2293379410104281140tLUWgB ..aaa din cadourile primite pana acum cel mai mare succes au avut tablita magnetica de scris si cuburile Thomas
(adica Lego fals).
Aleinad multumim
, serviciul trebuia sa-l incep joi dar m-au iertat colegii si sefa si merg de luni
.Inca nu avem un plan stabilit ce facem cu Sofi
...asa facem de obicei lasam totul pe ultima suta de m
, diminetile se mai nimereste sotul sa fie acasa pana vin eu la 4 iar cand nu e el ori o ducem de seara la bunici ori vine o bunica sa stea cu ea pana vin eu acasa .
Otilia draga ar trebui sa scri un ghid de supravietuire in conditii vitrege
...eu nici nu ma pot imagina intr-o asemenea situatie
Anca ai masurat-o pe Z ? vad ca stam la aceleasi temperaturi ![]()
Bebecris succes cu mutatul !
Oceanborn ,Olivia voua ce va pasa la ce temperaturi sunt la voi afara ![]()
ps. azi si maine sunt reduceri de 20% la produsele DM (Real) , noi am luat o gramada de produse pt. curatenie in special ...si se dau si baloane la pici ![]()
eliza_cri spune:
ancule ba vin daca e de venit insa trebuie sa am 2 bagaje facute unul pt tg-mures si unul pt craiova ce fac daca ma ia durerile ma duc fara lista de medicamente?...deci si batut..si...
in alta ordine de idei sunt la culmea depresiei la ion iar e epidemie de varicela sa imi vina sa plang pe unde a mers parca s-a declansat ciuma bubonica nu alta...ma rog vineri a avut ora cu clasa cu pricina le-a dat si lucrare , le-a si corectat lucrarile si evident ca a intrat in contact cu copilul cu pricina..care luni a facut bubele deci cand era mai grav de infectat a intrat tata ion cu el....

numai pot stiti cum sunt..pai dacae sa fac e taman inainte sa ansc sa vedem cine ma primeste bubonica..ca sa infectez un spital intre nu cred ca place vreunui doctor 

apoi cu Dumnezeu inainte
36+
Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
manumanu spune:
LA MULTI ANI, Sofi si Arianna!

Ieri am fost plecata de dimineata pana seara, cu avionul la Bucuresti, intr-o delegatie... dimineata, ca dimineata, dar seara a avut intarziere aproape o ora, am ajuns la 11 acasa, obosita si cu un doooor de copilasi... care dormeau cumiiinti in patuturi
.
BEBECRIS, ce bine ca va mutati, sa dea DD sa va intelegeti cu proprietara
.
RAMO, la ei in camera sunt maxim 22 grade. Radu mai sta invelit, Anastasia aproape deloc. Umiditatea e OK conform higrometrului, dar acum cand mai au niste muci, la un moment dat se infunda si se mai trezesc. Nu se mai gasesc din pacate pastile din alea de la Olynth (care se puneau intr-un aparat), erau tare bune la desfundat, eu le puneam pe hol si lasam usa deschisa ca mi se pareau prea puternice, dar si asa erau f eficiente.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
Otilia, mai dat gata cu "plimbatul" tau cu trenul cu bebe mic si cu Ana.Dar cu Elisa ce ai facut?Trebuie sa te declaram macar aici la noi pe forum mama eroina, ca sincer nu pricep cum te descurci si cum faci de nu te lamentezi.Ca eu faca ce fac si la cateva zile va umplu capul cu tot felul de prostii.
aleinad.g, cum reduci viteza la aparatul salin?Ca noi avem varianta mica a acestuia, dar nu am vazut sa aiba vreun buton de unde sa-i pot schimba viteza.
eliza_cri, Doamne nu te mai agita asa.Lasa-le in colo de ganduri negre, gandeste pozitiv si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Bertha, cum e la munca?Cum s-a obisnuit Ioana fara mami?
Amalia, tu cum mai esti?Ti-a trecut raceala?