*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

multumesc mult pentru urari si ma bucur ca nu ne-ati uitat. mi-e tare dor de voi, dar muncesc mult si nu mai am timp de nimic. nu e o noutate, nu?
victor e un copil minunat si bun si drag.
au trecut asa de repede astia 2 ani, ca nici mi-am dat seama.
victor vorbeste mult, prea mult, parca.. cineva mi-a zis ca de la 2 ani incep crizele. eu sper sa nu , ca e tare bine. ne intelegem bine.
back to work.
pup you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

cu intarziere uram si noi La multi ani cu sanatate cozonaceilor ce au sarbatorit in weekend:AnaMaria, Mirunica, Victor de Carmendu si Victor de Nebunica.Sa cresteti mari si sanatosi!!!
La multi ani, Cata_Micky!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

David nu mai mananca fructe.Nu mai vrea banane, mere, a mancat cateva zile pere, dar acum nu mai vrea nici de astea, kiwi nu, portocale, mandarine, minole, nimic.In weekend ii fac suc de fructe si-l bea, dar in timpul saptamanii refuza cu inversunare sa manance fructe, iar suc nu am cand sa-i fac fiindca ajung acasa seara tarziu.Sper ca e o perioada si o sa-i treaca repede.

Voiam sa va intreb daca la 2 ani facem vreo vaccinare.Parca-mi amintesc ca exista un vaccin pt 2 ani, dar seara am tot uitat sa verific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

multumesc mult pentru urari si ma bucur ca nu ne-ati uitat. mi-e tare dor de voi, dar muncesc mult si nu mai am timp de nimic. nu e o noutate, nu?
victor e un copil minunat si bun si drag.
au trecut asa de repede astia 2 ani, ca nici mi-am dat seama.
victor vorbeste mult, prea mult, parca.. cineva mi-a zis ca de la 2 ani incep crizele. eu sper sa nu , ca e tare bine. ne intelegem bine.
back to work.
pup you.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
Povestea nasterii lui Victor

da' ce ma, Victor stie sa tipe?

io nu cred!
In viata mea nu am vazut copil mai.... blajin. E ca o floricica. Ma uitam la el si aveam asa o senzatie.... ca s-a oprit timpul in loc!
Hai, pe bune, spune, se crizeaza vreodata?
La multi ani, Victor! Sa ai numai zile insorite, iar peste furtuni sa treci zambind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

David nu mai mananca fructe.Nu mai vrea banane, mere, a mancat cateva zile pere, dar acum nu mai vrea nici de astea, kiwi nu, portocale, mandarine, minole, nimic.In weekend ii fac suc de fructe si-l bea, dar in timpul saptamanii refuza cu inversunare sa manance fructe, iar suc nu am cand sa-i fac fiindca ajung acasa seara tarziu.Sper ca e o perioada si o sa-i treaca repede.

Voiam sa va intreb daca la 2 ani facem vreo vaccinare.Parca-mi amintesc ca exista un vaccin pt 2 ani, dar seara am tot uitat sa verific.

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

O fi si el intr-o perioada cand nu simte nevoia de fructe. Bine ca bea suc in we.

Iulia o sa faca Havrix.

Pe 2 dec. am programata cezariana. Ce putin mai e...

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Fluturasha ce putin mai ai pana la Marea intalnire Sarcina cat mai usoara posibil pana la termen !

Eli cum te mai simti? Sa stea cumintica printesica pana la termen

c70-1 si c70-2 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=7 , la final de concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

votat, cris!!!!

SUCCESURI!!!!!

vera ce putin mai ai!!!!!uau.....
luni merg si eu la eco sa vedem ce mai face golanul meu din burta.....ca mi-a mancat saufletul ficatul si bila....am niste crize de bilaaaa...ca sta pe dreapta si mai baga asa de control un picior de toata frumusetea!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 25+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

FLUTURASHA, tinem pumnii sa fie bine pana pe 2 dec... ce putin mai e

Si noi facem rapelul la Havrix pe al mijlocul lui decembrie. Si cu asta gata, cel putin asa am inteles, pana pe la 4 ani.

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui malinas

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

O fi si el intr-o perioada cand nu simte nevoia de fructe. Bine ca bea suc in we.

Iulia o sa faca Havrix.

Pe 2 dec. am programata cezariana. Ce putin mai e...

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Bine v-am regasit, mamici si cozonacei!

Multumim mult de tot pentru urari, nu ma asteptam, la cat am lipsit de aici..sunteti extraordinare si va multumesc din suflet

La multi ani tuturor cozonaceilor care au implinit 2 anisori, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun!

Eu m-am chinuit putin sa-mi amintesc parola pe DC, voiam sa-l laud pe Victor, care e un baietel extraordinar, cuminte, frumos, destept..cra, cra...repeta dupa noi tot ce spunem, vorbeste corect si muuult, se pare ca e o calitate a celor doi Victorasi nascuti in aceeasi zi .. merge la gradinita de 2 luni, ii este inca destul de greu, cateodata imi dau lacrimile cand ma duc sa-l iau si i se lumineaza fata cand ma vede si repeta intr-una: "Medem acata?"(mergem acasa?) Educatoarea ma asigura ca se comporta exemplar, se joaca, mananca, dar il mai apuca dorul de mama si ia o esarfa pe care o las cu el si o strange tare in brate, apoi isi reia jocul...cred ca mie mi-a fost mai greu si inca imi este, dar ma bucur cand il vad cu cata nerabdare asteapta zilele cand merge la gradinita, tot ma intreaba " Gadei maine?"(garderie maine?)

Daa..ce mai face Victor..spune Catelus cu parul cret, Pisicuta pis, pis, pis, Batista mea..e asa scump cum se grabeste el sa termine versurile si poceste cuvintele absolut adorabil..sper sa reusesc sa pun niste filmulete si poze..e politicos..spune "Mesi, mama"(mersi, mama), "tevitu uto, tata"(serviciu usor), "noate buna", "buna dimineata"...tot ce spunem noi, spune si el...deja o rupe si pe franceza, dar numai la gradinita, acasa nu vorbeste decat daca vorbim noi cu el in franceza, mai nou, de la Darts a invatat si cuvinte in engleza si zice "Buldai"(bull's eye), "tipal"(triple)

Imi cer scuze, nu am citi decat cateva pagini din capitolul asta, eu nu prea mai am timp de forum, calculatorul il deschid dimineata si ma mai apropii de el dupa amiaza cand mai vorbim cu bunicii, sau daca mai am ceva timp cat doarme el si eu nu am altceva de facut...am doua cursuri pentru care trebuie sa invat, Victor imi ocupa restul timpului, o mancare, curatenie...sunt sigura ca toate stiti, va admir si va invidiez pe cele care reusiti sa scrieti si pe forum..
Acum mergem la nani, daca reusesc sa pun cateva poze cu Victor in seara asta, va anunt, daca nu, maine..

O seara frumoasa tuturor!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Malinas si Eduard a avut o perioada in care nu manca fructe, l-a tinut cateva luni, in vara. Acum si-a revenit si mananca o gramada de fructe, mai cere inca peste cele care i le dau. E cu siguranta o perioada, o sa-si revina.

Fluturasha mai ai putin si scoatem galeria.

Nebunica mi-a placut mult cum l-ai descris pe Victor la gradinita iar faza cu esarfa chiar m-a miscat.

azi a fost prima zi singura cu 2 pitici. A fost in general OK, adica suntem toti mancati, spalati, amandoi au adormit, nu au plans cine stie ce. Eduard parca a simtit ca-s stresata si a fost mai cuminte azi. Alex a plans cat l-am spalat pe Eduard de m-au trecut toate apele si l-am spalat saracu fleosc fleosc in 5 minute. Au dormit pe rand dupaamiaza asa ca am avut timp sa ma ocup de fiecare in parte si sa-i fac si lui eduard mancare pe care nici nu a gustat-o asa ca in seara asta nu a servit decat lapte. Casa e varza, plina de jucarii, vase nespalate, acum le pun pe toate in ordine. Ma doare spatele rau, uitasem cum e sa plimbi un bebe de colo colo minute in sir .

Alex da laptele afara dupa ce mananca. La Eduard nu am experimentat asta deloc, asa ca-s cam derutata. E adevarat ca suge mult si lacom, de abia inghite. Totusi cantitatea e destul de mare si ma ingrijoreaza, trebuie sa-i schimb hainutele de 3 ori pe zi ca-s pline de lapte. Eu la fel, pe de o parte imi curg sanii de atata lapte pe de alta varsa el lapte pe mine. Duhneste casa a lapte. Tr sa ma schimb si eu de enspe mii de ori pe zi.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput