*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Aici urmatorul vaccin se face la 3 ani. Uite www.nhs.uk/Planners/vaccinations/Pages/childvaccines.aspx" target="_blank">aici schema vaccinurilor ce se fac aici in sistem NHS.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas si Edi a avut in primavara-vara o perioada luuunga in care nu a mancat decat banane....nu voia sa vada alt fruct. Acum mananca orice.

Darling Edi regurgita f mult dupa fiecare masa...si a tinut-o lunga pana pe la 7-8 luni ca ma disperase. Acum nush cat de mult a contribuit si malformatia lui a treaba asta.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Buna dimineata

am reusit sa incarc cateva poze http://family.webshots.com/album/570091918iKQCst?start=0

Darling

O zi minunata sa aveti!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Sofia de Nature

Daling, singura cu amandoi o zi intreaga, meriti felicitari sincer eu nu as face fatza, de baita nu mai zic ca si asa le face numai Calin, cat ii face lui Dav, eu il alaptez pe Eric dupa care eu ma duc sa-l adorm pe Dav iar el ii face baita lui Eric.
Soacra s-a speriat cat e de greu dar bine, aici e vina noastra ca nu ne plangem ca deh, am zis ca lumea are destule necazuri si fara sa-i mai zapacim si noi cu ale noastre dar ne-am gandit ca toti stiu cat e de greu dar de unde, ei credeau ca e viata si acordeoane, poze si veselie, ca doar nu se vedea greul pe mess cand a vazut ca nu am timp nici sa merg la toaleta ca ba alaptez, ba fac papa pt Dav, ba il culc, ba ma joc, ca dorm max 4 ore pe noapte si alea adunate... sunt momente cand ne apuca disperarea pe amandoua ca nu stii ce sa faci mai intai, faza nasoala e ca multe din chestii (gen alaptat) le pot face numai eu si nu prea ma poate ajuta. Si inca David a inceput de curand sa mearga si la gradi dar numai dimineata cateva ore.

Marea bucurie e ca David il iubeste tare pe fratior, intr-o zi eram cu bebe in brate si Dav se intindea in sus spre mine asa ca am vrut sa-l pun pe bebe in patut ca sa-l pot lua pe el cand m-a lasat masca...el de fapt se intindea sa-i pupe piciorusul bebelusului, mi-au dat lacrimile. Cand il alaptez pe Eric culcata, il tin pe bebe intr-o parte si Dav sta pe mine in cealalta parte si il mangaie pe bebic, ii numaram degetelele, il imita cum suge (respira rapid ca un catelus asa cum se aude cand suge bebe) iar dupa ce termina bebe de papat neaparat tb sa dea si Dav un pupic pe tzitzi In fiecare seara cand mergem la nani ii spune "Pa, bebe". Ce sa spun, se comporta mult mai bine decat mi-am putut imagina, l-a acceptat imediat ca pe ceva firesc parca l-ar fi asteptat dintotdeauna, probabil pt ca i-am tot povestit din timpul sarcinii, l-am luat cu noi la ecografii de fiecare data, se pare ca el cand pupa burtica chiar intelegea despre ce e vb.

Am uitat sa va multumesc pt apecieri, Eric ehiar e grasan, a luat 1600g in primele 4 sapt si asta numai din , cat despre tort, nu prea am mai reusit sa-l finisez, m-am bucurat ca am reusit sa-i dau cat de cat o forma ca nu credeam ca imi ajunge timpul nici pt atat.

Oricum, in ciuda oboselii sunt asa bucuroasa si multumita in suflet incat am o energieeee

Gata am fugit la o plimbarica. Va pup.

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexis Daniel!

Oliv, sa vezi faza. Ana si Elisa se bat pe Iulia. Care sa o tina in brate. Am inceput sa o las pe Ana sa o tina in brate si Elisa face criza daca nu i-o dau si ei. Evident ca trebuie sa o tin bine ca nu ma anunta cand ii da drumul. Intr-o zi vroia sa o ia din bratele Anei de pe canapea si Ana s-a apucat sa fuga cu bb in brate . Circ.
Si asa cu soacra ta. A mea stie ce greu este si ne trimite mailuri de incurajare

Nebunica ce cuminte si dragut pare Victor.
Darling si noi avem o regurgitace. Ii dau de multe ori sa suga in pat intinsa ca am observat ca asa da mai putin afara. Si incerc sa nu o mai tin in brate cand ma aplec sau am diverse activitati care necesita schimbari bruste de pozitie. Asta pentru ca ultima data cand am fost singura cu ele am facut totul cu ea in brate si a vomat mult, nu a luat in greutate deloc. De unde aveam baveticile puse bine intr-o punga si nefolosit, am ajuns acum sa schimb cateva pe zi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hello...nu pot sta,e calare...am intrat sa urez "LA MULTI ANI" tuturor cozonaceilor care au sarbatorit 2 anisori...mi dor de voi, suntem bine,sanatosi, nu mai mergem la gradi...stam acasa ,nu putem iesi afara,n-am iesit nicaieri de 5 saptamani, ploua...va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

bunaaa,
Suntem acasica de vineri...ce bine e caldurica peste tot.Inainte de mutare am venit si am smotruit vreo 3-4 zile.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMILE 2 SAPTAMANI!
Noi ne-am facut bine, a trecut raceala, am fost la Miruna Georgescu la Medlife, la control si Sara era ok.Are 11, 400 kg si 87 de cm, fontanela aproape inchisa, i-a dat Multi Sanostol cu Ca, pt fontanela si pt dinti si luni dimineata avem programare si la stomatolog...poate-i da ceva care sa-i accelereze eruptia...avem 7 dinti si 4 masele, nu prea mai papam mancare solida, adica papam cate putin, apoi molfaim si dam afara, eu cred ca o dor gingiile ....
Am avut un soc vorbind de dozele de medicamente cu Dr Georgescu...dr Sarei nu-i daduse ca lumea...adica lua antibiotic, 2,5 si trebuia 5, si sirop de tuse 2 si trebuia 3,5.
Mai mergem la ea doar pt Havrix si apoi ne mutam la Medlife.
Sara e tare incantata ca acum, fiind caldurica peste tot are acces si la bucatarie si la locul unde luam masa, i-am pus scaunelul cu noi la masa si e tare mandra.
Am inceput pregatirile pt petrecerea de ziua ei si ruperea turtei.O vom serba chiar in ziua aceea chiar daca e joi, vom fi doar familia (vreo 30 de pers) si vom incepe party-ul pe la ora 16...nu am vrut sa facem sambata si sa treaca ziua ei asa...
Trebuie sa mergem sa-i cumpar hainute pt. petrecere si cadou...sa vedem cand are tati timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia ce ma bucur sa citesc despre voi. David e un scump iar Eric un mare dulce, grasanu'. tare greu iti mai e dar te cred ca e de ajuns sa te uiti la ei si-ti creste sufletul de 2 ori..

Otilia, mi-am si inchipuit ,citind , ce se petrece la voi.Las' ca se face Iulia mare .cred ca-s mortale toate 3

de vceva vreme am vazut o gramada de poze, cu siguranta daca nominalizez uit pe cineva. am vazut muuuulti cozonacei frumosi foc si maaari.
al meu de o vreme mananca foarte bine, sa zicem de vreo luna si... pfuuu ce senzatie placuta sa-l vezi ca se bucura cand vede mancare....l-am cantarit, imbracat are 12, 2kg, inca un pic si ne atingem targhetul de 12 kg la 2 ani(dezbracat)

Mai e vreun cozonac ce vorbeste o limba necunoscuta? apa e acucuuuu, melc melc- tziki tziki , sunt cuvinte pe care le spune dar cam putine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da, nici nicole nu zice decat cateva cuvinte si alea pocite.

se pare ca expunerea la 2 limbi nu e de prea mare ajutor vocabularului :) laura insa vorbea mai bine la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

asa e, Alra. m-am tot gandit ca acucuuu ala, o fi de la aqua. Niciodata nu i-am spus la apa, aqua , vorbesc pe romaneste cu el,dar auzind, inevitabil, zilnic italiana ,cine stie... oricum el cum am mai spus, stie sa zica apa(la fantana) dar in mom in care cere acucu iar eu il intreb: vrei apa? raspunsul e : nuu! acucu. (o face misto de mine?) e clar ca sunt dezorientati cei expusi la mai multe limbi, dar nu toti.

Mergi la inceput