Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pisik, am ramas gura-casca privind aranjamentele!
Sunt superbe! Ai talent si inca muuuult!
Sanatate Anei!!! si tie!

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

1. DYANA, eu in locul tau o f***team in gura pe matusa pana incepea si ea sa planga. Bine ca s-a terminat weekendul! mama ta cum mai e?
2. ILINCA, imi plac tare pantalonii in dungi ai lui Sophiphi (aia cu maro, galben...). Super, dar Sophia cu pantaloni sau fara e frumoasa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisikule ma bucur mult ca ana este mai bine
pentru tine - tot respectul ca mai esti in stare sa creezi minunatiile alea in halul in care esti de bolnava + conjunctura cu bebe bolnav

ana tipacioasa si stricacioasa si pe mamica puternica din dotare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

olishka - cred si eu ca ti-a refuzat davidutzul dovleacul copt amestecat doar cu biscuiti
eu il amestec cu branza, smantana si paste(macar 1 lingura ca tare mult schimba gustul... in bine)
ia incearca si asa inainte de a arunca pungutele din congelator

cum a fost azi la gradi?

Mergi la inceput

bianca -
tonica mai esti tufata si taaaare buna la casa omului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!-Anaan si tuturor ce se sarbatoresc

Noi suntem ok si plini de energii.
Ca tot ziceati de simtul propietatii...eu cred ca cei cu frati il au mai dezvoltat. Impart ei jucariile usor, dar si tin bine minte ce-i al lor...Au primit astia 2 doua masinute sambata si nu l-am lasat pe ALEX S-O DESFACAsi pe a ei, asa ca azi de dimineata e venit sigurica cu ea la tac'su si ii exlpica, cand i-o intindea sa i-o desfaca : a mea (in fr), ata!
N-apucasem sa va pov despre prietenii ei ca are mai multi: cei de varsta ei de la cresa si din vacini(aia, pe care ii mai bumbaceste) si galiganii lui Alex. Acum stim la ce sunt folositori aia mari. Sambata abia i-a smuls taica'su din mana geanta mea.S-a ofticat, asa ca i-a aruncat printre dinti: con(prost) si i-a intors spatele bosumflata...Am crezut ca n-am inteles bine, dar tac'su la fel de intepenit mi-a ingaimat: da,da. asta a zis...asa ca noi suntem candidatii la podimul rusinii...Bine, scuza noastra: a zis-o in fr, asa ca nu de la noi vine... Asta se vrea semnal de alarma: atentie ce vb ca se pare ca functioneaza bine butoanele de inregistrare. Nu cred ca stie ea sensul exact la ce a zis, dar dupa contextul in care a aruncat cuvantul s cum s-a comportat dupa stie clar cand tr folosit.

Pisik-sanatate multa...Noi nu ne despartim de babyhaler nici in vacante ca nu se stie.Bine, pana acum l-am carat degeaba. Felicitari pt floricele!

Dyana-Daca tot stii ca intalnirile astea cu socrii sunt un fiasco, oare nu ar fi mai bine sa gasesti o scuza eleganta si sa te eschivezi...Cred ca ar fi mai sanatos pentru toata lumea

Superba Sophiphi

Bianca-m-am amintit! era cat pe ce, cand ai pov de dr libanez de la Paris, sa zic ca-l stiu, dar m-am calmat ca verisorul prietenei mele e cardiolog si maronit.

Gianina-io-ti recomand sa nu renunti la preocuparile intelectuale. Eventual, schimbi genul cu unul mai slab caloric.

Anastasia adora pateul de linte, daca nu a pus cineva reteta o sa ma execut...Bine, asta e innebunita si dupa salata de vinete si fasole frecata-toate cu cat mai multa ceapa si usturoi. Gusturi de domnisoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Gianina-io-ti recomand sa nu renunti la preocuparile intelectuale. Eventual, schimbi genul cu unul mai slab caloric.

nu renunt, nu renunt ca tare-mi place sa bucataresc, mai ales praji9si mai ales torturi)
de ce mai slab caloric? cu cat au mai multe calorii cu atat sunt mai gustoase
sau te-ai gandit la silueta micsunicii-balerine,nuuuu?
(culmea ar fi sa se "faca" balerina cand va fi mare)

tare-mi place anastasia noastra mica: are personalitate, autoritate, tinuta, gratie... frantzuzoaica, ce mai

si daaa, vrem reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare si cate o savarina la fiecare! De baut dau mai pe seara, mi-e ca va chercheliti si nu mai aveti grija de copchii!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

Ana, eu vreau reteta, ca am o punga plina cu linte, iar reteta de linte cu orez si iaurt, n-a fost rea, dar nici chiar pe gustul meu.
He, he ati incurcat-o! Pe unii din prietenii nostri i-a chemat educatoarea la gradi si le-a zis sa aiba grija ce vorbesc in prezenta copilului ca povesteste totul la gradi. Bine, era nitelus mai mare, cam ca Alex. La cat vorbeste fiu-meu, nu-mi fac probleme din astea.

Pisik esti grozava, mai gasesti energie si timp si de dansuri si de aranjamente! Felicitari! Aranjamentele din poze le-ai facut la curs sau " pe langa"?
Olishka, tu de ce nu ni le arati pe ale tale?
Apropo, keutu a primit o floare tare ciudata de la o florareasa, are niste frunze ca de varza.

Mergi la inceput

kea -
pot sa mananc eu si savarinele fetelor care lipsesc la apel?

nu pot sa uit gustul savarinelor "comuniste"... ce aroma... si insiropate/aromate/cu frisca adevarata
of, of

de-abia astept sa ma sacrific acusi cu niste praji de la colegii sarbatoriti

edit: ca uitai sa mentionez jeleul ala roz de deasupra (ca pana si ala era gustos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vaaai, cum n-am realizat eu ce data e azi: LA MULTI ANI, ANAAN, mandra mama de Gulie si de mister H sotzie (ha, am incercat si eu niste versuri, ce, numai A.P. putea?), sa ne traiesti intru multi ani forumistici si realistici. Si-acum dedicatie:"traaage/ bateeee/ invarte, nu uita!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput