Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 6
aditapop spune:
Pisik, am ramas gura-casca privind aranjamentele!
Sunt superbe! Ai talent si inca muuuult!
Sanatate Anei!!!
si tie!
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
Bianca2503 spune:
1. DYANA, eu in locul tau o f***team in gura pe matusa pana incepea si ea sa planga. Bine ca s-a terminat weekendul! mama ta cum mai e?
2. ILINCA, imi plac tare pantalonii in dungi ai lui Sophiphi (aia cu maro, galben...). Super, dar Sophia cu pantaloni sau fara e frumoasa rau.
Gianina34 spune:
pisikule ma bucur mult ca ana este mai bine
pentru tine - tot respectul ca mai esti in stare sa creezi minunatiile alea in halul in care esti de bolnava + conjunctura cu bebe bolnav
ana tipacioasa si stricacioasa
si pe mamica puternica din dotare
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
olishka - cred si eu ca ti-a refuzat davidutzul dovleacul copt amestecat doar cu biscuiti
eu il amestec cu branza, smantana si paste(macar 1 lingura ca tare mult schimba gustul... in bine
)
ia incearca si asa inainte de a arunca pungutele din congelator
cum a fost azi la gradi?
Gianina34 spune:
bianca - 

tonica mai esti tufata si taaaare buna la casa omului
andiaroro spune:
La multi ani!-Anaan
si tuturor ce se sarbatoresc
Noi suntem ok si plini de energii
.
Ca tot ziceati de simtul propietatii...eu cred ca cei cu frati il au mai dezvoltat. Impart ei jucariile usor, dar si tin bine minte ce-i al lor...Au primit astia 2 doua masinute sambata si nu l-am lasat pe ALEX S-O DESFACAsi pe a ei, asa ca azi de dimineata e venit sigurica cu ea la tac'su si ii exlpica, cand i-o intindea sa i-o desfaca : a mea (in fr), ata!
N-apucasem sa va pov despre prietenii ei ca are mai multi: cei de varsta ei de la cresa si din vacini(aia, pe care ii mai bumbaceste) si galiganii lui Alex. Acum stim la ce sunt folositori aia mari. Sambata abia i-a smuls taica'su din mana geanta mea.S-a ofticat, asa ca i-a aruncat printre dinti: con(prost) si i-a intors spatele bosumflata...Am crezut ca n-am inteles bine, dar tac'su la fel de intepenit mi-a ingaimat: da,da. asta a zis...asa ca noi suntem candidatii la podimul rusinii...Bine, scuza noastra: a zis-o in fr, asa ca nu de la noi vine... Asta se vrea semnal de alarma: atentie ce vb ca se pare ca functioneaza bine butoanele de inregistrare. Nu cred ca stie ea sensul exact la ce a zis, dar dupa contextul in care a aruncat cuvantul s cum s-a comportat dupa stie clar cand tr folosit.
Pisik-sanatate multa...Noi nu ne despartim de babyhaler nici in vacante ca nu se stie.Bine, pana acum l-am carat degeaba. Felicitari pt floricele!
Dyana-Daca tot stii ca intalnirile astea cu socrii sunt un fiasco, oare nu ar fi mai bine sa gasesti o scuza eleganta si sa te eschivezi...Cred ca ar fi mai sanatos pentru toata lumea
Superba Sophiphi
Bianca-m-am amintit! era cat pe ce, cand ai pov de dr libanez de la Paris, sa zic ca-l stiu
, dar m-am calmat ca verisorul prietenei mele e cardiolog si maronit.
Gianina-io-ti recomand sa nu renunti la preocuparile intelectuale. Eventual, schimbi
genul cu unul mai slab caloric.
Anastasia adora pateul de linte, daca nu a pus cineva reteta o sa ma execut...Bine, asta e innebunita si dupa salata de vinete si fasole frecata-toate cu cat mai multa ceapa si usturoi. Gusturi de
domnisoara
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Gianina-io-ti recomand sa nu renunti la preocuparile intelectuale. Eventual, schimbi |
nu renunt, nu renunt ca tare-mi place sa bucataresc, mai ales praji9si mai ales torturi
de ce mai slab caloric? cu cat au mai multe calorii cu atat sunt mai gustoase
sau te-ai gandit la silueta micsunicii-balerine,nuuuu?
(culmea ar fi sa se "faca" balerina cand va fi mare
)tare-mi place anastasia noastra mica: are personalitate, autoritate, tinuta, gratie... frantzuzoaica, ce mai
si daaa, vrem reteta

Kea spune:
Salutare si cate o savarina la fiecare!
De baut dau mai pe seara, mi-e ca va chercheliti si nu mai aveti grija de copchii!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Ana, eu vreau reteta, ca am o punga plina cu linte, iar reteta de linte cu orez si iaurt, n-a fost rea, dar nici chiar pe gustul meu.
He, he ati incurcat-o! Pe unii din prietenii nostri i-a chemat educatoarea la gradi si le-a zis sa aiba grija ce vorbesc in prezenta copilului ca povesteste totul la gradi. Bine, era nitelus mai mare, cam ca Alex. La cat vorbeste fiu-meu, nu-mi fac probleme din astea.
Pisik esti grozava, mai gasesti energie si timp si de dansuri si de aranjamente! Felicitari! Aranjamentele din poze le-ai facut la curs sau " pe langa"?
Olishka, tu de ce nu ni le arati pe ale tale?
Apropo, keutu a primit o floare tare ciudata de la o florareasa, are niste frunze ca de varza.
Gianina34 spune:
kea - 
pot sa mananc eu si savarinele fetelor care lipsesc la apel?![]()
nu pot sa uit gustul savarinelor "comuniste"... ce aroma... si insiropate/aromate/cu frisca adevarata

of, of
de-abia astept sa ma sacrific acusi cu niste praji de la colegii sarbatoriti
edit: ca uitai sa mentionez jeleul ala roz de deasupra (ca pana si ala era gustos)
Ilinca_M. spune:
Vaaai, cum n-am realizat eu ce data e azi: LA MULTI ANI, ANAAN, mandra mama de Gulie si de mister H sotzie (ha, am incercat si eu niste versuri, ce, numai A.P. putea?
), sa ne traiesti intru multi ani forumistici si realistici. Si-acum dedicatie:"traaage/ bateeee/ invarte, nu uita!"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata