Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 5
Eseea spune:
La multi ani si de la noi pt sarbatoriti!
Mami de fetita
si de baietel 
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
m_monique spune:
La multi ani si mamicilor Poohy si Anaan 
sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca tot ce va doriti.
Gianina34 spune:
La multi ani! miaeilor si gabrielilor
(bianca - mi-ai inveselit ziua draga miaela - PS:tare bune praji si cafelele de la tine
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
novuselu - multam fain pentru reteta 
dyana27 spune:
gata, am blindat mutzuniciul cu oscilo, propolis, vit c, septilin si l-am parcat regulamentar; eu l-as mai fi tinut, dar acum cand ii e somn ma ia de mana, imi arata sa sting lumina (ziua o aprind si o sting... ca asa vrea baiatul), si ma trage de mana in pat sa facem nani;

cum ziceam, am fost la cheia, am ajuns bine, drum lejer, frumos si o caldura de nu-ti venea sa crezi; dar cand am intrat in hotel am crezut ca fac apoplexie; afara erau 21 de grade, in hotel 9

; am incercat sa-l culc afara, n-a fost chip, tipa nani si ma tragea spre camera
; si evident ca a dormit imbracat cu geaca groasa de iarna, caciula groasa, incaltat cu bocancii si tot i-a fost frig; eu ma facut 13-14 pe langa el, imbracata cu tot ce am gasit, cu 2 geci groase... si tot mi-a intrat frigul in oase, ca era si suuuper umezeala
; cand s-a trezit am iesit direct la soare sa ne dezghetam, dar eram rosii ca focul in obraji, cu mainile inghetate (pentru prima data in viata lui i-au inghetat manutele, el e super fierbinte mereu, exact ca mine).... nu mia zic
pana la urma ne-am revenit, ne-am plimbat si hai si noi la petrecere (ziua socrului adica); acolo puhoi de lume, au fost 9 cupluri, toti rude si prieteni; am intrat frumos, le-am explicat sa-l lase 2 minute pe mutzu s ase acomodeze ca urla muzica ca naiba si toti urlau peste muzica.... n-ai sa vezi; ca uliii s-au repezit la copil sa mi-l zmulga din mana.... evident ca s-a speriat mutzu ca naiba si s-a pus pe jelit; am iesit repede la catei afara, l-am impacat in 2 minute si am venit iar la petrecere..... s-a repetat exact acelasi scenariu
; iesi iar cu copilul, joaca-te cu catei.... intra si explica la nebuni sa-l lase putin sa se acomodeze..... si hai inca o incercare; l-au lasat de data asta... 10 secunde cat l-am dezbracat, asa ca m-au apucat dracii, i-am zburatacit pe toti si am reusit sa acomodez copilul; el imediat a inceput sa danseze, sa cotrobaie dupa boxe, sa-mi arate toate nebuniile, chiar se simtea bine; dar n-am putut pur si simplu sa-i fac sa inteleaga ca nu suporta sa fie tinut cu sila, chiar sora lui socra'miu' il tinea cu forta si zicea: hai sa te vad cum plangi!!!!!!!!; evident ca pana am ajuns sa-l zmulg la propriu de la ea (mutzu era la cristi in brate si ea ii tinea pe amandoi, adica se incolacise pe copil si se tinea de cristi

) plangea mutzu cu niste lacrimi de crocodil si se zbatea, si ea era incantata

;
mamaaaaa, pai cand am urlat odata la cristi: "in clipa asta sa strangi tot!!" s-a facut liniste, eu am luat copilul pe sus, l-am invelit in geaca mea si am iesit durect pe usa spurcand fara jena (pacat ca urla muzica si nu s-a uzit ce ziceam)![]()
; asa ca am ajuns sa stau inchisa in camera toata seara cu copilul, in timp ce ei se distrau de mama focului; norocul meu este ca mutzuniciul meu este un deliciu de copil, si ne-am jucat amandoi si ne-am distrat fantastic pana la 11 noaptea (asta pentru ca era atat de scump si se juca asa frumos ca nu m-am indurat sa-l culc![]()
![]()
![]()
)
a doua zi a dat mutzu trezirea la toata lumea la ora 7

![]()
![]()
, intentionat am deschis usa la camera ca sa-l auda toti![]()
![]()
![]()
, si ne-am plimbat de ne-am capiat, vreo 5 ore. am fost la manastire, ne-am jucat in curte acolo pe jos, ne-am tarat, am adunat frunze, am zambit la toata lumea, apoi am batut cheia in lung si-n lat, am papat croissante si cafea de la bodega
, am cumparat mere de gradina si pere zemoase, si jucarii de lemn... si a bagat mutzu un somn in carut de nu mai reuseam sa-l trezim

la pranz ne-am dus la masa, erau toti acolo dar lipsea matusa cu pricina, asa ca mutzu s-a jucat cu ei, le-a explicat, a ras cu toata lumea, le-a numarat, i-a invatat cifrele si-i punea si pe ei sa le repete dupa el.... efectiv i-a terminat pe toti cat putea sa fie de dragalas cu ei; asta pana a aparut si matusa respectiva, care s-a repezit in el cu: "ia sa vad, azi mai reusesc sa te fac sa plangi?!!!!! si scenariul incepea sa se repete, asa ca m-am ridicat direct, am plecat sa fac bagajele cu mutz cu tot si mi-am bagat picioarele in ea de mancare!!!
v-ati plictisit????????![]()
![]()
eram nevorbita![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
Gianina34 spune:
dyana- 
cum sa ne plictisesti?
si nu esti nevorbita ci nejelita
imi pare rau ca dragul nostru mutzunici a fost "terorizat" si tinut la conservare
of, of
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 dyana- ![]() cum sa ne plictisesti? si nu esti nevorbita ci nejelita |
pai nu prea, ca de jelit n-am avut chef deloc; chiar n-am simtit nevoia.... in schimb am injurat ca la usa cortului

; si ce bine m-am mai descarcaaaaatt

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
Pisik06 spune:
Hello, hello!
LA MULTI ANI ANA draga

. Sa ramai la fel de buna si blanda, sa fii mereu vesela si sa ai o viata frumoasa alaturi de Gulia si de sotul tau. Sunteti o familie minunata!
LA MULTI ANI POOHY!
LA MULTI ANI MIHAELA, GABRIELA, MIHAI, GABRIEL si toate derivatele
DYANA, ce peripetii. Uff, bine ca ai reusit sa te descarci si sa nu te superi f tare, bravos tie!
Fetelor, am mai facut floricele si am zis sa vi le arat si voua - http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AranjamenteleMele#
Noi suntem inca racite, dar fata de week-end-ul de cosmar pe care l-am avut, Ana cel putin e mai bine (eu nu, dar asta chiar nu conteaza). Am ajuns cu ea la spital ieri, pt ca desi era deja pe antibiotic avea febra f mare, nu respira ok, tusea ca la balamuc. E un soi de bronsita din ce am inteles. Ne-a dat sa ii facem inhalatii, am luat un aparat care se cheama babyhaler si se pune pe nasuc si gurita si se sprayeaza doua sprayuri, se tine cam 15 secunde si asta e, mai usor si mai eficient decat cu aerosolii, la care Ana nu mai sta deloc. Deja e mult mai bine si i-am facut doar de trei ori, ieri de 2 si azi o data. In schimb s-a deranjat la stomac pt ca nu papa nimic si ia medicamente la greu. Dar trecem si peste asta. Bine macar ca nu mai e moale si letargica ca muream cum statea intr-un loc ca o statuie si se uita la mine cu ochii blegi si injectati
.
Acum a redevenit Ana mea stricacioasa, tipacioasa si tare o iubesc
.
Va pupam
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Ceai de fructe cu lamaie; Tartine cu branza ornate cu ardei Tartine cu unt si cascaval
11-Fructe asortate
12.30-Bors de perisoare; Budinca de orez cu cu pulpa de vitel;Salata de sezon; Ecler cu gem
16-Saleuri de cartofi
aseara i-am facut sfecla coapta cu dranza si cateva paste; nu a fost prea incantata dar am avut noroc ca ceva entertainment ca a mancat tot (un sfert i-am fdat cu lingurita trecuta un pic prin magiun
)
am testat 2 retete de placinta cu branza si doar una a avut succes asa ca trebuie sa ma sacrific serios saptamana asta
(noroc ca m-am oprit brusc din bucatarit ca ma cuprinsesera si pe mine preocuparile intelectuale
)
pt wk viitor mi-am propus sa testez reteta de grisine si papanasi
noi nu mancam prostii inca(nu a descoperit pufuletii, cioco, crenwusti...) suc doar de portocale facut de mine
dar ne plac desenele animate bbtv si jim-jam
si... nu mai stiu![]()