FIV in Ungaria 118

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

adipapazi sa ti traiasca copilasii sa fie sanatosi.
fetelor am sunat la clinica si a zis moriko ca nu sant buni,ca nu se dezvolta dar traiesc si totusi sa incerc maine sa sun din nou.am sunat o din nou si am zis ca eu maine vreau neaparat sa vb cu bodnar sa ma lamureasca care e problema spermatozoidu sau ovulu.
in momentu asta am o mare durere in suflet nu stiu in cotro sa o apuc,vreau din tot sufletul un copil.maine merg la o fundatie sa vad care sant demersurile pt.a adopta un copil.bafta la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

motzishor, merci de pontul cu busul 212, nu stiam, noi tot cu 2 am mers, aveam abonament si nu interesa daca schimbam

Cum a fost la voi? Sunteti bine? Oare ne am intersectat pe la clinica?

Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania31 spune:

Naty - da, trebuie neaparat sa discuti cu medicul. Mi se pare cam aiurea sa nu ti se dea o explicatie :(! Nu dispera! Dumnezeu are planuri pe care noi nu le intelegem.

Mult succes fetelor ce urmeaza! Doamne ajuta!

Eu o sa fac FET in ianuarie... Va trebui sa imi gasesc medic pentru monitorizare si am abonament la Medlife. Merge cineva acolo? Parca tu Sami te duci la dr. Albu. Cum reusesti sa faci programare din scurt? Am facut ceva cercetari si medicul meu tb sa indeplineasca niste criterii: sa fie gratuit (pt mine :P cu abonament am o lista cu ei ), sa fie la clinica Unirii si sa aiba program de mai multe ore pe saptamana. Am ramas la dr. Dincaref Luiza, Achim Irina si Hassankhani Arash... Ceva referinte? Aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

dumaanca sa ai multa bafta pt.maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

naty76 imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui edennoa
noi avem doar 1 embrion, ca din 3 foliculi, unul nu a fost matur ovocitul, unul nu s a fertilizat, si cel de a treilea s a facut un embrion de 6 celule si nota 3 din 4, pe care l am transferat la 3 zile, mai departe mergem cu Dumnezeu inainte

Doamne ajuta sa s prinda embrionul si-ti vedem burtica la semnatura.

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Felicitari
Sa-ti dea Bunul Dumnezeu ca bebicii sa fie sanatosi , mancaciosi ca sa va puteti bucura de ei .

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

naty,imi pare rau pentru vestile rele.
adino,stai in casa fetica...bag de seama ca ai devenit pericol public.
am pus la socoteala si Merionalele de la tine...sa ma ajute DD sa si ajung la tine sa le iau

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

edennona, cred ca ne-am intersectat pe la clinica, nu se poate.

Si noi am avut abonament: e primu lucru pe care il cumpar cand ajung in Budapesta. Am vrut sa dau un sfat ca fetele sa nu stea prin statii inutil daca se poate ajunge la clinica cu un singur autobuz. De fapt acesta a fost un prim criteriu cand am ales Hotel Charles: sa se ajunga la clinica in timp scurt (sub 10 min) si cu un singur bus/tram.

adipapazai, sa iti traiasca bebelusii! Esti o mamica dulce tare, desi momentan un pericol public la volan.... Sa fiti sanatosi si impliniti cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crizantema1 spune:

buna , la toata lumea ...
sunt noua pe forum si vreau sa aflu mai multe despre FIV la szeged. Cu ce medicamente se face stimularea si ce tratament se recomanda dupa ET? Eu am un FIV nereusit ,la noi, iar stimularea se facea cu aceleasi injectii pt toate aspirantele (gonal f, cetrotide si ovitrelle), dozajul fiind stabilit in f-ctie de analizele hormonale. Nu stiu daca acest trat. este cel mai bun sau , pur si simplu , dr avea discount(gonal f mi-l procura dr , iar pt celelalte am fost indrumata spre anumite farmacii) .

Mergi la inceput