FIV in Ungaria 118

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelor am sunat iar la clinica si a zis sa sun maine dimieata la ora 9 sa vedem daca s au dezvoltat iar daca nu e totul ok eu tot merg pana la debrecen pe ora 14 sa vb. cu medicul sa mi explice ce sanse sant.Numai Dumnezeu poate face o minune ca embrionasii mei sa fie bine pe maine.
sa ai bafta tania31 la fel si tu samira,corina sa va aduca mosu un cadou si la restul fetelor

Mergi la inceput

edennoa sa fie cu noroc sa stea la tine in burtica 9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Naty imi pare rau. Daca te pot ajuta cu demersurile pt. obtinerea atestatului pt adoptie te ajut cu cea mai mare placere. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui fancy_mona

Felicitari
Sa-ti dea Bunul Dumnezeu ca bebicii sa fie sanatosi , mancaciosi ca sa va puteti bucura de ei .

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

ADIPAPAZY mesajul se mai sus era pt.tine dar m-am incurcat si am sters quote ...

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

alinamolnar,as putea sa obtin atestatul chiar daca nu locuiesc momentan in Romania?

Mergi la inceput

alinamolnar ai primit ms meu privat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crizantema1

buna , la toata lumea ...
sunt noua pe forum si vreau sa aflu mai multe despre FIV la szeged. Cu ce medicamente se face stimularea si ce tratament se recomanda dupa ET? Eu am un FIV nereusit ,la noi, iar stimularea se facea cu aceleasi injectii pt toate aspirantele (gonal f, cetrotide si ovitrelle), dozajul fiind stabilit in f-ctie de analizele hormonale. Nu stiu daca acest trat. este cel mai bun sau , pur si simplu , dr avea discount(gonal f mi-l procura dr , iar pt celelalte am fost indrumata spre anumite farmacii) .

buna,
la szeged, tratamentul de stimulare este, ca si cel de dupa ET, individual/personalizat;
in princiupiu se merge pe gonalf, merional, decapeptyl;
insa, cum fiecare caz are paticularitatile sale, asa si tratamentul;

ce dr ai ales ptr fiv la szeged?
bafta maxima

Mergi la inceput

Fetelor a mai fost cineva de pe acest forum in situatia mea,sa se fertilizeze si sa nu se dezvolte in primele 2 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

adipapazi
SA-TI TRAIASCA MAMARUTELE !!!!!!!!!
Sa dea DD sa fie sanatosi , mancaciosi si sa va umple inimile de bucurie !!!
naty
imi pare rau pt vestea pe care ne-ai dat-o ; poate maine primesti o veste buna.Tin pumnii !!!
De regula ai un raspuns slab la tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multa bafta miine naty

Mergi la inceput