FIV in Ungaria 118

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

alla 76
sa inteleg ca bodnar vorbeste engleza si tandor nu?
Cand incepi tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Naty va fi bine, stai linistita, cānd vei suna maine deja vor fi maaari !!!

Samira doar am vrut sa vad ce doza ti-a dat si sa o compar cu ce am eu, dar se pare ca e la fel. Am vazut ca unele fete au de 0,2 sau 0,6 dar asta mai rar .
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Mersi mult corina sper sa ai gura aurita si sa fie asa,mosu sa ti aduca si tie cadoul mult visat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

luck, din ce am observat eu anul trecut, prefera sa vorbeasca maghiara. dar asta a fost experienta mea, poate nu e tocmai relevanta. desi am mai auzit persoane care au avut aceeasi experienta cu el.
bodnar ne-a intrebat chiar de la usa: engleza sau maghiara

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza,

samira, ai pus la socotala si stocul de merionale parcate fix pe raftul 3 din frigiderul meu?

sami, alla, elenush, alinamolnar,sper ca nu am uitat pe vreuna din fete, multumesc de urari!cum pe copii ii cheama ana si ioachim, iar eu beau toata ziua ceai de anason si chimen, i-am botezat cu numele de alint chimen si anason.

cum fu nasterea: pai mi-am pierdut dopul gelatinos pe 20 sept (de emotie ca a nascut mairis), m-am internat la spital ca sa fiu sub observatie. cum nu aveam nicio contractie, am sperat ca mai stau macar pana la 1 noiembrie cu burta la gura. in noaptea dinspre 24 spre 25, trasei un pipi pe la 4, niciun semn. la 5 fara 5, ma trezesc cu membranele rupte, telefon la dna dr, operat, scos bebei care au respirat singuri, manaca-i-ar mama, nu au fost intubati, doar au stat la fototerapie pt icterul fiziologic. mama lor este milka-fulga, ceea ce poate deveni orice femeie daca vrea. am invatat la municipal ca numai daca nu vrei nu ai lapte si nu alaptezi. totul e sa bei galactogil, 3l de ceai de chimen si anason si sa te mulgi cateva zile in caz ca bebelul nu are putere el sa suga ca sa te defunde. asadar, alaptez exclusiv la san si sper sa ma tina cat mai mult.va pun io si poze, dar stati sa imi reintru in functie. de ex, ieri am iesit din casa pt prima data de pe 19 iulie, iar bilantul e horror: pierdut card, lovit masina...o sa-mi pun in geam un autocolant: lauza ex-cerclata.mare atentie!

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

'Neata

Adi sa-ti traiasca copilasii sa creasca mari si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Adipapazi,felicitari,refacere rapida,sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adi, ma bucur ca ai trecut cu bine peste nastere si copilasii sunt sanatosi! Sa te recuperezi cat mai repede! Pupici la toti trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bafta la toate fetele care sunt in focuri!

Samira, tu cand incepi injectiile? Bafta multa de tot, sa fie FIV cel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami, ce face fata? esti ok? miss u a lot.

fete, multumesc de urari.

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput