FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 7

corina_anam spune:
elenush e devereme inca pana vineri se mai pot dezvolta si altii
luck
samira33 ce doza de clexane ai?

elenus26 spune:
Buna fetele!
Multumesc mult mult pentru incurajari
Va tin pumnii si voua care urmeaza sa faceti beta si celor care mai au putin si incep injectiile.
Sami...camera 3...m-am imprietenit la catarama cu motanul. Cum il vad si cum ma vede toarce ca un randunel si eu il smotocesc de-i tremura mustatile :))) Te asteptam la spectacol :)
Ari am sa-l intreb pe PK si la final am sa-ti fac o socoteala cat m-a costat totul.
Va pupic inca o data pe toate fara nicio exceptie

tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 am 40 de Merionale,42 de Clexane,15 Progesteroane,4 Cetrotide,Ovitreluri,3 Pregnyluri,Dipherelinuri...astea numa de injectat...asa ca o sa am ceva treaba ![]() ![]() _ 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
maaamaaaaaaa ........

samira33 spune:
corina,alla...am Clexane de 0,4.de ce ma intrebati???
tannoo,daca ai vedea toata sacosa...nu stiu ce reactie ai avea...da-s jucarelele mele...le controlez aproape zilnic
elenusho,eu am stat la camera 4...da motanu' nu-mi place...barbate-miu era prietenu lui...io-l zgorneam cand il vedeam
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

alla76 spune:
luck, cu bodnar o sa fac.
in 2009 am fost la tandor, nu am mai apucat sa incep protocolul. l-am schimbat pentru ca mi-e mai usor (lingvistic ), cu bodnar
corina, mai ai putin si ne vei incanta cu un beta mare mare!!!
samiro, de curiozitate (si de comparatie cu ce voi avea eu!)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Motzishor spune:
borziche, vreau sa intervin in ceea ce a spus edennona si sa modific traseul de la Hotel Charles la clinica: se merge pe jos 10 min. de la Charles la mall-ul Mom Park de unde iei un singur autobuz Nr. 212 pentru 5-7 min. pana la clinica. Daca vrei sa ajungi si la farmacia Deli inainte de a ajunge la clinica, atunci poti sa iei tramvaiul 61 si de acolo autobuzul 90 sau 90A.
La 4 min. de hotel (mers pe jos) e un aprozar mic de unde poti sa iti cumperi tot ce iti trebuie la preturi tare bune. Aprozarul e chiar in drum spre mall-ul Mom Park.
Daca mai ai nevoie de detalii legate de Hotel Charles sa intrebi...

naty76 spune:
Buna fetelor,am sunat azi dimineata si s au fertilizat,maiine trebuie sa sun iarasi sa vedem daca se divid sper sa fie sanatosi embrionasii mei,sant stresat abia astept pana maine.Asteptarea dupa punctie e cea mai grea.all76 multa bafta,
dumaanca bafta pt vineri
alinamolnar sa ti aduca mosu bebele mult dorit.toate fetele si cat mai multe reusite.
.

alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 Buna fetelor,am sunat azi dimineata si s au fertilizat,maiine trebuie sa sun iarasi sa vedem daca se divid sper sa fie sanatosi embrionasii mei,sant stresat abia astept pana maine.Asteptarea dupa punctie e cea mai grea.all76 multa bafta, dumaanca bafta pt vineri alinamolnar sa ti aduca mosu bebele mult dorit. ![]() ![]() . |
BRAVO! ma bucur pt viitorii tai embrionasi lipiciosi!
sa ne dai de veste pe cand sa facem galerie pt transfer
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009