FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 6
borziche spune:
Salut Unguroaicele!!!!
Sper ca si eu voi fi in Budapesta pe 01.12 .Daca totul va fi bine la eco de chisturi de sapt viit voi incepe tratamentul pe 26.
edennoa, poti sa-mi dai mai multe detalii despre Hotel charles? Cel mai mult ma intereseaza daca merge netul bine si daca e inclus in pretul camerei. Din cate am vazut au un pret foarte bun.30 euro/ camera dubla mi se pare ok, dar era si micul dejun inclus sau l-ati platit separat?
Cu ce mijloace de trasport in comun ajung la Kaali?
Nu te mai bombardez cu alte intrebari, cu siguranta imi vei spune tot ce ti s-a parut tie important.
Iti tin pumnii sa se prinda puiutii tai si sa dea D-zeu ca la anul crestem natalitatea in Cluj
samira33 spune:
va pup fetelor
mi-am raspuns doftorashu cu ochi albastri asa:
very good news!!!!!!!
exact asa scris...cu multe de semnu exclamarii
e de bine,zic.
parca incepe sa-mi dea tarcoale nerabdarea...am inceput sa ma uit cu pofta la Merionalele alea din frigider
da injectii tot nu-mi fac singura
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
aristica spune:
edennoa multumesc pentru detalii. Tin minte ca prin primavara imi facusem calculul si rotunjit (cu tot cu medicamente) ajungeam pe la 3.000 Euro. Vad ca si la tine, tot pe acolo a ajuns. Cand veniti acasa si cu ce?
samiruta sa nu uiti sa iei clexanele, sa nu ti se aplece de la merionale
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
edennoa spune:
cei 30 euro de la charles nu includ mic dejun, poti plati separat e 2000 forinti de persoana, noi nu am luat ca cumparam de la Match tot ce iti trebuie, e un Match la Mom Park sau la Ferenkiek Ter [de la hotel din fata ai bus 2 statii fix pina la Ferenciek]
netul merge bine si e inclus in pret
de la hotel mergi 10 min pina la Mom Park, pe urma 3 statii cu tramvaiul 61 pina la Deli si de acolo parca 5 statii cu 90 sau 90a pina la Kaali, detalii despre transportul in comun ai pe siteul www.bkv.hu da pe engleza
pt rezervare la hotel e okay siteul www.budapesthotelstart.com
multumesc pt urari, noi avem doar 1 embrion, ca din 3 foliculi, unul nu a fost matur ovocitul, unul nu s a fertilizat, si cel de a treilea s a facut un embrion de 6 celule si nota 3 din 4, pe care l am transferat la 3 zile, mai departe mergem cu Dumnezeu inainte
samira33 spune:
nu uit aristico...bag dimineata Clexane si seara Merionale
am 40 de Merionale,42 de Clexane,15 Progesteroane,4 Cetrotide,Ovitreluri,3 Pregnyluri,Dipherelinuri...astea numa de injectat...asa ca o sa am ceva treaba... ma ciuruiesc de tot
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
edennoa, doamne ajuta sa fie lipicios!
borziche intri si tu in linie dreapta!
samira, mai ai putin putin! de cat o sa faci clexanul?
elenus, sa se dezvolte foli de foli, toti cu ovocite de calitate, iubarete, si sa se transforme in embrionasi lipiciosi!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
borziche spune:
Edennoa, multumesc de ajutor.
Nu conteaza ca e numai unul, important e sa stea acolo 9 luni . Doamne ajuta!!!
Da, asa e...intru in linie dreapta. Sa speram ca de data asta va fi si cu noroc.
luck spune:
corina anam
elenus
te asteptam vineri cu vesti bune , mult , mult noroc !!!
alla76
cu cine faci fiv la Debrecen?
edennoa spune:
aristica, noi am venit cu trenul si tot asa vom merge acasa
borziche, am uitat sa spun ca exista un abonament pt o saptamina cu 4600 forinti si atunci nu mai ai nevoie de bilet defel, din fata hotelului charles este bus 8 sau 112 pina la Ferenciek de unde poti lua multe busuri, metrou ce vrei; abonamentele se cumpara de la chiosc de bilete, de care sunt in gari la Keleti sau Deli, sau statii de metrou
multa bafta tuturor
corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 corina, cat mai ai pana la beta! |
In 17 ar trebui sa fac Beta, daca mai am rabdare pana atunci