FIV in Ungaria 118

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumaanca spune:

Buna ziua tuturor eu sunt cam noutza pe aici dar vam citit mesajele. Doresc tuturor mult noroc in inmplinirea visului.
Vreau sa va impartasesc povestea mea.
Acum 2 ani mi-am inceput visul de a deveni mamica. Am mers de laun doctor la altul si nimik
Tratamente dupa tratamente.Am auzit de un anumit doctor care a venit din Ungaria la noi ca este foarte bun in ceea ce face si bineinteles k ma-m dus si eu la el. Un rezultat dupa primul control a fost k nu pot sa am copii pt k nu ovulez.Am fost foarte distrusa dupa aceea a mai zis k, cu un tratament bun o sa faca sa fie bine. BVine am facut cam 6 luni tratament si tot nimik. In ce consta tratamentul in 6 clostilbegyt pe zi timp de 5 zile deci 3 cutii.......Dupa acest tratament am inceput sa vad in ceata si atunci mi s-aaprins un beculet care zicea k ceva nu merge bine, si am schimbat medicul. La acesta la primul control ma intrebat ca ce stimulare am facut eu pana atunci, si i-am spus..... a facut o fatza si stiti ce mia spus? " Vaide mine dar cu acest tratament ma mir cumdenu va-u puscat ovarele" si tot asa am mers cat am mers dupa 5 lunidecontroale si tratamente imi zice k.... am un chist ovarian de 7 mm. Eu am ramas socata si i-am zis dar cum se poate asa ceva, acest chist nu se face intr-o luna eu vin la el de 5 luni si nu s-a vazut nimik?.... dupa aceea am ajuns in Ungaria. Aici gata am zis ke bine si ma-m duslaun doctor, pt mine a fost casi cumla-m prins pe d-zeu de picior mi-a redat sperata. Am facut o inseminare artificiala si nu s-a prins probabil k nu a fost sa fie am facut-o si pea doua si... la fel si am inceput sa daqr amziskhai sao facsi pe a 3-a si ce o fi o fi..... si asa k vineri ma duc la eco sa vada cati foliculi am si cred k luni o facem. Sper din tot sufletul sa reuseasca dar.... in cazut in care nureuseste sunt foarte decisa sa fac FIV.
vom vedea....
naty76 - mabucur k te-am intalnit si bafta multa azi...

pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

corina, citisem ca acum ai facut ET. intrebam de stimularea de la FIV-ul de la care ai omuletii de zapada. nu retinusem ca pe atunci nu stiai de mutatii

Noi am inceput prin martie 2009, am facut 3 inseminari si 2 FIV. La primul am avut 2 embrioni iar la cel de-al doilea 6 blasto, 2 am transferat atunci iar 4 i-am pus la pastrare. Avand in vedere ca nu au avut nici o tentativa de implantare, am insistat la dr sa gasim o cauza si asa am primit o lista intreaga de analize. Singurele probleme depistate sau fost aceste mutatii.
Deci cam asta este poveastea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

dumaanca, sedere cat mai scurta pe aici

Imi pare rau pentru ce ai patit, din pacate pe la noi dr sunt cum sunt... Exista si dr buni si priceputi dar mai rar. Iti doresc mult noroc pe luni la inseminare. Unde mergeti in Ungaria?

Si inca o intrebare: la ce dr din Ungaria ati foat in Oradea? Am inteles ca unul dintre medicii de la Kaali Budapesta si-a deschis o clinica aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumaanca spune:

corina_anam - multumesc pentru cuvintele spuse
In Ungaria ma duc la Kaali Debrecen iar in Oradea era un medic care locuieste in Debrecen dar practica la spitalul din beretyfolou si are cabinet in Oradea se numeste Kiss Zsoltan.

Si bafta multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Dumanca ma bucur ca ai reusit sa intri pe forum,aici santem fete care impartasim aceleasi suferinte si ne sustinem moral.Sa ai o sedere cat mai scurta ,azi la clinica a fost foarte aglomerat maine trebuie sa sun la ora 10 sa vad ce fac embrionasii mei,sper din tot sufletul sa fie sanatosi nu as suporta inca un rezultat negativ.bafta pt. vineri mai vb.

Mergi la inceput

Mersi ank30,nu am adresa ta de mess daca mi o zici putem vb sigur ca da.Sa ti indeplinesti visul cat mai repede

Mergi la inceput

Corina anam ce faci ,cum te simti,ti a trecut sangerarea?sa fie cu noroc.Salut toate fetele si multa bafta

Mergi la inceput

alla76 tu ce mai faci,pe cand o noua incercare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup ,unguroaicelor

de azi chiar pot sa spun ca am intrat in linie dreapta...am fost la eco de chisturi,sunt in ziua 24 de CM...astept sangerarea si dau startul Merionalului.
azi,la eco dr.Albu mi-a numarat 20 de foliculi antrali...cate 10 pe fiecare ovar.
15 dintre ei au dimensiunea de 2-3 mm...2 au 4mm si 3 au 1mm si ceva.
endo era de 7,76 si in faza secretorie si nu a gasit vreun chist.
astea sunt noutatile mele.

va pup

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

heloooooooooooooooo,

na ca ma intorsei acasa. cu 2 bebei in patut. ce mai aventra si nastereea asta! va povestesc asap, cand ma adun dintre supturi nenumarate. va pup pe toate!

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput