FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 4
samira33 spune:
adino,tu nu te mai faci bine femeie
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 Corina anam ce faci ,cum te simti,ti a trecut sangerarea?sa fie cu noroc.Salut toate fetele si multa bafta |
Merci
Sunt OK, ma conversez cu dr., masor progesteronul si sper sa fie bine intr-un final.
Mult noroc si tie, sa ne spui ce-ti spune maine.
corina_anam spune:
samira33 chiar ca esti in linie dreapta...mai ai putin si te muti temporar la Budapesta.
Sa fie intr-un ceas bun
luck spune:
corina anam
multa , multa bafta !!!!!!
Cum iti masori progesteronul?Faci analize de sange?
Nu mai stiu ai facut fiv-ul cu PK?
samira33 spune:
naty,corina...multumesc mult.
sa fie cu reusita pentru toate fetele.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luck corina anam multa , multa bafta !!!!!! Cum iti masori progesteronul?Faci analize de sange? Nu mai stiu ai facut fiv-ul cu PK? |
merci mult
analiza de sange, iar FIV-ul l-am facut cu PK
elenus26 spune:
Buna seara de la Budapesta!
Azi am ajuns si am fost la un prim control. Dupa cum stiam de la eco de chisti pe ovarul stang se vad cei 2 foliculasi iar pe dreptul pare ca se formeaza ceva ceva. Mi-a dat injectate pana vineri si atunci vedem ce este acolo cu adevarat. Endometru e ok. Nici nu ne asteptam sa fie garla de foliculi dar sper sa se mai formeze macar 2 buni si pe dreptul. Oare sper degeaba? Azi e ziua 6 de stimulare. Dar sigur se face ceva si acolo pentru ca de data asta sunt hotarata sa ma intorc mamica acasa!
Sami mai ai putin...putin... apropo ne-am cazat si e tare bine la Korall.
Adi bine ati revenit acasa!
Pupici si bafta multa tuturor!
samira33 spune:
elenus,m-am gandit azi la tine toata ziua.
ma bucur ca-ti place la Korall.la ce camera stai???
stai calma ca azi e prea devreme sa poti fi sigura de ceva...esti abia la inceput de drum.
pana la urma devine din ce in ce mai posibil sa venim mai devreme si sa va prindem acolo...azi,cand am fost la eco m-a intrebat Albu daca mi-a aparut sangerarea...ca cica asa vede el...ca "e pe vine CM"...si stii doar ca eu il astept abia pe 16-adica peste o saptamana...asadar...un feeling imi spune sa ma cam apuc de bagaje mai devreme
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
alla76 spune:
naty, astept maine poimaine CM-ul si directia Debrecen
Samira, doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun. sa fie FIv-ul norocos!
Adi, mami de chimen si anason, m-am topit cand ti-am citit mesajul
corina, cat mai ai pana la beta!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009