FIV in Ungaria 118

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Irinaflorea si eu zic ca ar trebui sa faci un Beta. De ce nu vii pana in Oradea sau la Baia Mare ca nu-i departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

elenush, daca ziceai mai repede cu 1-2 zile iti lasam ceaiul meu, cind ti-am citit mesajul eram deja la arena, inainte de a urca in tren catre cluj (acum am ajuns acasa)

intre timp incerca sa maninci niste supe bune de la prietenii maghiari, la Mom Park au supe bune la Pizzeria Di Lello si la Paulaner; alege o supa de carne, un minestrone sau ceva cu smintina si te mai ajuti un pic; pe linga asta laptele Parmalat ala pasteurizat de 3 si ceva % grasime e bun tare sau au iaurt Danone cu prune; si dupa ce incepi progesteronul o sa te mai constipi, de aia nu te lasa acuma ca pe urma e nasol

multa bafta la punctie si la tot ce urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

irina, adevarul e ca si la oradea, la bioclinica...le trimite la timisoara si tot cam 2-3 zile tine pana iti da rezultatul.
ar mai fi varianta maternitate, dar acolo nu iti da valori (ma refer la maternitatea din oradea) ci doar pozitiv/negativ.
eu inca mai caut un laborator care sa faca beta macar de pe o zi pe alta

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Da... Cracanatii Din Deal!!!
Stiti care e antidotul la panica si tristetea de dupa esec???Il cheama Athos, are 6 saptamani, e alb, e in familia noastra de o saptamana si e un ciobanesc mioritic adorabil!!!!!
Da-l incolo de beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaflorea

Da... Cracanatii Din Deal!!!
Stiti care e antidotul la panica si tristetea de dupa esec???Il cheama Athos, are 6 saptamani, e alb, e in familia noastra de o saptamana si e un ciobanesc mioritic adorabil!!!!!
Da-l incolo de beta!

Irina draga, Beta se face la Satu Mare la Synevo. Primesti rezultatul in aceeasi zi. Eu i-am rugat sa-mi trimita rezultatul prin mail si pe la ora 11-12 l-am primit.
Asa ca, maine dimineata la intepat cu tine. Hai ca te asteptam cu vesti buune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Irina, felicitari pt micutul viitor urias, Athos
si sa vina bebicul/ii care sa il smotoceasca bine bine pe Athos

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata unguroaicelor!

Cum merg injectiile? La mine aseara parca nu mai vroia sa intre acul...ma durea toata pielea da m-am fortat si am varat acul ala...tot Pai trebuie sa creasca foli si sa maturizeze...

Edennoa
Esti bine? Ai mai stat cateva zile bune dupa embriotransfer inteleg.

O saptamana buna sa avem si cu reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

irinaflorea, mie mi au spus sa fac beta la 12 zile de la transfer sau test de urina la 14 zile de la transfer, oare nu e prea repede sa te dezamagesti?

elenush, la mine a fost primul fiv si am intrebat pe pk cit avem de sta maxim, asa ca am avut rezervarea la tren si hotel pt 14 zile, asa am avut si concediul, asa ca am mai stat, a fost super ne am mai relaxat, de miine merg la servici

samira, alla, multa bafta; samira cum ai schema de tratament ca a trebuit sa astepti z1? nu ai avut ac inainte, ca la mine z1 de dupa ac nu a fost relevanta, sau poate nu am inteles bine

va pup si sa aveti o saptamina frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Samira - Bogata si frumoasa productie! Bravo !!! Mai ai putin si pleci, devii mamicutza la inceputul lunii decembrie.

Sonya - te pup

Adi - bine ai revenit!!! Ai grija de pui si lasa-o moale cu masina...

Laura - sper ca esti bine. Ma gandesc la tine...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +24
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Irina la Satu Mare se face beta si la MED SERV langa spitalul nou cu rezultatul in aceeasi zi MULT NOROC SI UN BETA MARE

Mergi la inceput