FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 16
edennoa spune:
elenush, multa bafta, exista un ceai laxativ antihemoroidal de la plafar care rezolva ambele probleme, daca vine cineva din tara poate iti aduce, eu tot cu ceaiul asta dupa mine sunt
ceaiul verde impiedica absobtia de acid folic, din cite stiu nu e voie cind vrei sa ramii insarcinata, stiu asta ca eu iau supliment de acid folic pt mutatia ce am si mi au interzis ceaiul verde
daca medrolul de care zici e metypred, mie mi a dat pk 4 zile din ziua punctiei cite unul seara, pe formularul de punctie ar trebui sa scrii toate medicamentele care le iei sa stie anestezista ce si cum
multa multa bafta tuturor si sa vina craciunul cu teste pozitive
naty76 spune:
Da asa e super fain e timpu la noi,eu momentan sant la tara diseara merg in Oradea.Tu mai ai putin si faci testul asai?sa fie cu noroc
elenus26 spune:
edennoa mercic de pont cu ceaiul...sa vad cum fac rost de el
medrolul e acelas lucru cu metypredul...
samira33 spune:
bravo elenush...sunt buni 4 foliculashi...exact asa mi-a dat si mie...Merional dimineata si Ovitrelle seara.
nu-i graba cu paritatea aia...cand mai ai tu drum pe acolo ca vreau sa vad unde-i mai bine sa schimb:la OTP sau la unguri.cel mai bine ar fi fost la Exchange-urile de la granita insa noi vom ajunge acolo dimineata pe la 5-6 si nu pot fi sigura ca le gasesc deschise.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
asb77 spune:
naty 76 - ai PM
Bafta fetelor in focuri.
Eu tocmai am venit de la un botez si inca ma gandesc ce dulce era bebelusa si totodata am incredere ca va veni si randul nostru.
elenus26 spune:
[quote]citat din mesajul lui samira33
bravo elenush...sunt buni 4 foliculashi...exact asa mi-a dat si mie...Merional dimineata si Ovitrelle seara.
nu-i graba cu paritatea aia...cand mai ai tu drum pe acolo ca vreau sa vad unde-i mai bine sa schimb:la OTP sau la unguri.cel mai bine ar fi fost la Exchange-urile de la granita insa noi vom ajunge acolo dimineata pe la 5-6 si nu pot fi sigura ca le gasesc deschise.
[quote]
Samiruta la eleven era inchis azi...ca ne-am dus sa papam si cucu bau. Am fost la Mom center si acolo la o casa de schimb era 1 ron = 60 forintzi. Noi am luat de la otp din romania si am scos un curs bun. Ma mai uit si maine si iti zic.
Pup
irinaflorea spune:
Buna fetelor!!
Nu am mai intrat pe forum de o saptamana si am stst sa va citesc. Imi pare rau de nereusite, ma bucur de reusite si sunt alaturi de fetele in focuri!!!( Samira, succes!!)
Din pacate eu iar nu am vesti bune, adica asa cred. Azi am fost ziua 11 de la embriotransfer cu embrioni congelati, si mi-am facut testul, pe care doar cu enorm de multa imaginatie ai fi putut distinge a doua linie......(asta dupa ce vineri pe dupamasa mai facusem un test in care nu mi-a trebuit chiar asa de multa imaginatie pt. linia 2). Credeam ca daca imi fac la prima urina testul, va fi mai concludent.Aiurea!!
Am si avut ghinion,ca am fost toata saptamana racita ingrozitor si am tusit ca un magar, si nasul mi-a fost infundat....si.....nimic! Nu mai stiu ce sa zic.....
alla76 spune:
irina, de ce nu faci un beta?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
irinaflorea spune:
Hei Alla!
La Satu Mare nu se fac asemenea analize miraculoase!!! Se trimit la Cj sau la Bucuresti si primesti analiza doar peste cateva zile! Am mai zis eu ca Satu Mare e Cracanatii Din Deal!