FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
irina,cata vreme nu ai rosu-n chiloti...poti spera la un bb
elenush,mercic...s-a mai devalorizat leul fata de luna Martie
edenona,eu am protocolul scurt pentru ca am FVL si nu am voie sa iau AC
sperantzo,te pup tare de tot.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
edennoa spune:
multumesc, samira, acum am inteles, bafta multa
te interesa cursul, noi am scos forinti de pe card de lei de la o banca din Mom Park si a iesit curs final 1 forint la 0.0149 lei, am platit cash totul ca asa ne a cerut
samira33 spune:
multumesc edenoa...noi vom plati procedura cash cu euro ca merge si asa.
o sa ma duc maine la OTP sa vad ce curs au acolo...ca am vreo 4-500.000 de forints de schimbat din lei pentru bani de cheltuiala si medicamente ce trebuie sa le cumpar pentru unguroaice dragi mie.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
irinaflorea spune:
adya, RETAM, va multumesc pentru vestea buna. Nu stiam ca se face si la noi aceasta analiza, intrebasem cu ceva vreme in urma si nu exista. Se pare ca ne modernizam.....
edennoa de obicei se vede deja in ziua 11, accuma...s-ar putea sa ma insel desi nu prea cred..... mai vedem. Ma doare tare burta ca de ciclu. Ma duc maine sa-mi fac beta, asta daca nu-mi vine ciclul .
Samira multumesc pentru incurajari.bafta si tie!!!!!!Ma distreaza ca nu-ti faci inca singura injectiile. Eu eram la fel la inceput, si acum mi le fac intr-o veselie!!!
alla Athos e un scump!!!!! Ne aduce buna dispozitie in fiecare minut! Acum e bolnavel, ca ieri l-am scos putin in curte si o vecina i-a dat fara sa vad eu ciocolata.
Ii plac tare mult copiii, sper sa-i fac cativa sa aiba cu cine se juca, nu de alta......
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 irina, adevarul e ca si la oradea, la bioclinica...le trimite la timisoara si tot cam 2-3 zile tine pana iti da rezultatul. ar mai fi varianta maternitate, dar acolo nu iti da valori (ma refer la maternitatea din oradea) ci doar pozitiv/negativ. eu inca mai caut un laborator care sa faca beta macar de pe o zi pe alta_ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Incearca la laboratoarele Medicis. Eu am facut acolo un beta dimineata si mi-a dat raspunsul dupa masa. E adevarat ca la telefon si nu o hartie semnata, dar am primit-o si pe aceea a doua zi. Daca te uiti pe google gasesti adresele lor din Oradea si eventual poti sa suni sa intrebi. Va iesi soarele si pe strada mea
samira33 spune:
irina,esti dragutza...dar eu sunt un caz irecuperabil...io nu-s la inceputuri da acushoru in mine n-am sa mi-l infig ever...in altii il infig fara probleme da de mine mi-e prea mila
azi m-a cam durut capu'...bine am si mers foarte mult cu masina si nici nu am mancat aproape nimic...sa vedem acum dupa ce pap cum ma simt.
Clexanele ala m-a usurat aseara nitel.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
irinaflorea spune:
Samirasi pe mine ma ustura Clexanul- e un anticuagulant,cred,si de aia eu ma si invinetesc. Unde mi-am facut injectiile de Clexane am o multime de vanatai.Orice pt.
samira33 spune:
eu vad ca nu m-am invinetit...sa vedem cum o fi in seara asta.
sincera sa fiu...de injectiile cu PRG ma cam tem putin...da ma descurc eu si cu alea.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
elenus26 spune:
Buna seara dragele mele unguroaice!
Am ajuns la finalul injectatului...la 10 jumate bag pregnylul! Incep numaratoarea inversa
Sami curaj...mie imi spune niste povesti al meu sot cand ma injectez ca mor de ras...aproape ca abia asteptam sa-mi fac injectiile sa mai aud din povestile lui...glumesc
Mi-a transmis dnu Robert salutarile tale
Edennoa multumesc pentru toate sfaturile de azi
Va pup fetele si somn usor sa aveti!
luck spune:
irinaflorea
multa , multa bafta pt ziua de maine , iti tin pumnii sa vii cu un rezultat bun.
Unde ai facut FIV?
Mi se pare foarte interesant tratamentul asta cu ovitrelle , un sfert la 2 zile.In ce zi ai facut prima injectie?
Ceva pt sustinerea estradiolului ai luat?
samira
daca faci prog injectabil oare o sa faci si ovitrelle?