FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
luck,daca iti masoara foliculii antrali poti estima cam pe cati foliculi te vei baza la stimulare...ii iei in considerare pe cei majoritari ca nr. si compacti ca dimensiune.
cred ca se poate spune ca masurarea foliculilor antrali iti poate estima un ciclu bun sau unul mai putin bun.
comparand cu procedura trecuta...am avut 8 foliculi antrali din care 7 cu dimensiune in jur de 2...am obtinut 4 ovocite...apoi 4 embrioni fara ICSI si 2 blastocisti.
elenush,imi spui si mie care este paritatea leu-forint la Exchange-ul de la Eleven???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
elenus26 spune:
Gata am revenit cu vesti: am 3 foli pe ovarul stang si cel de pe dreptul, 1 la numar, e mai mititel asa ca mi-a prelungit stimularea. Azi 150 gonal, 3 merionale + 1 cetrotide. Maine dimineta pana in pranz 2 merionale+ 1 cetrotide. Maine seara la 22.30 pregnylul pe care mi-a spus ca pot sa mi-l fac singura in burtica(ca ma luasera emotiile cine mi-l face in fund la ora aia) Deci daca o sa creasca si dreptaciul ar fi 4. Doamne ajuta sa fie plini si sa fie de calitate si 2 sau 1 sa se prinda si ramana la mami lor
Sami n-am vazut ininte sa plec mesajul tau cu schimbul leu-forintz dar iesim mai peste 2 ore si trecem pe la eleven si ne uitam. Iti scriu diseara. Pai ti-a raspuns cum o fi ajuns la clinica ca pe urma veneam eu pe capul lui si l-am capiat cu intrebarile mele
Luck nu mai incep clexanele ca sunt la limita. O sa-l incep dupa punctie. Medrolul inca nu l-am luat. De azi ar trebui sa-l iau. Pe foaia de o am de la Uscateasca scrie din z 11 pana in z18 medrol de 16 mg. Cred ca o sa incep sa-l iau de azi.
Va pup.
naty76 spune:
Buna fetelor,elenus,all76,samira,asb,corina,luki sa fie cu noroc si sa ne vedem visele realizate[pup o duminica placuta sa aveti.
elenus26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 elenush,de medrol eu nu stiu sa fie interzis inainte si dupa punctie...daca gresesc sa ma corecteze cineva. tu cum te simti??? |
Sami eu ma simt bine. Am avut o zi in care m-a durut ingrozitor capul. A trecut cu o nospa si un fasconal.
Mai naspa e ca de ieri sunt cam constipata...si hemoroizii isi fac de cap cam urat, dar cica sa bag fructe la greu si sucuri de fructe si apa si legume. Imi pare rau ca nu mi-am luat cremele si supozitoarele cu carpicon cu mine.
Medrolul o sa incep sa-l iau de azi. Ideea e ca am vazut ca voi il luati in doze crescatoare, de la un sfert de pastiluta pana la 16 mg, dar ma gandesc ca si madam uscatescu o sti si ea ceva de mi-a dat doza asta mare de la inceput. Nu ma mai gandesc ca o iau razna si nu vreau Nu i-am zis nimic lui PK de asta......dar sigur nu m-ar fi lasat sa-l iau.
Pup fetele!
corina_anam spune:
la toata lumea. Sa aveti o zi frumoasa!
Elenus deci ai 4 foliculi deci vor fi 4 embrionasi. Spune-mi, te rog pentru ce iei medrol?
Samira nu mai ai mult si devii temporar "unguroaica"
Naty la ce vreme faina e pe la noi.... putem merge la plimbare
alla76 spune:
elenus, zi si mie cum a fost schema pentru primele zile de stimulare (cum ai inceput)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenus26 spune:
Medrolul e din gama corticoizilor, slabeste putin sistemul de aparare al organismului si ajuta ca organismul sa nu respinga embrionul(i).
PS: daca spun prostii sa ma corectati
corina_anam spune:
citat din mesajul lui elenus26 Mai naspa e ca de ieri sunt cam constipata...si hemoroizii isi fac de cap cam urat, dar cica sa bag fructe la greu si sucuri de fructe si apa si legume. Imi pare rau ca nu mi-am luat cremele si supozitoarele cu carpicon cu mine. |
Ai grija la ce fructe iei, sa nu te constipe si mai tare. Eu de obicei manac prune crude cat mai multe sau beau ceai verde sau antiadipos, ajuta destul de mult
elenus26 spune:
citat din mesajul lui alla76 elenus, zi si mie cum a fost schema pentru primele zile de stimulare (cum ai inceput) _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
ai pm