FIV in Ungaria 118
Raspunsuri - Pagina 14
asb77 spune:
naty 76 - pot sa te intreb cate fiv ai facut pana acum si unde?
samira - bafta multa sa ai la injectat. Cu siguranta va fi fiv-ul norocos
corianam - sa dea DD sa fie lipiciosi bebeii tai.
asb77 spune:
Stiti cumva cat costa analizele de trombofilie si cele imunologice in Ungaria? Sunt mai ieftine ca la noi? Nu de alta dar am o lista intreaga de analize de facut si am facut un calcul...
Ma gandeam ca poate ies mai ieftin. Cel putin cariotipul a fost mult mai ieftin in Ungaria.
corina_anam spune:
Miki-miki merci mult
Ti-am mai spus eu ca esti un mic detecti 
Asa este am facut FET.
Tu cum esti?
corina_anam spune:
Elenus
. Sa fie cu noroc iar cei trei foliculi sa devin#259; trei embrionasi.
Alla ai inceput injectarea. Sa fie intr-un ceas bun 
Naty 
Asb77 merci
. Eu am facut FVL MTHFR si Factor II protrombina la Budapesta si am platit aprox 15.000 ft
elenus26 spune:
Neata fetele!
Spor la injectii unguroaicelor! Sa faceti foliculasi puternici si de calitate!
Sami intrebare. Cred ca te-am mai intrebat de cateva ori da sunt zapa rau si neuronul meu e la cetate acum
Eu azi trebuie sa incep Clexanele si Medrolul (16 mg) dupa cum mi-a dat d-na. dr. Uscatescu. Azi e z11. Daca am punctia in z13 sau z14 (inca nu s-a hotarat) cand intreup Clexanele si Medrolul? Doar in ziua precedenta punctiei si reiau din ziua punctiei...
Mercic mult Sami! 
Ma duc sa ma pregatesc ca la 9 jumate am eco. Va tin la curent cu oole mele.
Corina, Luck, alla, sami, adi, naty, lali
samira33 spune:
ala,multumesc la fel.
asb 
elenush...Clexane nu ai voie sa iei cu 48 de ore inainte de punctie...deci,daca faci punctia in ziua 13 nu mai ai cand sa iei si il incepi la 48 de ore dupa puncite...daca faci punctia in ziua 14 il poti face doar azi.
te pup si te astept cu rezultatul de la eco si-l astept si pe doctorash cu raspunsul...ca de blonda ce sunt am calculat gresit...am zis ca Luni tre' sa fim la Budapesta da cand am fost mai atenta am realizat ca de fapt Duminica tre' sa fim acolo....si in mail i-am tot dat cu venim Luni,zi-mi la ce ora bla bla...si acu astept sa vad ce zice PK...sincer,mi-ar conveni mai tare sa fie Luni![]()
va pup si va doresc o Duinica frumoasa.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
elenus26 spune:
Sami chiar ma gandeam si eu ieri ca ar trebui sa fi aici duminica pentru eco de z8, dar m-am gandit ca vrei sa-l mai fentezi cu o zi pe doctoras ![]()
Saru de info cu Clexanele...ce numai tu blonda? si io si io![]()
Medrolul pot sa incep sa-l iau, nu? Sau pauza si cu asta inainte si dupa?
samira33 spune:
elenush,de medrol eu nu stiu sa fie interzis inainte si dupa punctie...daca gresesc sa ma corecteze cineva.
tu cum te simti???
inca nu mi-a raspuns dr.K...bine la voi e abia 8...in jur de 9, ora Ungariei o sa-mi raspunda...si stiu asa...da-s disperata de viata.![]()
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
samira33 spune:
am ajuns sa-l "cunosc" pe doftorash....mi-a raspuns la mail la ora 8,44-ora Ungariei![]()
Luni-22 Nov,la ora 10,30 avem monitorizare.
va pup...te astept elenush
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
luck spune:
samira 
multumesc frumos , am nevoie de o programare pt inceputul anului viitor , cand o sa fac o ultima incercare.
Daca masoara foliculii antrali inseamna ca pot stii daca am o luna buna sau nu?
elenus
cum ai facut pana la urma , ai facut un clexane sau nu?
Medrolul l-ai inceput?
Pt cate zile ti-a recomandat dr Uscatescu de 16 mg?
adipapazi